Igen gondolom úgy vannak vele, hogy azzal védve vannak, hogy rajta van a not for vape felirat az akksin. A többi meg nyilván nekik nem számít.
Lassan annyit offolsz, mint én
(Van egy eladó DICKODESH modom…érdekel? )
(Ajándék SANY akkuval)
Mert bejöttél és széles vigyorral elrúgtad a pályáról leguruló labdát. De nem a pálya irányába, hanem a házatok felé. Mert tudod, hogy akkor az összes gyerek arra megy, mert a barátaid. Dehogy! Csak jól meg akarnak verni, mert kell nekik a labda! Na de az a 2 perc, míg utolérnek! Maga a társasági tartozni valahová érzés.
És medicinlabda vót…
Na kíváncsi leszek nagyon. A vásárlási oldalon beírtam véleménynek, hogy a képeken és a videókon látható akksi, csak illusztráció, a kézhezkapott akksin nincsen samsung felirat. Előnyök :olcsó. Hátrányok: ismeretlen gyártó. Felugrott egy ablak, hogy véleményem jóváhagyásra vár.
Neked sem kell többet onnan vásárolni,örökre megjegyezték a neved
Nem is terveztem velük közösen karácsonyi dalokat énekelni!
Legutóbb a batteryshop-ból rendeltem. Nem volt hiba.
Csak a reszkessetek betörők
@Bishop - nak sok szeretettel
Szervusz @Zoli76 !
Engem érdekelne az dickkódex mod a sanyi akkukkal, ha az akkuk vt5 ösek, és csakis, ha jó áron adod…
A minőséget alátámasztva:
Akku nélkül húszeze-öccáz,
Akkuval tizennyóc-ezel.
Persze diszkrét csomagolás meg minden de siess, mer viszik!
Csakis ingyen, vagy ócsóbban!
Húúúú nagyon kecsegtető az ajánlat, mennyit engedel a feléből… És ha még volna rá egy bika 9 es RTA, az maga lenne a habos torta…
Hát, abbul nem tudok most klónozottat…és Dubáj csoki aroma esetleg?
De csakis ha klónozott az eredetit nem szeretjük…
Essetleg ojjan van, amibül hiányzik a fél dekk, meg valami KFC betétek de ez frísippinggel mehet, uram.
Rendben ! Ráhagyom mert Kinga kihajint innen azt nézhetek mint Pali a lyukon
Foxi ?
Foxi maxi …