Sumsang akksi

Ezt úgy nevezik, imposztor szindróma.

7 kedvelés

Definiáld légyszives a saját szavaiddal, amik valóság alapon nyugszanak. (Ne csak annyit írj, hogy: hüle! vagy hogy :bishop ):joy:

6 kedvelés

Azt azért tegyük hozzá, hogy ez elég erősen a kereskedő inkorrektsége! Nem a te hibád a kereskedő pontosan tudja, hogy a vásárlókra leginkább hatással a termékképek vannak és oda szándékosan Samsung akksit Samsung felirattal tettek, hogy meggyőzze a vásárlót, hogy valószínű csak egy egyszerű elírásról van szó a termék nevében. Elég gusztustalan ez így. :confused:

9 kedvelés

Konkrétan csalás tényét kimeríti, vagy szándékos félretájékoztatás… :roll_eyes:

(Még jó, hogy az ADIOS sportcipővel nem baxtak át a piacon)…

9 kedvelés

Teljes mértékben! Azonban nem ütötte meg nálam azt az ingerküszöböt, hogy induljak rájuk gyújtani a weblapot. Gondolom erre építenek.

7 kedvelés

Tök valós dolog. Ha valaki jó valamiben, de úgy érzi, hogy tökre nem (imposztorkodik). Pl Tom Hanks is ebben szenved.

4 kedvelés

Havonta eladnak 200 db-ot és már meg is vannak jól keresnek.De mit lehet tenni?Senki se csinál semmit…

5 kedvelés

Jó mondjuk én nem szenvedek benne. Vagy nem hiszem, hogy jól csinálnám.

5 kedvelés

És ha valaki azt hiszi, hogy nem jó, és valóban nem jó - akkor az legalább őszinte hüjje? :roll_eyes:

4 kedvelés

Igen, ő is ezt hiszi :rofl:

5 kedvelés

Igen, ez vagyok én meg te :sweat_smile:

4 kedvelés

Megnyugodtam :hugs: persze attól szorongok a PUMBA pólómban​:roll_eyes:

7 kedvelés

De ha mondjuk úgy érzem, hogy nem vagyok jó semmibe , de közben meg a környezetem másképp látja, akkor meg miért vagyok csóró? Ez valami gazdaságtani paradoxon?

4 kedvelés

Persze miután gondolom benne van az ÁSZF-ben is, hogy a termékképek csak illusztrációk… Olvastam egy érdekes véleményt róluk ahol szó szerint utána elküldtek a vásárlót a …ba. Ja és akksiról volt szó ott is na meg a félretájékoztatásról.

9 kedvelés

A pénznek nincs hozzá köze.

3 kedvelés

Vannak dolgok, amikhez a pénznek nincsen köze. De hogy mi a tö…m lehet az? Szerintem ez csak amolyan szegények legendája.

4 kedvelés

Ez olyan mint a : Nem a méret a lényeg! (kivéve ha kicsi )

5 kedvelés

De ez marha rizikós is lehet mondjuk egy olyan modban ami nem tilt csak terhel…

8 kedvelés

Ez országspecifikus, részben…:thinking::roll_eyes:

4 kedvelés

Azért érzed milyen menők vagyunk? Le lett választva a téma, mert eltértünk, de öt percen belül ettől is eltértünk :rofl:

5 kedvelés