8-12k Ft-ért találtam Alin, de biztos van a bevált bótokban is.
Pl. itt.:https://www.2fdeal.com/caiman-v4-style-22mm-mtl-rda-rebuildable-dripping-atomizer-with-3-air-pins-silver_p21082.html
Tök jó most vettem észre, hogy itt beszélgetünk és pont az van a kezemben amit a Zolee-tól vettem Thelema rajt pedig amit ajánlottál Tripod 2!!
Nem merem ideírni de ez olyan 140 euró volt ha jól emlékszem
Ez v4 ez nem bf,ezzel csak csepegtetni tudsz
Láttam az árát régebben, dobtam is egy hátast.
Igen, bocsesz.
szerk.: Hátha meglát valami érdekeset az üzletben, ki tudja.
Ha úgy döntök veszek ,akkor megint kereslek, napjában többször, hogyan kell használni!!
Ugyan úgy tekered mint az rta-t,csak néha nyomsz egy pumpát,de azt érzed mikor kell majd és ha elejted feltöri a betont is !
Érzem mi?? Ha a szám tele lötyivel akkor már jó!!
Ha ráérzel nem lesz tele
Van az úgy hogy jobb mint más,kivonatnál pl.nem kell leüríteni a kazánt hanem csak kidobod a vattát,csere és gang tovább !
Keress rá a ytubon ! Caiman BF olaszok megint
Minden kép nézek egy két videót!!
Mtl re az és az 1928 ami nekem tuti de ritka mindkettő,a vattázás a titka és nem lesz baj.
Köszönöm!!
Összességében hozzá amit elvártam sőt egyenlőre szerelem első szívásra. Izgatott az RDA ,de a csepegtetni már nem szerettem volna , és valamiért sehol nem botlottam bele ebbe a vape módba . Ami szembe jött velem az max az RDTA mint csepegtetés mentes RDA .
Ami baromi érdekes ,hogy youtube-n sem futottam bele , mondjuk jelenleg nincs is olyan sok squonkker készülék a piacon .
Jól látod, hogy kevés a sqounk mod és egyre jobban úgy néz ki, hogy a kihalás fenyegeti ezt a vape vonalat. Árnyaltabb képet itt a tömegek számára gyártott squonk modokra értem Kis szériás vagy 3D nyomtatott modok sose fognak kihalni vagy a fél prémium megoldások (Vaperz Cloud már az ajtón kopogtat )
Én még nyáron hittem benne, hogy hamarosan érkezhet a VV Pulse V4 mert egyre több webshopban tapasztalható volt a Pulse V3 hiánya. Deee tévedtem és szerintem már nem is várható a jövőben a negyedik kiadás. Vandy Vape is úgy tűnik felült az eldobhatós vonatra meg a borora.
De jó hír, hogy a Dovpo a Topside Dualt visszahozta és kiadta a negyedik kiadást. Visszajelzések alapján az emberek imádják és akarnak még több ilyet mert a sqounknak van egy megfoghatatlan stílusa amit ha egyszerre megszeretsz nehezen engeded el
A Dovpo nagyon nagynak tűnik képen… majd ,ha összemelegedtetek akkor írhatnál róla pár sort Vaperz Cloud-t néztem 99 Ercsi de az is elég nagynak tűnik…képen
Holnap csinálok róluk képet. Nagyobbnak hittem mint amekkora valójában. Egyenlőre még kezelhetőnek érzem
És sajnos már ez se ma jött ki
2023 ban még voltak … Mára tényleg csak a Dovpo kapható… pedig az a vandyvape nagyon bejövős… Lenne nekem
Nem lapul valahol valakinek eladó ?