Sourcemore - leállt a specialpak line

Csak ugye azt nem tudhatod, hogy amit kapsz, az a javítás előtti, vagy utáni darab. :thinking:

4 kedvelés

Mivel friss szállítás esélyes, hogy a javított verzió lesz
Lehet az első adag után emiatt nem küldött a Smoant a HC-re eddig…:thinking:
Én bepakoltam ismét a kosárba
De az még nem derült ám ki, hogy működik-e a b80 RBA-val…csak mert a Smoant RBA-t nem ad hozzá:index_pointing_up:…ergo lehet vennem kell valamit hozzá…pl egy TITA X-et

5 kedvelés

35 dollár tényleg baráti ár. :hugs:

Hát ha még Boro Tank is járna hozzá. :hugs:

6 kedvelés

ha mázlink lesz talán még boro-t is ad az újhoz a Smoant​:thinking:…tudom, bilibe lóg a kezem :grin:

6 kedvelés

Amúgy Mike-nak kihívást okozott, hogy miért “F” szerepel a slukkszámlálónál. Egy hozzászóló sem jött rá :grin: …azt írták, hogy biztos P (puff) akart lenni csak elrontották. :rofl: Na, én odaírtam kommentbe a megoldást :wink: Nem egy atomfizika kitalálni, kb azonnal :wink:

3 kedvelés

Amikor kijött.. nyilván akkor sem kellett az akumlátor és az RBA hiány miatt ,de mit újdonság.. elérhető árú Aio természetesen érdekelt és megnéztem pár videót.. olvastam pár leírást, és mindenhol volt negatív hangja a dolgoknak .. az után én nem foglalkoztam vele , de akkor lesz javított verzió :heart: ami dicséretes mert mindig , jó ,ha egy gyártó foglalkozik a visszajelzésekkel ..

5 kedvelés

Én továbbra is úgy tudom , hogy a B80 RBA minden szabvány készülékkel üzemel .. viszont a B80 Aio mod nem üzemel minden szabvány Boro kazáznnal.

2 kedvelés

Továbbra is csak a Stubby :heart:. És a ha lehetne még kapni az elérhető árú kategóriában akkor a Pulse 21700 :sob: nem is értem miért nem jönnek ki vele újra :heart:

5 kedvelés

legyen úgy…ámen

4 kedvelés

Igen ezekből még én is vennék.:heart:

4 kedvelés

megjött a tracking number is … hollandoknál jön be a Registred Airmail az EUba és a PostNL hozza

9 kedvelés

Nálam is :

5 kedvelés

Nálam ugyanez a helyzet. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Nálam: pre order :rofl::rofl:

5 kedvelés

Akkor a hármunk motyója egy gépen fog utazni :slightly_smiling_face:
image

@Sajt hardveréhez pedig reméljük nem most bányásszák még csak a vasércet :smiling_face_with_horns:

9 kedvelés

Egy gyikvéphez? Tán csak nem.:thinking:

5 kedvelés

Rendeltem valami juggernaut drótót is azt az is pre order. Amúgy fingom sincs mi az a jugger huzal ,de dwarvba biztos nem teszem . A töbni tankom meg kezdem megutálni ,hogy semmi semmivel sehogysem jó.:grin:

4 kedvelés

Mindig csak a baj van ezekkel … :joy:

4 kedvelés

Baj van mindennel. Ha szar az a baj,ha jó akkor az. Ez is erdekel ah is. :grin: Még jó ,hogy nem hagytam magam belevinni a stubby21 mizeriába.

5 kedvelés

sziasztok! healthcabin-rol milyen gyorsan jön meg a rendelés? hány nap kb?

2 kedvelés