Íze jóbb!! Th van!! De ugyan ez az íz van az Diplomatban az ízesseb!!
Dl nálam soha nem lesz!! Gyümis nem tudom!!
És miért nem ?ha szabad kérdeznem.
Más ry4-et dlezik vagy épp dohányosat
Mitől ódzkodz ?
Mert nekem az a levegővétel nem játszik!!
Én abszolút értem … Nekem ugyan ez van MTL-l nem az bajom vele hogy kicsi a gőz vagy hideg vagy akármi … Egyszerűen nem tudom úgy szívni… Itt már minden megy egyből tüdőbe
Jól néz ki, de egy másik webhelyen derült ki a palack mérete, ami 6.5 ml kapacitású.
igen, abból kell még 1-2db fullra töltött, amit cserélsz ha pl nem vagy otthon. Nagyon pici a palack, elfér bárhol és több ízt is használhatsz így. Szóval nem akkora hátrány a 6.5ml mint ahogy elsőre tűnik. Pótpalack meg amúgy is kell.
Kb fedi a gondolatom, ami a B80-ból átalakított squonk mod lehetősége volt. Látva ezt a mod-ot, talán agyat növeszt az LV is
Mondenesetre érdekes koncepció, nem is olyan randa
A kísérletezés folytatódik!! Aston 22 Majdnem teljesen zárt levegővel ,jó mtl és kis th, jóbb íz!!
Imádom … A pinket …
És nem a palack mérete nekem a legnagyobb baj ,hanem hogy nem tölthető fel szét szedés nélkül
Igen, azt megoldhatták volna …
Ha a kezemben lenne, ezt szívesen kipróbálnám
Fel idegesít, még lehet a kezedben!!
Egyszer neked is kell squonk pinket vegyél ha nem válik be … Én itt vagyok
Nekem egy ideális kis bf MTL rda (ami 510 dripes és kicsi és valóban tud MTL üzemet nagy mahinálás nélkül), és egy könnyen tölthető, 21700 squonk mod az álmom. Aztán a pinkség csak bónusz.
Én azt mondom ,egyszer mindent ki kell próbálni, aztán vagy jó vagy sem!! De Zoli76-nak nem adom el mert ráteszi azt a döbbenet rózsaszín drip-tipet!!
Dehogyis… (A pirosat ). Amúgy meg nem hiszem hogy van mtl dekkes (ami tényleg olyan, nem egy nagy batár tér van benne) bf rda a világon is.
Mondjuk MTL hez már nem is kicsi az a 6,5 és fél ml … a pulse is 7 … de ugye az egy mozdulattal tölthető kintről
A tank a kérdés. Mert mind ilyen univerzális akar lenni. Vagymi. Szóval ha nagy kínokkal lehet csak MTL-szerűvé belőni, akkor az nem barát.