Squonk modok, rda-k, Pelso és társai

Ájjjj akkor én megelőzlek.:smiling_face_with_sunglasses:

5 kedvelés

De Te is csak második leszel.
Én :

France Kiss GIF by FIFA

5 kedvelés

Ez igaz… Megyek is a zuhany alá…

Arrested Development Crying GIF by HULU

:sweat_smile:

8 kedvelés

Halloween GIF

:heart:

7 kedvelés

Veronica Mars Middle Finger GIF

:heart:

9 kedvelés

Már kapható a “prémium” francia shopban. :eyes::neutral_face:

Ma fizetés is volt… Nehéz este elé nézek. :sweat_smile:

Spórolás céljából írtam a másik francia shopnak, hogy mondják már meg elérhető lesz-e náluk mert van egy kis pontom amit szívesen beváltanék. :rofl:

7 kedvelés

Ráadásul az egyik fajtára kifejezetten single coilt írnak .. nem szabad abban a Fertőben nézelődni ..

21700 As DNA SBS 100 euró .. ez sem tűnik egy rossz darabnak .. ezek a mod-ok még tetszenének is ,ha lenne mit rá tekerni :joy:

6 kedvelés

Közkedvelt oldalon hamarosan meg fog jelenni. :grin:

Ám a piros single kiadásra pörögtem rá. Lila után úgy érzem már mindent lehet. Ha nemleges választ kapok a shoptól inkább berendelem. Még egy tavalyi Bogan videóba láttam és az RDA-t egyből magával ragadott. Olyan ritkán jönnek Indonéz cuccok az EU-ba és most nem akarok lemaradni.

3 kedvelés

Dzsuusziiiin ?

2 kedvelés

Csilla néni sarki dohányboltjába lesz kapható! :rofl:

4 kedvelés

Az fasza… akkor a hüvely mellé ad majd azt is :joy:

4 kedvelés

Dupla coil-os, mennyire lesz hosszúéletű Nálad?
:grin:
jeff dunham smoking GIF

6 kedvelés

Engem csak az egy tekercses érdekel! :star_struck:

6 kedvelés

Webshop leírása és Facebook chaten történténő tanácskozás után meggyőztek arról a srácok, hogy a ReLoad mániám miatt az egy tekercses Stalk RDA -ra szükségem van. Lassan már egy hete használom és tényleg ugyanazt az érzést adja mint egy ReLoad S / S Pro csak kedvezőbb áron. Az ízek kicsit karcosak, de jó értelemben karcos/élesebb. Baromira tetszik a felépítése, hogy ennyire szűk a kazántér. Nagyon szép a kidolgozás. Levegő elzárás során viszont elkezd élesebb hangot adni. De szerencsére engem ez nem zavar mert teljesen nyitott állással használom.

Azoknak tudom ajánlani ezt a tankot akik szeretnének egy jó minőségű középkategóriás egy tekercses ízben gazdag RDA -t és valami “egyedit” birtokolni az indonéz háttere miatt. Sajnos az 5 színből már csak 4 elérhető és azok száma is limitált. Webshop szerint nem is várható a jövőben további termék érkezése.

Továbbá annyira megkedveltem, hogy ma rendeltem még egy SS és egy piros kiadást is. :grinning_face_with_smiling_eyes::fire:

14 kedvelés

Akartam is írni, hogy hasonlít belsőleg nagyon a Reload-ra.

7 kedvelés

Túl pumpálásra mennyire érzékeny ? .. Amúgy meglepő módon talán az SS a legszebb nekem .

Finom Gőzöket :heart:

8 kedvelés

Az egyik legjobb RDA -m eddig pumpálásba. Reloadok szerencsére hülyebiztosak a felső levegőzés miatt, de ennél a dzsúsz a szűkített tér miatt elsőként a tekerésre megy. Nincs felesleges tér ahová elfolyik a liquid mint például egy Nitrous+ vagy egy DR Solo esetén. Az íze mellett ez győzött meg, hogy kell még több is belőle.

7 kedvelés

Lassan de biztosan kis kazánterű RBA és AIO lesz ebből :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Próbáltam… de sajnos a felhasználási szokásomnak nem tudnak eleget tenni az AIOk. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés