Squonk javaslatok, ellenjavaslatok

8-12k Ft-ért találtam Alin, de biztos van a bevált bótokban is. :thinking:
Pl. itt.:https://www.2fdeal.com/caiman-v4-style-22mm-mtl-rda-rebuildable-dripping-atomizer-with-3-air-pins-silver_p21082.html

6 kedvelés

Tök jó most vettem észre, hogy itt beszélgetünk és pont az van a kezemben amit a Zolee-tól vettem Thelema rajt pedig amit ajánlottál Tripod 2!! :thinking: :grinning:

7 kedvelés

Nem merem ideírni de ez olyan 140 euró volt ha jól emlékszem

7 kedvelés

Ez v4 :wink:ez nem bf,ezzel csak csepegtetni tudsz

6 kedvelés

Láttam az árát régebben, dobtam is egy hátast. :rofl:
wile e coyote slip GIF

5 kedvelés

Igen, bocsesz. :man_bowing:
szerk.: Hátha meglát valami érdekeset az üzletben, ki tudja. :wink:

4 kedvelés

Ha úgy döntök veszek ,akkor megint kereslek, napjában többször, hogyan kell használni!! :grin: :joy: :joy:

6 kedvelés

Ugyan úgy tekered mint az rta-t,csak néha nyomsz egy pumpát,de azt érzed mikor kell majd :joy:és ha elejted feltöri a betont is ! :crazy_face:

8 kedvelés

Érzem mi?? :grin: :joy: Ha a szám tele lötyivel akkor már jó!! :joy: :joy:

5 kedvelés

Ha ráérzel nem lesz tele :wink:
Van az úgy hogy jobb mint más,kivonatnál pl.nem kell leüríteni a kazánt hanem csak kidobod a vattát,csere és gang tovább !
Keress rá a ytubon ! Caiman BF :wink:olaszok megint :smiling_face:

4 kedvelés

Minden kép nézek egy két videót!!

4 kedvelés

Mtl re az és az 1928 ami nekem tuti :wink:de ritka mindkettő,a vattázás a titka és nem lesz baj.

6 kedvelés

Köszönöm!!

4 kedvelés

Összességében hozzá amit elvártam sőt egyenlőre szerelem első szívásra. Izgatott az RDA ,de a csepegtetni már nem szerettem volna , és valamiért sehol nem botlottam bele ebbe a vape módba . Ami szembe jött velem az max az RDTA mint csepegtetés mentes RDA .
Ami baromi érdekes ,hogy youtube-n sem futottam bele , mondjuk jelenleg nincs is olyan sok squonkker készülék a piacon .

6 kedvelés

Jól látod, hogy kevés a sqounk mod és egyre jobban úgy néz ki, hogy a kihalás fenyegeti ezt a vape vonalat. Árnyaltabb képet itt a tömegek számára gyártott squonk modokra értem :smile: Kis szériás vagy 3D nyomtatott modok sose fognak kihalni vagy a fél prémium megoldások (Vaperz Cloud már az ajtón kopogtat :eyes: )
Én még nyáron hittem benne, hogy hamarosan érkezhet a VV Pulse V4 mert egyre több webshopban tapasztalható volt a Pulse V3 hiánya. Deee tévedtem és szerintem már nem is várható a jövőben a negyedik kiadás. Vandy Vape is úgy tűnik felült az eldobhatós vonatra meg a borora.

De jó hír, hogy a Dovpo a Topside Dualt visszahozta és kiadta a negyedik kiadást. Visszajelzések alapján az emberek imádják és akarnak még több ilyet mert a sqounknak van egy megfoghatatlan stílusa amit ha egyszerre megszeretsz nehezen engeded el​:hugs:

7 kedvelés

A Dovpo nagyon nagynak tűnik képen… majd ,ha összemelegedtetek akkor írhatnál róla pár sort :kissing_heart: Vaperz Cloud-t néztem 99 Ercsi de az is elég nagynak tűnik…képen

4 kedvelés

Holnap csinálok róluk képet. Nagyobbnak hittem mint amekkora valójában. Egyenlőre még kezelhetőnek érzem​:sweat_smile:

6 kedvelés

A Lite version is klafa, csak hamar “megdöglik”. :saluting_face:

5 kedvelés

És sajnos már ez se ma jött ki​:neutral_face:

4 kedvelés

2023 ban még voltak … Mára tényleg csak a Dovpo kapható… pedig az a vandyvape nagyon bejövős… Lenne nekem

Nem lapul valahol valakinek eladó ? :joy::joy::joy::joy:

7 kedvelés