Nagy a dilemma,hogy a felírat szerint fogok-e cselekedni.?
" Not for vape"
A csomagolást…hagyjuk, az akku ment egyből a töltőegységbe,mert majdnem 0-ás volt a “szufla” benne.
Ma hozta a posta.(szombat van nem?)
Láttam már egy rahedli jófajta 18650-en ilyet. Nem valami biztonsági túlkapás ez a szöveg? (De) ((nem fért oda, hogy not only for vape))
Az amerikaiak beperelték a gyártót,mert mechába rakták és felpukkant az akksi 0.1ohm-nál ezért a felirat az akkukon
No para
Odafért volna,csak ahogyan Hofi mondta anno az újságírókra:“vagy nincs tintájuk,vagy nem tudom”.
Nem is vagyok para helyzetben,mert majdnem minden akkum ilyen volt új korában.
Csak a “tudatlanabb” versenyzőket nem oké elrémíteni.
Tudom, ahol a macskát se szabad a mikróba tenni… Pfff
Egyébként az oldal: https://akkuforras.hu/
Megelőztél a macskás story-val.
Mé ne lenne szabad? Csak következményei vannak
Ez jó oldal, anno vettünk innen csoportosan egy csomó elemet is (9v a multiméterekbe, 12v távirnya elem, 2032, AAA, stb)
Van, ahol majd’ 2 rongy egy tetves 9v blokkelem
Pl, enyhe izzadás…de az csak az első 1.7 másodperc.
Nagyon hejes hozzáállás.
Nekemaztán nemongyameg senki!
JJAA,egyébként minden rendben vele,csak gondoltam ha má szombat…
Nekem is cserélni kell a multiméterekben,mert a szakadásvizsgáló már csak “nyekereg”.
Not for vape… ezt irja mindegyikén. Ami arra akar utalni, hogy mechanikus modba ne tedd…
A kiolvasztó funkció most jutott eszembe…120, 180 watt. Melegség járt át…
Tapasztalatok alapján, amit a melóban a szerszámokban használunk 18650-ek, azok az e-cigikben / modokban is gond nélkül megállják a helyüket. Hivatalos néven “ipari” cellák, a high drain kategóriából, amiknek a folyamatos kisütési árama 20A vagy ezen érték feletti (van oldal, amelyik már a 15A-s cellát is ide sorolja, ezzel vitatkoznék egy picit…)