Ezt úgy nevezik, imposztor szindróma.
Definiáld légyszives a saját szavaiddal, amik valóság alapon nyugszanak. (Ne csak annyit írj, hogy: hüle! vagy hogy :bishop )
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez elég erősen a kereskedő inkorrektsége! Nem a te hibád a kereskedő pontosan tudja, hogy a vásárlókra leginkább hatással a termékképek vannak és oda szándékosan Samsung akksit Samsung felirattal tettek, hogy meggyőzze a vásárlót, hogy valószínű csak egy egyszerű elírásról van szó a termék nevében. Elég gusztustalan ez így.
Konkrétan csalás tényét kimeríti, vagy szándékos félretájékoztatás…
(Még jó, hogy az ADIOS sportcipővel nem baxtak át a piacon)…
Teljes mértékben! Azonban nem ütötte meg nálam azt az ingerküszöböt, hogy induljak rájuk gyújtani a weblapot. Gondolom erre építenek.
Tök valós dolog. Ha valaki jó valamiben, de úgy érzi, hogy tökre nem (imposztorkodik). Pl Tom Hanks is ebben szenved.
Havonta eladnak 200 db-ot és már meg is vannak jól keresnek.De mit lehet tenni?Senki se csinál semmit…
Jó mondjuk én nem szenvedek benne. Vagy nem hiszem, hogy jól csinálnám.
És ha valaki azt hiszi, hogy nem jó, és valóban nem jó - akkor az legalább őszinte hüjje?
Igen, ő is ezt hiszi
Igen, ez vagyok én meg te
Megnyugodtam persze attól szorongok a PUMBA pólómban
De ha mondjuk úgy érzem, hogy nem vagyok jó semmibe , de közben meg a környezetem másképp látja, akkor meg miért vagyok csóró? Ez valami gazdaságtani paradoxon?
Persze miután gondolom benne van az ÁSZF-ben is, hogy a termékképek csak illusztrációk… Olvastam egy érdekes véleményt róluk ahol szó szerint utána elküldtek a vásárlót a …ba. Ja és akksiról volt szó ott is na meg a félretájékoztatásról.
A pénznek nincs hozzá köze.
Vannak dolgok, amikhez a pénznek nincsen köze. De hogy mi a tö…m lehet az? Szerintem ez csak amolyan szegények legendája.
Ez olyan mint a : Nem a méret a lényeg! (kivéve ha kicsi )
De ez marha rizikós is lehet mondjuk egy olyan modban ami nem tilt csak terhel…
Ez országspecifikus, részben…
Azért érzed milyen menők vagyunk? Le lett választva a téma, mert eltértünk, de öt percen belül ettől is eltértünk