Sziasztok hetfőn rendeltem sourcemore-rol és másnap írtam egy e-mailt a supportnak. Na nem ez a lényeg de a kérdésemre a válasz alatt írta hogy a Huahan Logistics nem fogad csomagokat egy időre ezért késni fog a csomagom. Tehát a specialpak line is leált. valakivel történt már ilyen? és ha igen mennyi időt kell várni?
Az az Order Comments mióta szerepel ott?.. hogy a tax, stb a vevőt terheli?
Eddig minden adót tartalmazott a vételár és a web-es felületen nincs is ez az infó.
A legutóbbi vásárlásaim mind airmail szállítással jöttek és sosem volt pluszköltségem a vámon…jött át mint kés a vajon
azért most rákérdeztem…gondolom hamarosan jön válasz. Az airmail csak kb 2-3$-ral olcsóbb a dedicated line-nál és nálam mást nem is lehetett választani…szóval kizárt, hogy az adók különbsége miatt olcsóbb ennyivel
Ez az infó mindig ott volt! Az adó és egyéb csak akkor terhel ha fennakad a VÁM-on! Ezért volt a Dedicated line és a Specialpak, hogy ezt elkerüljék/-jük! Az a vonal biztosabb volt, mert (ha jól gondolom) Belgiumban átcímkézték ami Kínából érkezett és onnan EU-n belüli szállítással nem annyira feltűnő a szerveknek! De lehet, hogy nem jó a gondolatmenetem!