Sumsang akksi

Írtam már régen több mint dupla áron vettem (Dorinához képest !) a 42 től és nem tudott annyit mint a hölgyé,és az már a múlté,ezek meg működnek.

8 kedvelés

Kék helyett rózsaszín ? Erre gondolsz ?

3 kedvelés

Akkutöltőd milyen ? Xtar megmutat mindent :smiling_face:

4 kedvelés

Olyan mintha a 18650 fóliát kapott volna a 30q-ét…és hát sumsang … :grin:

5 kedvelés

A vicc az egészben, hogy vettem 4 akksit ( másik kettő molicell ) mondom kell 4 db 1 modhoz. :thinking: Mert azt majd én tudom, hogy minek. Aztán párom kérdezte, hogy minek vettem négyet? Gúnyos, nagytudású magabiztos hangsúllyal közöltem vele, hogy érzem, hogy 4 kell! Mosolyogva annyit mondott: Oksi, de 2 már van itthon. Aztán szépen csendben elmosogattam.

10 kedvelés

Jobban jártál volna ha egy helyről veszed a modal…(én ezt szoktam és én is 4-et veszek 1 modhoz) :grin:
ja én nem mosogatok… :grin:

8 kedvelés

Xstar vc2sl. Tényleg megmutat mindent, csak értelmezni nem tudom. Szemüveg nélkül meg nem is látom. De sosem nézem szemüvegben! Könnyebb elfogadnom, hogy öregszem és már nem látok annyira, mint hogy hülye vagyok valamihez.

8 kedvelés

Jó de te magasabb vagy mint én, és a hangod is mélyebb!

7 kedvelés

Akkor majd én mondom… :grin:

5 kedvelés

Pillanat türelmet… átrakom új témába ezt a beszélgetést. :slightly_smiling_face:

Megvárjuk @Bishop válaszát. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Bocsi, hogy offoltam a posztot és magamra rántottam. Olyan leszek már mint @Deepfreeze . :joy::joy::joy::joy:

8 kedvelés

Ne szabadkozz, jól tolod :sweat_smile:

10 kedvelés

Köszönöm MESTER !!!

8 kedvelés

Nincs nagy gond az aksival tedd be a Daniba az majd kiírja ha szar…

6 kedvelés

Biztos hogy nem akarsz még venni máshonnan?
Mosni is biztos kell :joy:

8 kedvelés

Bevallom külön helyiségben tárolom őket! Biztos ami tuti! Mivel nem tudom ez milyen akksi, nem tudhatom azt sem, hogy mit tud. És ha tud átkot szórni? Ezt nem kockáztathatom! Legalább a dani menüjét legyen időm megtanulni, vagy legalább barátkozni

7 kedvelés

A Dicodes okosabb mint mi itt együtt nem tudsz benne kárt tenni.Komolyabb elektronika van benne mint az aksi töltőkben.

6 kedvelés

Ezt nem kétlem! De tettem már tönkre vasgolyót!

7 kedvelés

Ami a röhej, hogy környezetemben mindenki azt hiszi, hogy baromi ügyes vagyok, mert megoldok mindent. Rettegek tőle, hogy egyszer kiderül mennyire kétbalkezes vagyok. Mi lesz velem ha rájönnek, hogy eddig csak mázlim volt mindenben?

9 kedvelés

Ezért jó egyedűl dolgozni így én vagyok a leghülyébb és a legszebb is. :grin:

10 kedvelés