Sziasztok! Akku-Elem webáruházból rendeltem a képen látható Samsung akksit. Eddig csak beépített akkus modokat használtam, szóval nem igazán értek hozzá. A felirat alapján nem jó vapeléshez. Ez most komoly, vagy én értettem félre valamit? Ha tényleg nem jó, segítenétek honnan tudok megfelelő akksit rendelni? Előre is köszi a segítséget!
Szia, szép estét!
Összegezve: - @Zolika hozzászólása a lényeg!
Köszi! Még egy kérdés, bocs ha ez is sokadjára. Egy akksis modba (Geekvape Aegis Solo 2) MTL-re (0,7-1 ohm, 18-22 watt, kb 4V) megfelelő lesz ez az akksi?
Szia Tökéletes
Azért a korrektség jegyében,- MTL-re 22W-on épp hogy elég, de nagyon nem szerencsés választás volt
Szerintem teljesen felesleges 22w mtl-re.
Én 0.8 körül tekerek szálhuzalt és 15w pint jó nekem hozzá.
Szerintem is. Mert az egy fura szám. 17-23 Watt közt használom, de a 22-őt soha
Amúgy megszokás kérdése, átlagosnál nagyobb Watton mtl-ezek, de rövideket “tüzelek”. Mint amikor rövid slukkokkal szívsz erős cigarettát. Nem jött be a 12 Watt+Multifilter hosszú, mély szívás szimulátor
Ahány ház annyi szokás .. mindenki maga döntse el mennyi watt és milyen Ohm neki a jó MTL …
Nekem 13 watt is DL
Sima DL slukkok .. igaz hosszabbak …
Kaptam egy “tökéletes” és egy “nem szerencsés” választ, hát, akkor majd meglátom ha megjön a mod. A wattszámra reagálva, nem tudom ez miktől függ, de nekem mindkét jelenlegi modomnál, mindkét tankomnál, bármilyen ellenállású huzalnál elmondható, hogy 3,9-4 volt között kapom a legtöbb és legfinomabb gőzt Ni80 fused claptontekercsről.
Az a lényeg ,hogy neked jó legyen ahogy @Gumikacsa írta valóban nem a legjobb választás az akumlátor , de szerintem gond nélkül fog működni … legközelebb , amikor akut veszel .. vegyél “erősebbet” .. 20 A vagy a felettit