Squonk mods 21700 or dual 18650?

Sziasztok!

Kiváncsi vagyok a véleményetekre ti milyen squonk modot venétek?

Kinéztem a Topside Dovpo dualt ilyet még a coopos boltba is találok.:grinning_face: @tibor_balogh al beszélgettünk a squonk modokról.Neki Dovpo dualja van amit ki is próbálhattam határozottan tetszett.Közben jött a Stubby szerelem ami örökké fog tartani.:smiling_face_with_three_hearts:

Neten nézegetve Tibivel beszélgetve rá kellett jöjjek van még squonk mod gyártó bőven.

Dovpo,Vandy vape pulse,Republic,Atemporal 21….stb.

Elsősorban 1 coilos RDA-kal használnám.Talán 1 duplával a kíváncsiság kedvéért.1 coilost már próbáltam többet is de duplát még soha.Eddig max 45w próbáltam egy coilos RDA-t.Egyszer 80w gyermekem geekvape T200 zeus kazánnal 80w tán 0,2 pori drifter bar ice .Felejthetetlen élmény volt.A fejem teteje is elzsibbadt.:rofl:Nem szólt hogy ájjszos a leves.Én nem szeretem.

Miben más egy dupla ?Azon kívül hogy több melegebb gőz?Ízek is jobbak?

RDA-k amiket biztos hogy be fogok szerezni:

Relod S pro,Stalk RDA 1 coilos verzio,ThunderCloud Recoil R3 RDA ez lenne kipróbálásra a 2 coilos verzió.

Ha a 2 coil nem jön be max eladom.A legjobb modot szeretném venni mind felépítésben minőségben.

Stubby se volt olcsó ráadásul már 2 van egy Red devil 21700 és red plazma 21 DNA60C.Örök darabok!

Hó végén nagyon finom a zsíros kenyér csak sóval mert hagymára sincs már.:joy::joy:

Kíváncsian várom a véleményeteket.

10 Likes

“Belépő” modnak korábban én mindig egy olcsónak mondható VV Pulse V3-at ajánlottam, de az utóbbi fél évben már inkább a Dovpo Dualt ajánlom. Főleg ha DL vonal preferálja a felhasználó. :grin:

Egyetlen hátránya csak a súlya. De ha eleget gyúr valaki alkarra akkor nem akadály a használata. :ok_hand:t2:

Dovpot ráadásul bizonyos napokon még akciósan is be lehet húzni. :eyes::fire:

Plusz előny a 2x18650es mod mellett a lehetőség a dual RDAk kipróbálásra.

11 Likes

Szia.

Azt elfeledtem mondani hogy VV 3 pulséra lesz egy relod s klón ami a napokba meg is jött.De több mint valószínű ezt az asszony el fogja kobozni.:joy:Stubbymat is sokszor ellopikálja.Neki Vandy vape 21700 AIO van.De mivel stubby RDTA így jobb finomabb intenzivebb mint a vv.:slightly_smiling_face:

10 Likes

Gyúrunk tesó .. gyúrunk :joy:
leslie chow hangover GIF

5 Likes