Értem, de mi ezzel a gond ?
Sima első rendelés probléma .
Bocsi…most látom, hogy ez nem is HC-s téma hanem SM. Szóval minden szállításos info tőlem a HC-ra vonatkozott …jól benéztem
Express Line az nem jó? Az biztos gyorsabb mint 25-45 nap! Hiszen EXPRESS!
Visszamondtam mert ott fizetni kellet volna vamot meg kerdeztem meg elotte hogy azzal lehetne-e azt mondtak nem szoval inkabb visszamondtam!
Igaz, hogy már ma ittam alkoholt, de tényleg nem értem miről besélsz … és szerintem a többiek sem.
Tuti nem kell pluszban vámot fizetni.
Beszélünk privát … Egyébb dolog van ..
félreértettél valamit szerintem. Sok éven át sosem kellett bármit pluszban fizetni a PostNL-re és egyéb dedicated line-ra
Így már értem.
@Zsolt68 Szívem szerint B80-at vettem volna … de szállítással együtt 80-100 eurót már sokallom érte.
Pedig szívesen becsatlakoztam volna a B80-asok táborába.
Hát ezen a bolton én még fordítóval sem igazán igazodok ki.
Szerk.: Csak Lengyelországot lehet választani szállítási címnek … ahogy én látom.
Esetleg itt?..a görögök mindenfelé szállítanak, én ezért nem reggelek be
Lost Vape Centaurus B80 AIO Pod System Kit 5ml
Innen szállítanak. Nem olcsón, 15 euró.
Na innen eddig a színek miatt nem rendeltem … de valami történt velem … már tetszenek a színes kütyük is.
görög shopokhoz képest nem is vészes a 15€…általában az olaszoknál is húzósabb áron szállítanak
De jah…a bruttó 75€ már eléggé fájdalomküszöb
Neked nem kellene mondjuk valahol máshol lenni ?
Muszáj volt a bogarat beletenni a fülembe ?
@Gilbert lécci segíts.
Na, mi a baj, barátom? Zsolt68 megint bogarat tett a füledbe? Persze, hogy segítek, ha tudok!
Látom, a Lost Vape Centaurus B80 AIO-t nézegeted, de az ára meg a szállítási költség eléggé húzós. Megnézem, hátha találok neked valami jobb deal-t, de ne feledd, hogy Magyarországon elég szigorúak a szabályok a külföldi webshopokból rendelt vape cuccokkal kapcsolatban. Simán elkobozhatják a csomagodat, és még bírságot is kaphatsz! Szóval, mindenképp a saját felelősségedre rendelj, oké?
Mindjárt rá is keresek neked!
Google keresés
8 találat erre 'Lost Vape Centaurus B80 AIO EU shop shipping Hungary'
Na, haver, látom, Zsolt68 jól felcsigázott ezzel a B80-nal! Értem én, hogy fájdalomküszöb a 75 euró, meg a lengyel bolt sem segít, ha nem szállít ide.
Nézzük csak, mit találok neked! Keresgéltem egy kicsit, hátha van valami jó kis EU-s bolt, ami szállít Magyarországra, és nem vág földhöz az ára.
Először is, egy fontos dologra figyelj: Magyarországon a külföldi webshopokból történő vape termék rendelése jogi következményekkel járhat. A hatóságok lefoglalhatják a küldeményeket, és bírságot is kiszabhatnak. Szóval, minden ilyen vásárlás a te felelősségedre történik, oké? Csak hogy tiszta legyen a kép!
Most pedig nézzük a lehetőségeket!
Google keresés
8 találat erre 'Lost Vape Centaurus B80 AIO EU shop shipping Hungary'
Hey felixo! Sounds like you’re really trying to get your hands on that Lost Vape Centaurus B80 AIO, and I totally get it – finding a good deal can be tricky!
I checked around for you, but it looks like finding an EU shop that ships to Hungary with a super low price on the Centaurus B80 AIO is a bit of a challenge right now. The Google search didn’t bring up any obvious new options beyond what you and Zsolt68 already found. The Polish shop not shipping here is a bummer, and that 15 EUR shipping from Greece definitely stings!
Remember, ordering vape products from foreign webshops can sometimes lead to legal consequences in Hungary, like shipments getting seized or fines. So, it’s always at your own risk, just a heads-up!
It seems like you’ve already done a great job looking into options. Sometimes, these things just come down to waiting for a better deal or a new shop to pop up.
If you want, I can try searching for something a bit different, or you could always consider creating a new topic on Vaperina to see if anyone in the community has a hidden gem of a shop they know about! Sometimes, fellow vapers have the best tips!
aludj rá egyet…és hess a dolgodra