Száguldó árak

Saját felelősségre lehet rendelni .. ahogy mi is tesszük . Dobok át egy webshopot ahonnan lehet madarat venni a kalitkába.

9 kedvelés

A madár az én vagyok! Egy veréb.:joy:

7 kedvelés

Nem arrol van szó, hogy nem tudom megcsinálni, még képletet is csináltam már hozzá, ami kiszámolja a pg/vg nik boost ból kapott menyiség és nik %. Hanem arról van szó, hogy eddig csak beleöntöttem az alaplébe a nik boostert és ehhez raktam az aromát. Nos ez a világ megszünt részemre az árak miatt így jön a minden magam keverek világ. kb 7 éve rba-zom, mindent én csinálok meg hozzá, mert így a legolcsobb, a nikkes alaplé sem okoz gondot, csak rá kell állnom ill. a beszerzési forrásokat kell megtalálnom.

13 kedvelés

Írtam privát kicsi zöld valami lent :cocktail_glass:

3 kedvelés

Elvesztettem a fonalat akkor most miből akarsz keverni?

4 kedvelés

Olvasni,olvasni,olvasni !
ITT MINDEN INFORMÁCIÓ LE VAN ÍRVA,csak a lényeget kell megtalálnod benne.
Nem tudjuk mindenkinek fogni a kezét,és már nem publikus leírni a shopok nevét sem,de ha keresel megtalálod !
Persze erre időt kell szánni,ha mindenkinek elmondanánk minden titkot nagyon de nagyon sokan megjátszották volna azt az öt lottószámot amit én is :grin::zany_face:

11 kedvelés

7 éve rba…van képlet hozzá :thinking:
Figyelek,addig megyek pattogtatni popcornt :blush:

7 kedvelés

Természetessen nem arról van szó,hogy nem akarok keresgélni, csak a liquidhall-os rutin úgy nézett ki, hogy az utolsó 50m-nél, rendeltem az új adagot, ami 2, max 3 nap alatt itt volt. Sajnos most kicsit be néztem és már csak 30ml van itthon, rendelni akartam a szokásos rendszerben és szembesültem vele, hogy pofára estem. :frowning: . És itt kezdődött a kálvária.Ezen is túl jutok és az élet megy tovább. Mivel több ismerősömel együtt mindannyian a lh-tol rendeltünk éveken keresztül, nem kellett a többi eseményt követni. Viszont most arcul csapotta jelen.

7 kedvelés

Akkor érezd magad jól köztünk.. :joy: és üdvözlet a valóságból :heart:

Finom Gőzöket :heart:

10 kedvelés

Értem én ezt is,de jópár hónapja "bezártak"sokan.
Gondolom te is hónapokra évekre rendeltél :blush:
Sajnos ez ilyen lett egy ideje…oboa…
De mi eddig is rendeltünk,és fogunk is.
Sokan “átjöttek” a faszbukkkról infót keresgélni ide.
Ha nem keresett,nem talált egyből kérdezett,vagy csak kérdezett és eltűnt mint József Attila a ködben.
Semmi bántó nincs az irományomban sem irántad sem az újaknak,de most ezzel kell beérnünk a kereséssel :man_shrugging:
Ilyenkor kapkod mindenki a levegőért mikor kiesik a cumi a szájukból hogy hogy kell keverni…
Főzni,mosni se tudtam,de az élet rávitt sok dologra vénségemre :joy::joy::joy:

12 kedvelés

:joy:

10 kedvelés

Na banyek … :grin:

7 kedvelés

8 ker…azért ott vannak érdekes jelenségek is :joy:

8 kedvelés

Franciák lesznek a barátaid

7 kedvelés

Ha Budapest közeli vagy, fussunk össze egy kávéra

8 kedvelés