Sziasztok, örülök hogy rátok találtam. Egyből le is terhellek titeket a kérdésemmel, hátha itt meg lesz a válasz. Adott egy Smok tfv9-es tankom. érdekelne, hogy milyen porlasztók jók bele, illetve melyik üvegpalástok jók rá. Mivel a megszokott oldalon ilyen porlasztót nem találtam… Ráadásul a bubis üvegpalástom is összetört, pedig azt jobban szerettem.
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni bármelyikben.
Szia!
Ha jól tudom, akkor ez a megfelelő lista porlasztó ügyben.
Egyszerűbb (illetve könnyebb az építése) egy RTA-nak, viszont: egyszeri kiadásként olcsóbb az RBA; plusz nem kell szemétre dobni az addigi tankot/gépet.
Nálam például utóbbi verzió játszik, egy pod jellegű készülékben kell cserélgetni a porlasztót, szóval még a modot se tudnám megmenteni, ha vennék egy RTA-t. (Amit, amúgy, azért megtettem már többször is ) És sokkal szívesebben vágom zsebre vagy hátizsákba a podot, mint a “rendes” üvegpalástos szettek bármelyikét. Rohangálósnak tökéletes, a többi tankot meg tekerem amúgy is, úgyhogy az RBA ideális megoldás.
De nyilván ez is ízlés kérdése, meg pénztárcáé, meg még megannyi más szempont…
Ez így érthető és nem is tudok bele kötni
Valahogy így.
Én amondó vagyok, hogy egyszerű mindkettő, habár némelyik RTA felettébb kényes a vattázásra, így a porlasztó felújítás tán mégegyszerűbb, mivel minden egyes alkalommal ugyanolyan lesz a végeredmény ( legalábbis a Wotofo készlettel biztosan ), míg RTA esetében maximum nagyon hasonló. Anyagilag viszont olcsóbb egy RTA-t felújítani, mint egy porlasztót, habár az sem olyan drága, mintha venné kilószám a gyári porlasztókat az ember.
Nem tudom hogyan működik, nem láttam még sosem csak pofázok itt
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.