Squonk modok, rda-k, Pelso és társai

Íze jóbb!! Th van!! De ugyan ez az íz van az Diplomatban az ízesseb!!

3 kedvelés

Dl nálam soha nem lesz!! Gyümis nem tudom!! :thinking:

5 kedvelés

És miért nem ?ha szabad kérdeznem.
Más ry4-et dlezik vagy épp dohányosat
Mitől ódzkodz ?

5 kedvelés

Mert nekem az a levegővétel nem játszik!!

7 kedvelés

Én abszolút értem … Nekem ugyan ez van MTL-l nem az bajom vele hogy kicsi a gőz vagy hideg vagy akármi … Egyszerűen nem tudom úgy szívni… Itt már minden megy egyből tüdőbe :joy:

5 kedvelés

Ezt a squonk mod-ot tesztelte már itt valaki?

Atemporal 21 squonk mod – Store – Damn Vape

5 kedvelés

Jól néz ki, de egy másik webhelyen derült ki a palack mérete, ami 6.5 ml kapacitású.

3 kedvelés

igen, abból kell még 1-2db fullra töltött, amit cserélsz ha pl nem vagy otthon. Nagyon pici a palack, elfér bárhol és több ízt is használhatsz így. Szóval nem akkora hátrány a 6.5ml mint ahogy elsőre tűnik. Pótpalack meg amúgy is kell.
Kb fedi a gondolatom, ami a B80-ból átalakított squonk mod lehetősége volt. Látva ezt a mod-ot, talán agyat növeszt az LV is :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Mondenesetre érdekes koncepció, nem is olyan randa :grin:

2 kedvelés

A kísérletezés folytatódik!! Aston 22 Majdnem teljesen zárt levegővel ,jó mtl és kis th, jóbb íz!!

7 kedvelés

Imádom … A pinket …
És nem a palack mérete nekem a legnagyobb baj ,hanem hogy nem tölthető fel szét szedés nélkül :heart:

4 kedvelés

Igen, azt megoldhatták volna …

2 kedvelés

Ha a kezemben lenne, ezt szívesen kipróbálnám :+1::slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Fel idegesít, még lehet a kezedben!! :joy:

2 kedvelés

Egyszer neked is kell squonk :joy: pinket vegyél ha nem válik be … Én itt vagyok :joy:

4 kedvelés

Nekem egy ideális kis bf MTL rda (ami 510 dripes és kicsi és valóban tud MTL üzemet nagy mahinálás nélkül), és egy könnyen tölthető, 21700 squonk mod az álmom. :slightly_smiling_face:Aztán a pinkség csak bónusz.

6 kedvelés

Én azt mondom ,egyszer mindent ki kell próbálni, aztán vagy jó vagy sem!! De Zoli76-nak nem adom el mert ráteszi azt a döbbenet rózsaszín drip-tipet!! :rofl:

5 kedvelés

Dehogyis… (A pirosat :grin:). Amúgy meg nem hiszem hogy van mtl dekkes (ami tényleg olyan, nem egy nagy batár tér van benne) bf rda a világon is.

4 kedvelés

Mondjuk MTL hez már nem is kicsi az a 6,5 és fél ml … a pulse is 7 … de ugye az egy mozdulattal tölthető kintről

4 kedvelés

A tank a kérdés. Mert mind ilyen univerzális akar lenni. Vagymi. Szóval ha nagy kínokkal lehet csak MTL-szerűvé belőni, akkor az nem barát.

4 kedvelés