Foxi maxi sumsang akksi.
Tisztába vagyok ezzel mindel, nem igazán érdkel mit írnak a cellára a gyártók, az a lényeg mi van a data sheet-en CDR-nak feltüntetve meg, hogy Mooch-ék is kimérték e azt valós értéknek.
De nem a sony és nem a molicel küldött pár éve hivatalos emaileket (Cease and Desist order) melyben tiltani próbálták vape shop-oknak a celláik forgalmazását…
Tudom hogy csak a seggüket akarják menteni ha pölö valaki felrobbantana egy mech modot a szájában az USA-ban, akkor ne tudja perelni a gyártót… De érdekes, hogy a többi gyártó többsége nem követte a példáját.
Meg nagy teljesítményü védelem nélküli zseblámpába jó? Csak vape-hez nem?
Nekem is van 40t-m 25r-em, szuper calla mindegyik, sok éves és továbbra is türhető kapacitást hoznak. De molicel például anno ha nem csal az emlékezetem, kijelentette hogy az ő akkujuk jó a vapeléshez is.
Cég-cég közötti külömbségek.
És ez csak a scamsungnak a vépeléssel kapcsolatos dogai, felrobbanó mosógépről, és túlmelegedő telfon akumlátorrol még nem is beszéltünk.
De harmadszorra is leírom, nagyon szuper samsung cellák vannak, melyek kivállóak vépelésre, bármit is mondjon a gyártó, de ettől függetlenül ha tehetem, másik gyártó termékét veszem meg. De mindenkinek szíve joga olyan cellát használni amilyet akar.
Utó szóként ami témába is vág, és nem is a cég tehet róla (bár sok évvel ezelőtt), rengeteg hamis cella volt forgalmomban elsősorban az ő nevükkel ellátva.
Van LG és Samsung cellám is, kifogástalan egyelőre mind, hosszú távú tapasztalatom alapján kicsit LG pártibb vagyok.
Ezt a cellát viszont egyértelműen nem ajánlom senkinek védelem nélkül.
Az eladónak be kell tudnia mutatni kérésre egy eredetiségigazolást amit a gyártótól vagy a forgalmazótól be tud szerezni.
Samsungból elvétve lehet még találni eredetit de a piacon lévő Sony és LG akkuk minden egyes darabja hamisítvány.
Nem meglepő módon, nem hagyták jóvá a vélemény nyílvánításomat az oldalon. Nem is értem miért.
Sok éve valóban ömlöttek a “csoki LG” hamisítványok, arra jól emlékszem.
De azért néhány forgalmazóban én megbízok hogy eredetit árul, ilyen például a holland NKON
Sony-t is kapni csak mostmár Murata. Gyakorlatilag az akku minőségét nézve egy és ugyanaz, csak egy felvásárlás történt, mondhatni Sony akksi már nem létezik de a muratát továbbra is az ismertebb név alatt értékesítik a boltok.
Lényegében igaz, ha sony van az akkura írva az vagy 6 éve áll egy raktárban vagy hamisítvány
Mondjuk a Murata híresebb alkatrész-és félvezető brand.
A Sony meg jódolgában nem mindig tudja, mit akar