Sourcemore - leállt a specialpak line

Sziasztok hetfőn rendeltem sourcemore-rol és másnap írtam egy e-mailt a supportnak. Na nem ez a lényeg de a kérdésemre a válasz alatt írta hogy a Huahan Logistics nem fogad csomagokat egy időre ezért késni fog a csomagom. Tehát a specialpak line is leált. valakivel történt már ilyen? és ha igen mennyi időt kell várni?

köszi a válaszokat!

5 kedvelés

én pár napja ‘airmail’ szállítást kértem…át is adták már tegnap a szállító cégnek

Mondjuk azt nem értem miért nem küldik az összes csomagot így ha a többi mód torlódik :thinking: Az airmail opció picit olcsóbb is

7 kedvelés

Nem tőrlödött csak nem tudnak most csomagokat befogadni gondolom megtelt.

7 kedvelés

torlódik-at írtam​:index_pointing_up:

7 kedvelés

Ja tenyleg bocsi

5 kedvelés

A HC-n sincs most “Dedicated Line”!

7 kedvelés

Nekem ne sz@rakodjanak. :face_with_symbols_on_mouth:

Ma adtam le életem első SM rendelését. :grin:

12 kedvelés

Ezért történt minden .. :joy::joy::joy::joy::joy::heart:

11 kedvelés

Cracking Up Lol GIF by HULU

6 kedvelés

SM az ilyen…. :roll_eyes:

spank family guy GIF

6 kedvelés

Nálam nem volt választási lehetőség.

6 kedvelés

Mert jelenleg nincs is választási lehetőség! :rofl:

7 kedvelés

Az az Order Comments mióta szerepel ott?.. hogy a tax, stb a vevőt terheli? :thinking:
Eddig minden adót tartalmazott a vételár és a web-es felületen nincs is ez az infó.
A legutóbbi vásárlásaim mind airmail szállítással jöttek és sosem volt pluszköltségem a vámon…jött át mint kés a vajon

8 kedvelés

A mostani opcióval sincs vám

6 kedvelés

azért most rákérdeztem…gondolom hamarosan jön válasz. Az airmail csak kb 2-3$-ral olcsóbb a dedicated line-nál és nálam mást nem is lehetett választani…szóval kizárt, hogy az adók különbsége miatt olcsóbb ennyivel

7 kedvelés

Ez az infó mindig ott volt! Az adó és egyéb csak akkor terhel ha fennakad a VÁM-on! :rofl: Ezért volt a Dedicated line és a Specialpak, hogy ezt elkerüljék/-jük! Az a vonal biztosabb volt, mert (ha jól gondolom) Belgiumban átcímkézték ami Kínából érkezett és onnan EU-n belüli szállítással nem annyira feltűnő a szerveknek! De lehet, hogy nem jó a gondolatmenetem!

7 kedvelés

oké, de régen (februárban) sem volt vám mikor mindkét szállítás opcio volt :thinking: Ja és az is belgiumon át jött…mint airmail

9 kedvelés

Ne is legyen, mert hamarosan kell valamit rendelnem a HC-ről! :rofl::rofl::rofl:

7 kedvelés

Majd hónap végén … Mint mindig :joy:

5 kedvelés

Addig még gyűjtöm a pontokat, aztán veszek pnp porit jó sokat! :rofl::rofl::rofl: Vagy vattát vagy mittomén! Valamit! :rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés