Sourcemore rendelés

Sziasztok most rendeltem először sourcemore-rol. Kaptam egy ertésito e mailt hogy megkaptak a rendelést. Azota nem tudom mivan mert nem fiokkal csinaltam a rendelést és nem is tudom így nyomonkövetni. Már csak akkor kapok e mailt amikor meglesz a shipping number? Meg tegnap irtam a ugyfelszolgalatnak hogy ossze lehetne e kapcsolni a rendelést a fiokommal mert kozbe csinaltam egyet de irtak hogy nem meg még mellé irták hogy a Huahan Logistics nem tud csomagot befogadni ezért várni kell. Mással is volt ilyen? Bonded werhouse-bol rendeltem.
Köszi a válaszokat!

4 kedvelés

Szia! Amikor feladják a csomagod, akkor kapsz majd ismét értesítést a csomagkövetési számmal. Ez kb. 1 héten belül, ha van raktáron abból a termékből, amit rendeltél!

7 kedvelés

pontosabban először processing-ről shipped-re változik majd 5-6 nap múlva lesz tracking number

4 kedvelés

Igen, valahogy így. De általában egy héten belül szélnekeresztik, aztán majd érkezik valamikor. :rofl:

3 kedvelés

Szia ! Kínából rendelésnél bármi megtörténhet.. még az is hogy már rég úton van … És egyszer csak megjelenik itthon a postán ..

Volt pár érdekes utat bejárt csomagom kínai webshopokbol ,de olyan még nem amit ne kaptam volna meg … Türelem viszont kell ..

5 kedvelés