Száguldó árak

Sose tudjuk meg.:roll_eyes:

3 kedvelés

Nem is írta senki hogy béfával fogják emelni ha jól tudom.
Minden országban emeltek árat.
Ami megy,azt ott is megsarcolják,nem ők hanem az állambácsi.

4 kedvelés

Overvape Basisliquid 100 ml 50VG / 50 PG, 49,95 € és ilyen és hasonló árak sok helyen, természetessen én is találtam olcsóbbat, de a régi ár közelébe se érnek. és a régi árat 2025 május-ra értem. bocsánat visszamenőleg javítom magam 500ml Base 6mg
50%VG-50% 8,990 HUF.

3 kedvelés

Ezek nem szállítanak ide. Szerintem így értelmetlen ezen rugözni.:thinking:

4 kedvelés

Természetessen nem is azt mondtam, hogy csak ők, ezt a boltot itt találtam ezen az oldalon, de nagyon sok shop megy hasonló árakkal. Viszont az aroma mindenhol a régi áron megy.

2 kedvelés

Miért akarsz,vagy nézelődsz külhoni gyémánt árral alaplevet ?
Az itthoni nem jó ?

7 kedvelés

Amikor meséltem a főnökömnek az ár emelésekről azt mondta:Nem kényszer ezt szívni ez függőség ha nem tudod kifízetni ne szívd.

9 kedvelés

Hát te aztán jól el tévedtél ..merre kell keresgélni …

5 kedvelés

Erre akartam kilyukadni. Minek nézi a zárjegyes löttyöket amit olcsón is lehet venni más cimkével.:smirking_face:

4 kedvelés

Alaplé itthon is vehető legálisan .. booster kell neked ..

7 kedvelés

Mert itthon kapok nikotinos alaplevet? tudomásom szerint magyar jogszabály szerint nikotinos liquidet nem lehet magyar kereskedelmi forgalomba hozni, csak 0-ást. Itthon nincs is már webshop. Ami volt pesten az is bezárt a jogszabály miatt.

4 kedvelés

a 0-ás alaplé agro boltból össze rakható, a nikotin a problémás.

4 kedvelés

Rendelni tudsz ?
Mert mi tudunk,akkor te is tudsz :man_shrugging:

10 kedvelés

Igen majdnem jól tudod .. nikotin booster külön kapható itthon is a Nemzeti dohányboltban .. nem minden boltban de érdeklődni kell ,mert van ahová tudnak rendelni ..
0 ás alap lé vásárolható legálisan
Floravita oldalán.. külön VG és Külön PG

7 kedvelés

eddig még nem volt rá szükség, hogy külön rendeljek, mert autómatikussn adták a 0-ás alaplé mellé a mennyiséget, de sajnos változni kell és alakulni a piachoz, így nekem is más megoldáshoz kell folyamodnom. Ha az kell hogy összetevőnként vegyem meg az alaplevet(ez alatt a nikotin mennyiséget is értem), akkor ez lesz az új módim.

11 kedvelés

Eljutottunk a megoldáshoz.:hugs:

8 kedvelés

természetessen nem a megoldás a gond, hanem lesokkolt a hatalmas árkülönbség a “régi” megszokott megoldásra.

7 kedvelés

Ezt már évek óta mondják sajnos most eljött..

9 kedvelés

Nézd ,nekem “csak” szakmunkásképzői végzettségem" van,és egyéb pár szakmám,tehát bunkó vagyok mert nincs érettségim. (Szerintem ! Ezt hozzáteszem !!!)
Keverni nem agysebészet vagy vegyész szakkörön elsajátított dolog.
Mi mindannyian ezt csináljuk már pár éve.
Neked is menni fog !
Csak így kényelmesebb volt eddig neked,itt az idő a változáshoz !
Tanulni jó,és az élet szép :hugs:

9 kedvelés

Olyan oldalon kutakodj ami szallít ide. És mivel 0-ás levet tudsz venni itthon már nem kell 2 liter alaplére zárjegyes afát jövedékit meg mindenféle adót fizetni.

7 kedvelés