Sose tudjuk meg.
Nem is írta senki hogy béfával fogják emelni ha jól tudom.
Minden országban emeltek árat.
Ami megy,azt ott is megsarcolják,nem ők hanem az állambácsi.
Overvape Basisliquid 100 ml 50VG / 50 PG, 49,95 € és ilyen és hasonló árak sok helyen, természetessen én is találtam olcsóbbat, de a régi ár közelébe se érnek. és a régi árat 2025 május-ra értem. bocsánat visszamenőleg javítom magam 500ml Base 6mg
50%VG-50% 8,990 HUF.
Ezek nem szállítanak ide. Szerintem így értelmetlen ezen rugözni.
Természetessen nem is azt mondtam, hogy csak ők, ezt a boltot itt találtam ezen az oldalon, de nagyon sok shop megy hasonló árakkal. Viszont az aroma mindenhol a régi áron megy.
Miért akarsz,vagy nézelődsz külhoni gyémánt árral alaplevet ?
Az itthoni nem jó ?
Amikor meséltem a főnökömnek az ár emelésekről azt mondta:Nem kényszer ezt szívni ez függőség ha nem tudod kifízetni ne szívd.
Hát te aztán jól el tévedtél ..merre kell keresgélni …
Erre akartam kilyukadni. Minek nézi a zárjegyes löttyöket amit olcsón is lehet venni más cimkével.
Alaplé itthon is vehető legálisan .. booster kell neked ..
Mert itthon kapok nikotinos alaplevet? tudomásom szerint magyar jogszabály szerint nikotinos liquidet nem lehet magyar kereskedelmi forgalomba hozni, csak 0-ást. Itthon nincs is már webshop. Ami volt pesten az is bezárt a jogszabály miatt.
a 0-ás alaplé agro boltból össze rakható, a nikotin a problémás.
Rendelni tudsz ?
Mert mi tudunk,akkor te is tudsz
Igen majdnem jól tudod .. nikotin booster külön kapható itthon is a Nemzeti dohányboltban .. nem minden boltban de érdeklődni kell ,mert van ahová tudnak rendelni ..
0 ás alap lé vásárolható legálisan
Floravita oldalán.. külön VG és Külön PG
eddig még nem volt rá szükség, hogy külön rendeljek, mert autómatikussn adták a 0-ás alaplé mellé a mennyiséget, de sajnos változni kell és alakulni a piachoz, így nekem is más megoldáshoz kell folyamodnom. Ha az kell hogy összetevőnként vegyem meg az alaplevet(ez alatt a nikotin mennyiséget is értem), akkor ez lesz az új módim.
Eljutottunk a megoldáshoz.
természetessen nem a megoldás a gond, hanem lesokkolt a hatalmas árkülönbség a “régi” megszokott megoldásra.
Ezt már évek óta mondják sajnos most eljött..
Nézd ,nekem “csak” szakmunkásképzői végzettségem" van,és egyéb pár szakmám,tehát bunkó vagyok mert nincs érettségim. (Szerintem ! Ezt hozzáteszem !!!)
Keverni nem agysebészet vagy vegyész szakkörön elsajátított dolog.
Mi mindannyian ezt csináljuk már pár éve.
Neked is menni fog !
Csak így kényelmesebb volt eddig neked,itt az idő a változáshoz !
Tanulni jó,és az élet szép
Olyan oldalon kutakodj ami szallít ide. És mivel 0-ás levet tudsz venni itthon már nem kell 2 liter alaplére zárjegyes afát jövedékit meg mindenféle adót fizetni.