Sumsang akksi

Igen gondolom úgy vannak vele, hogy azzal védve vannak, hogy rajta van a not for vape felirat az akksin. A többi meg nyilván nekik nem számít.

8 kedvelés

Lassan annyit offolsz, mint én :roll_eyes:

(Van egy eladó DICKODESH modom…érdekel? :joy:)

(Ajándék SANY akkuval)

9 kedvelés

Mert bejöttél és széles vigyorral elrúgtad a pályáról leguruló labdát. De nem a pálya irányába, hanem a házatok felé. Mert tudod, hogy akkor az összes gyerek arra megy, mert a barátaid. Dehogy! Csak jól meg akarnak verni, mert kell nekik a labda! Na de az a 2 perc, míg utolérnek! Maga a társasági tartozni valahová érzés. :joy:

6 kedvelés

És medicinlabda vót… :roll_eyes:

5 kedvelés

Na kíváncsi leszek nagyon. A vásárlási oldalon beírtam véleménynek, hogy a képeken és a videókon látható akksi, csak illusztráció, a kézhezkapott akksin nincsen samsung felirat. Előnyök :olcsó. Hátrányok: ismeretlen gyártó. Felugrott egy ablak, hogy véleményem jóváhagyásra vár. :joy::joy::joy:

9 kedvelés

Neked sem kell többet onnan vásárolni,örökre megjegyezték a neved :joy:

9 kedvelés

Nem is terveztem velük közösen karácsonyi dalokat énekelni! :joy:

9 kedvelés

Legutóbb a batteryshop-ból rendeltem. Nem volt hiba.

5 kedvelés

Csak a reszkessetek betörők :heart:

3 kedvelés

@Bishop - nak sok szeretettel

6 kedvelés

Szervusz @Zoli76 !

Engem érdekelne az dickkódex mod a sanyi akkukkal, ha az akkuk vt5 ösek, és csakis, ha jó áron adod… :rofl: :rofl: :rofl:

6 kedvelés

A minőséget alátámasztva:

Akku nélkül húszeze-öccáz,
Akkuval tizennyóc-ezel.

Persze diszkrét csomagolás meg minden :grin: de siess, mer viszik!

7 kedvelés

Csakis ingyen, vagy ócsóbban! :rofl:

6 kedvelés

Húúúú nagyon kecsegtető az ajánlat, mennyit engedel a feléből… :rofl: :rofl: :rofl: És ha még volna rá egy bika 9 es RTA, az maga lenne a habos torta… :grin: :grin: :grin:

7 kedvelés

Hát, abbul nem tudok most klónozottat…és Dubáj csoki aroma esetleg? :joy:

6 kedvelés

De csakis ha klónozott az eredetit nem szeretjük… :yum: :yum: :yum:

5 kedvelés

Essetleg ojjan van, amibül hiányzik a fél dekk, meg valami KFC betétek :roll_eyes: de ez frísippinggel mehet, uram. :grin:

6 kedvelés

Rendben ! Ráhagyom mert Kinga kihajint innen azt nézhetek mint Pali a lyukon :innocent: :grin:

5 kedvelés

Foxi ?

5 kedvelés

Foxi maxi … :grin:

5 kedvelés