Kb. 3-4 hónap porlasztózás után úgy döntöttem, hogy szereném kipróbálni az építős vapelést. Nem szeretem a nagy modokat, jobban kedvelem, ha viszonylag kényelmesen elfér a zsebemben. A címben szereplő kombóra gondoltam, mivel nem találtam itt egyikről sem különösebben sok infót gondoltam megkérdezem van-e valakinek tapaszalata velük. A tankról külföldi oldalakon csak jót olvastam, a készülékről is alapvetően, de személyes használatból adódó véleményekre is kíváncsi lennék. Igen, tudom, nem biztos, hogy maga a Mini robot a legjobb kezdő készülék, de tetszik, kicsi és szeretem a kihívásokat! Amire kíváncsi lennék a tankkal kapcsolatban, ki milyen tekeréssel és vattával használta/használja? A modnál nyilván mindenkinek egyedi a 3 feszültség opció közül melyik az optimális, de itt is szívesen látnám a javaslatokat, már, ha valaki használt már Mini robotot.
Egyébként egy Vaporesso Gen 80S is tervben van ami szintén kis méretű és jóval több funkciója van mint a Mini robotnak. Erről a modról mi a véleményetek? Mivel csak MTL-ben gondolkodok nincs szükségem nagy teljesítményre, úgyhogy elég lesz hosszú távra ez a két mod.
Szia!Nekem személy szerint nem volt ilyen tankom,de egy haveromnak van.Ő már évek óta benne van a vape-elésben,százféle kazánja volt már,de még neki is meggyűlt vele a baja.Szerinte szuper ízű tank,viszont nagyon kényes a vattázásra.Nagyon könnyű megfolyatni,vagy ellenkező esetben dryhit-ezni.Szóval első RTA-nak,szerintem nem túl jó választás.Gyorsan elveheti a kedvedet az építéstől.A mod meg gyakorlatilag egy félmecha cső,amivel nem túl sok beállítási lehetőséged lesz.Nekem volt ilyen,van is hasonló.Én szeretem,mert csőmod,de sokan vannak vele úgy,hogy kevés amit nyújtani tud szályozásban.
Egyetértek Jánossal, én sem vennék egy vv készüléket, elavult tech, csak a nyüg lesz vele. A csőről meg már sokszor leírtam, nem praktikus meg borul.
Inkább valami vw készüléket keress. Építős tanknál fontos, hogy tudd állítani a teljesítményt, mert így egy készüléket tudsz használni elég széles skálán, azaz több tankkal, több setuppal.
Ettől még persze vehetsz majd ilyet is, csak ne első nekifutásra.
Tiszta sor és együtt venném a Vaporessoval, ahogy írtam is, az világos, hogy nem nyújt túl nagy mozgás teret a Mini robot, de olyan jó áron van, hogy megrendelném azt is, mert tetszik és fűt a kíváncsiság is! Összességében inkább tapasztalatokra javaslatokra lennék kíváncsi főleg a tank esetében, a milyen huzal,vatta, milyen mag, ez az amiben bizonytalan vagyok.
Már nem akarom megbontani a rendelést, meg irogatni az ügyfélszolgálatnak, pedig jobb lett volna, mert mire ideér healthcabinról annyi idő már lehet meg is untam volna! Igaz nincs tankom hozzá
Szia!
A tankból nekem van. Szám szerint 2 is, úgyhogy eléggé bejött. Tekerésből 2.5mm , anyagra mindenevő(Ni80/SS/A1), a tekerès pozíciót csak akkor tudod elb…ni, ha direkt csinálod,hülyebiztos. A levegőzés érzetre szűkebb, mint amit az átmérők alapján várnál. Gyümisre 2.0x2-vel tökéletes, dohányosra 1,0…1,5x2 . Ízben mindkettőt szépen hozza. A vattázása is elég bolondbiztos, mivel az etetőrésznél egyik oldalról nyitott, ezért elég csak oldalról befésülni, nem kell lyukba tömködni, nincs vapor lock; ha leér az aljáig, akkor nem folyik, a hosszabbat szépen tolerálja(elég fakezű, aki ezt megfolyatja). Pisilni csak akkor szokott, ha túltöltöd, akkor a két air pin ezt megkönnyezi
Ha jó áron láttad valahol, csapj le rá, hálás kis dög!
Azért is rendeltem meg tegnap, mert volt rá flash sale 22,69$-ért, szerintem ez jó ár, a Gen80 S-et is levitték 23,97$-ra, a Mini robot 20,69$ plusz a 15%-os summer sale 68$-ból meg volt az egész!