Saját felelősségre lehet rendelni .. ahogy mi is tesszük . Dobok át egy webshopot ahonnan lehet madarat venni a kalitkába.
A madár az én vagyok! Egy veréb.
Nem arrol van szó, hogy nem tudom megcsinálni, még képletet is csináltam már hozzá, ami kiszámolja a pg/vg nik boost ból kapott menyiség és nik %. Hanem arról van szó, hogy eddig csak beleöntöttem az alaplébe a nik boostert és ehhez raktam az aromát. Nos ez a világ megszünt részemre az árak miatt így jön a minden magam keverek világ. kb 7 éve rba-zom, mindent én csinálok meg hozzá, mert így a legolcsobb, a nikkes alaplé sem okoz gondot, csak rá kell állnom ill. a beszerzési forrásokat kell megtalálnom.
Írtam privát kicsi zöld valami lent
Elvesztettem a fonalat akkor most miből akarsz keverni?
Olvasni,olvasni,olvasni !
ITT MINDEN INFORMÁCIÓ LE VAN ÍRVA,csak a lényeget kell megtalálnod benne.
Nem tudjuk mindenkinek fogni a kezét,és már nem publikus leírni a shopok nevét sem,de ha keresel megtalálod !
Persze erre időt kell szánni,ha mindenkinek elmondanánk minden titkot nagyon de nagyon sokan megjátszották volna azt az öt lottószámot amit én is
7 éve rba…van képlet hozzá
Figyelek,addig megyek pattogtatni popcornt
Természetessen nem arról van szó,hogy nem akarok keresgélni, csak a liquidhall-os rutin úgy nézett ki, hogy az utolsó 50m-nél, rendeltem az új adagot, ami 2, max 3 nap alatt itt volt. Sajnos most kicsit be néztem és már csak 30ml van itthon, rendelni akartam a szokásos rendszerben és szembesültem vele, hogy pofára estem. . És itt kezdődött a kálvária.Ezen is túl jutok és az élet megy tovább. Mivel több ismerősömel együtt mindannyian a lh-tol rendeltünk éveken keresztül, nem kellett a többi eseményt követni. Viszont most arcul csapotta jelen.
Akkor érezd magad jól köztünk.. és üdvözlet a valóságból
Finom Gőzöket
Értem én ezt is,de jópár hónapja "bezártak"sokan.
Gondolom te is hónapokra évekre rendeltél
Sajnos ez ilyen lett egy ideje…oboa…
De mi eddig is rendeltünk,és fogunk is.
Sokan “átjöttek” a faszbukkkról infót keresgélni ide.
Ha nem keresett,nem talált egyből kérdezett,vagy csak kérdezett és eltűnt mint József Attila a ködben.
Semmi bántó nincs az irományomban sem irántad sem az újaknak,de most ezzel kell beérnünk a kereséssel
Ilyenkor kapkod mindenki a levegőért mikor kiesik a cumi a szájukból hogy hogy kell keverni…
Főzni,mosni se tudtam,de az élet rávitt sok dologra vénségemre
Na banyek …
8 ker…azért ott vannak érdekes jelenségek is
Franciák lesznek a barátaid
Ha Budapest közeli vagy, fussunk össze egy kávéra
Kávé vape Pest ? Mikor hol
dunaharaszti
OVB?
Megyek ma lacházára melózni. Ha gondolod felfelé jövet találkozhatunk