Ss huzalnál vörös vatta

Sziasztok! Nálatok is fordult már elő hogy az ss huzal miatt rendszeresen vörös színű lesz a vatta? 2 felé ss huzallal próbáltam már. Sima+clapton kissebb/nagyon magon több kevesebb menettel… muji meg cotton bacon vattával is… Ni80nál nincs ilyen gond :smiley: nálatok Volt már ilyen? Egyébként íz rendben van. Nem kaparós.

2 kedvelés

Szia. Nálam ritkán, de előfordul. Én a liquidre gondoltam, hogy az a ludas, mert nem mindig fordul elő, általában akkor, ha egy édesebb ízt szívok. De volt már kivétel, a mentolos gyümölcsök esetében, bár olyankor csak halvány pirosas szín jelentkezik. Őszintén szólva még ennyire nem gondoltam bele. :slightly_smiling_face: A vattáim Coil Master Pro Cotton, Vapefly Cotton Cloud’s és Super Sorb, mindegyikkel tapasztalom. Az íz nekem is rendben van. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Az előbb vattáztam újra a hildát. 2 napos tekerés volt benne. A vatta amit kivettem belőle, olyan volt mint a rozsda. A színe…
Ízre rendben van. Most nekem 30*2(=)+38ga Ni80 fused clapton van benne.

3 kedvelés

Az hagyján de a likvid cseppek konkrétan kolbászzsír színűek :smiley:

3 kedvelés

Édesitő szer nem lehet a levesbe?,

3 kedvelés

Már kezd is barnulni, pedig alig van benne 1 órája…

4 kedvelés

Szerintem ez már mindenkinél előfordult és szerintem is liquid a ludas az aroma amikor porlad kicsapódik belőle valami .

7 kedvelés