Kb 1percig!! Csak elkalandoztam egy kicsit!
Benne van a nevében, hogy hosszabb idő…“More”
Semmi gond, úgyis jól illik a hsz utolsó részéhez
Amúgy most már én is csak nevetek a bankkártya sz@pórolleren, de eddig ezt csak a 3fvape csinálta meg velem, elég sok helyen (ázsia, eu shopok) használtam addig a kártyám… Azóta van Revolut-om
Nekem még fél éve sincs bank kártyám, úgy, hogy ilyen kalandom még nem volt!! Ha Zolee-ét is tiltsák ,nem is lesz! Mert akkor innét nem rendelek!!
Az oldallal eddig nincs bajom, azt küldték amit rendeltem és kb 3 hét szállítási idővel, szóval az rendben lenne. Valahogy a MasterCard-nak nem tetszett hogy onnan rendelek mert az ő riasztási listájuk alapján tiltották. Vagy csak én jártam így, nem tudom.
De erre van a virtuális kártya és azóta öröm és bódottá…
Az enyém nem sokat időzött a kicserélőben, márt Körmenden van!! Ma hozzák!!
Én elég sokat postázok, országon belül az utóbbi időben, Egyáltalán nem mondanám lassúnak!! Az biztos ,hogy drága, de nem lassú!!
Azzal nekem se sok bajom volt eddig, nyilván mert belföldi.
Amivel gondom van, az a nemzetközi csomag. Nem egyszer történt, hogy tracking alapján megérkezett Bp-re/Budaörsre és 3-6 munkanap telt el (ezt még megtoldotta a hétvége is, ha volt közben), mire képesek voltak továbbítani a helyi postának kiszállításra.
Összehasonlításképp holland posta (PostNL) kicserélő, vagy akár a belga, beérkezés után eddig mindig továbbküldte Mo-ra 1-2 napon belül. Pedig oda aztán tényleg ömlik minden sz@r mindenhonnan…