Ájjjj akkor én megelőzlek.
De Te is csak második leszel.
Én :
Ez igaz… Megyek is a zuhany alá…
Már kapható a “prémium” francia shopban.
Ma fizetés is volt… Nehéz este elé nézek.
Spórolás céljából írtam a másik francia shopnak, hogy mondják már meg elérhető lesz-e náluk mert van egy kis pontom amit szívesen beváltanék.
Ráadásul az egyik fajtára kifejezetten single coilt írnak .. nem szabad abban a Fertőben nézelődni ..
21700 As DNA SBS 100 euró .. ez sem tűnik egy rossz darabnak .. ezek a mod-ok még tetszenének is ,ha lenne mit rá tekerni
Közkedvelt oldalon hamarosan meg fog jelenni.
Ám a piros single kiadásra pörögtem rá. Lila után úgy érzem már mindent lehet. Ha nemleges választ kapok a shoptól inkább berendelem. Még egy tavalyi Bogan videóba láttam és az RDA-t egyből magával ragadott. Olyan ritkán jönnek Indonéz cuccok az EU-ba és most nem akarok lemaradni.
Dzsuusziiiin ?
Csilla néni sarki dohányboltjába lesz kapható!
Az fasza… akkor a hüvely mellé ad majd azt is
Dupla coil-os, mennyire lesz hosszúéletű Nálad?
Engem csak az egy tekercses érdekel!
Webshop leírása és Facebook chaten történténő tanácskozás után meggyőztek arról a srácok, hogy a ReLoad mániám miatt az egy tekercses Stalk RDA -ra szükségem van. Lassan már egy hete használom és tényleg ugyanazt az érzést adja mint egy ReLoad S / S Pro csak kedvezőbb áron. Az ízek kicsit karcosak, de jó értelemben karcos/élesebb. Baromira tetszik a felépítése, hogy ennyire szűk a kazántér. Nagyon szép a kidolgozás. Levegő elzárás során viszont elkezd élesebb hangot adni. De szerencsére engem ez nem zavar mert teljesen nyitott állással használom.
Azoknak tudom ajánlani ezt a tankot akik szeretnének egy jó minőségű középkategóriás egy tekercses ízben gazdag RDA -t és valami “egyedit” birtokolni az indonéz háttere miatt. Sajnos az 5 színből már csak 4 elérhető és azok száma is limitált. Webshop szerint nem is várható a jövőben további termék érkezése.
Továbbá annyira megkedveltem, hogy ma rendeltem még egy SS és egy piros kiadást is.
Akartam is írni, hogy hasonlít belsőleg nagyon a Reload-ra.
Túl pumpálásra mennyire érzékeny ? .. Amúgy meglepő módon talán az SS a legszebb nekem .
Finom Gőzöket
Az egyik legjobb RDA -m eddig pumpálásba. Reloadok szerencsére hülyebiztosak a felső levegőzés miatt, de ennél a dzsúsz a szűkített tér miatt elsőként a tekerésre megy. Nincs felesleges tér ahová elfolyik a liquid mint például egy Nitrous+ vagy egy DR Solo esetén. Az íze mellett ez győzött meg, hogy kell még több is belőle.
Lassan de biztosan kis kazánterű RBA és AIO lesz ebből
Próbáltam… de sajnos a felhasználási szokásomnak nem tudnak eleget tenni az AIOk.