Sziasztok:) 3fvape nevű veb oldalról rendelnék van valakinek tapasztalata erről az oldalról? 200 dollár körüli rendelésnel van valamilyen vám szabály? Előre is köszi
Szép napot:)
Szia! Kínából jön, nem ajánlott a 150 euro feletti rendelés, nem csak áfát fizetnél, hanem vámáru nyilatkozatot is kikene töltened majd.
Szia :)köszi szerinted mennyi idő míg nem ide ér?
Kb egy hónap, de nem lehet kiszamolni, lehet több. Eléggé kiszamithatatlan a dolog, ha meg még külön vameljaras is lesz, itthon lehet még 2 hét vagy több, hogy ülni fognak rajta.
Értem nem akarok papírokat tölteni majd rendelek többször inkább .Piros moddal meg vagy elégedve?
Igen jobban jársz ha külön külön rendeled, de vannak jó eu-s shopok. Nagyon szeretem a sbs-t, sokkal jobban hajtja a tankot, gondolom a 21700-as aksi is közre játszik.
Szia,
Elvileg regisztrált IOSS webshop. Nekem legutóbb 2 héten belül megjött a csomagom, plusz költség nélkül. Melyik modot akarod rendelni? A paramour most cigabuy-on jó áron van.
Szia:) lost vape centaurus,ki próbálnam a sqonk milyen
Sourcemore-on jobb áron van a centaurus.
Ez is kínai veb?
Az is az! Különben teljesen mindegy hogy ioss rendszer (itt csak az áfát fizeted meg) , 150 euro fölött dobják a vámosoknak eljárásra, ahol fizetni kell vámot (nem tudom pontosan mennyit, változik a tarifa sávok). Az áfa és a vám teljesen más fogalom, nem kell egybemosni
Igen, kínai. Hasonlóan átlag 2 hét a szállítási idő.
Az előző rendeleseimbol kiindulva ami az IOSS ellenére fent akadt a magyar rendszerben beérkezésénel, a kis furmanyos kínaiak nem a valós összeget tüntetik fel az áru adatlapján. A csomag értékétol függetlenül eddig 20$-nal nagyobb összeget én meg nem láttam a csomagjaimon.
Igen ezt is eljatszak, én azért nem kockaztatnek Bármikor fölbbonthatjak és kikerhetik a fizetési bizonylatot
Na én tök hülye vagyok ehhez de áfát is kell fizetnem ha 150 euró alatt vásárolok?
Azt ha ioss a bolt, benne van az árban eleve. Ne aggódj, majdnem az összes nagy bolt ezzel működik. Ez az jelenti, hogy az eredeti áron rajta van 27 % áfa.
Ami elvileg a magyar postánál jelzi ( valahol a csomagszamban), hogy te kifizetted a boltban az áfát, úgyhogy a postanak elvileg semmit sem fizetsz!
Ez egy jó hír
Szuper, akkor rendelj, ha van valami kérdés állunk rendelkezésedre
Persze, jogos. Ez bármilyen értékű csomagnal megtörténhet.
Köszi ha még jött cucc beszámolók róla