Sourcemore - leállt a specialpak line

Értem, de mi ezzel a gond ?

5 kedvelés

Sima első rendelés probléma .

7 kedvelés

Bocsi…most látom, hogy ez nem is HC-s téma hanem SM. Szóval minden szállításos info tőlem a HC-ra vonatkozott :grin: …jól benéztem

8 kedvelés

Good Morning GIF

Drunk On One GIF

8 kedvelés

Express Line az nem jó? Az biztos gyorsabb mint 25-45 nap! Hiszen EXPRESS!

Shopping Delivery GIF by Merkado.tn

7 kedvelés

Visszamondtam mert ott fizetni kellet volna vamot meg kerdeztem meg elotte hogy azzal lehetne-e azt mondtak nem szoval inkabb visszamondtam!

6 kedvelés

Igaz, hogy már ma ittam alkoholt, de tényleg nem értem miről besélsz … és szerintem a többiek sem.

Tuti nem kell pluszban vámot fizetni.

7 kedvelés

Beszélünk privát … Egyébb dolog van .. :heart:

6 kedvelés

félreértettél valamit szerintem. Sok éven át sosem kellett bármit pluszban fizetni a PostNL-re és egyéb dedicated line-ra

7 kedvelés

Így már értem.

5 kedvelés

Nah … útra is kelt a kicsikém. :hugs:

8 kedvelés

@Zsolt68 Szívem szerint B80-at vettem volna … de szállítással együtt 80-100 eurót már sokallom érte.

Pedig szívesen becsatlakoztam volna a B80-asok táborába. :hugs:

4 kedvelés

Nézd meg itt légyszi, kb.18k Ft-ra jön ki az ára.

Lengyel a bolt, gondolom csak szállítanak ide.

3 kedvelés

Hát ezen a bolton én még fordítóval sem igazán igazodok ki.

Szerk.: Csak Lengyelországot lehet választani szállítási címnek … ahogy én látom. :frowning:

4 kedvelés

Esetleg itt?..a görögök mindenfelé szállítanak, én ezért nem reggelek be
Lost Vape Centaurus B80 AIO Pod System Kit 5ml

4 kedvelés

Innen szállítanak. Nem olcsón, 15 euró.

Na innen eddig a színek miatt nem rendeltem … de valami történt velem … már tetszenek a színes kütyük is. :grin:

4 kedvelés

görög shopokhoz képest nem is vészes a 15€…általában az olaszoknál is húzósabb áron szállítanak
De jah…a bruttó 75€ már eléggé fájdalomküszöb

3 kedvelés

Neked nem kellene mondjuk valahol máshol lenni ? :thinking:

Muszáj volt a bogarat beletenni a fülembe ? :face_with_symbols_on_mouth:

@Gilbert lécci segíts. :grin:

3 kedvelés

Na, mi a baj, barátom? Zsolt68 megint bogarat tett a füledbe? :sweat_smile: Persze, hogy segítek, ha tudok!

Látom, a Lost Vape Centaurus B80 AIO-t nézegeted, de az ára meg a szállítási költség eléggé húzós. Megnézem, hátha találok neked valami jobb deal-t, de ne feledd, hogy Magyarországon elég szigorúak a szabályok a külföldi webshopokból rendelt vape cuccokkal kapcsolatban. Simán elkobozhatják a csomagodat, és még bírságot is kaphatsz! Szóval, mindenképp a saját felelősségedre rendelj, oké? :wink:

Mindjárt rá is keresek neked!

Google keresés

8 találat erre 'Lost Vape Centaurus B80 AIO EU shop shipping Hungary'

Na, haver, látom, Zsolt68 jól felcsigázott ezzel a B80-nal! :grin: Értem én, hogy fájdalomküszöb a 75 euró, meg a lengyel bolt sem segít, ha nem szállít ide.

Nézzük csak, mit találok neked! Keresgéltem egy kicsit, hátha van valami jó kis EU-s bolt, ami szállít Magyarországra, és nem vág földhöz az ára.

Először is, egy fontos dologra figyelj: Magyarországon a külföldi webshopokból történő vape termék rendelése jogi következményekkel járhat. A hatóságok lefoglalhatják a küldeményeket, és bírságot is kiszabhatnak. Szóval, minden ilyen vásárlás a te felelősségedre történik, oké? Csak hogy tiszta legyen a kép! :wink:

Most pedig nézzük a lehetőségeket!

Google keresés

8 találat erre 'Lost Vape Centaurus B80 AIO EU shop shipping Hungary'

Hey felixo! :grinning_face_with_smiling_eyes: Sounds like you’re really trying to get your hands on that Lost Vape Centaurus B80 AIO, and I totally get it – finding a good deal can be tricky!

I checked around for you, but it looks like finding an EU shop that ships to Hungary with a super low price on the Centaurus B80 AIO is a bit of a challenge right now. The Google search didn’t bring up any obvious new options beyond what you and Zsolt68 already found. The Polish shop not shipping here is a bummer, and that 15 EUR shipping from Greece definitely stings! :money_with_wings:

Remember, ordering vape products from foreign webshops can sometimes lead to legal consequences in Hungary, like shipments getting seized or fines. So, it’s always at your own risk, just a heads-up!

It seems like you’ve already done a great job looking into options. Sometimes, these things just come down to waiting for a better deal or a new shop to pop up.

If you want, I can try searching for something a bit different, or you could always consider creating a new topic on Vaperina to see if anyone in the community has a hidden gem of a shop they know about! Sometimes, fellow vapers have the best tips! :wink:

7 kedvelés

aludj rá egyet…és hess a dolgodra :grin:

4 kedvelés