Ha kinézek egy szettet, honnan tudhatom, hogy később is kapható lesz hozzá porlasztó?

Elnézést hogy ide kérdezek bele. Nagyon zöldfülű vagyok. Ha kinézek egy szettet (azt szeretném evekig használni). Honnan tudhatom hogy 2 hónap múlva is kapható hozzá porlasztó ? Ha máshová kellene ezt kiírnom kérlek magyarázd el pontosan hova mert nem tudom értelmezni ezt az appot :frowning:

5 kedvelés

Esetleg írhatod a Ki mit csinál?, Ki mit rendelt? topic-ba is.
Általában az ismertebb márkák rendelkeznek normális terméktámogatással. Ha nem is évekig, de huzamosabb ideig, gyártanak akár még mással is kompatibilis porlasztó(ka)t.
Egyébként telefonról, laptopról, PC-ről görgeted az oldalt?
szvsz tök egyszerű,(bár nem Facebook-olok)
:saluting_face:

9 kedvelés

Szia !

Mindenképp érdemes nagyobb brand évek óta kapható szériában gondolkozni

Voopoo Pnp-x
Vaporesso GTX
Geekvape talán , de az első kettő a legfixebb

8 kedvelés

Tudom, lerágott csont… de porlasztóproblémák megelőzésére a legjobb/legegyszerűb/legolcsóbb megoldás az építés.
2 egyszerű, igényeknek megfelelő RTA, minimális szerszámigény, 50m drót és egy nagy zsák vatta vsz. életed végéig elég is lesz.
És tényleg pofátlanul egyszerű megtanulni is

12 kedvelés

Köszönöm :hugs:

7 kedvelés

Ezért írtam a másik vonalon, hogy kóstolás-ízcsere esetén az RDA-RTA után a porlasztó már felejtős lesz. :wink:
Lehet csak a kezdőlökés hiányzik.?!
:saluting_face: :thinking:

10 kedvelés

A félősöknek van előre tekert coil és több méretű vatta is. Nem kell tekerni a vattát csak belehúzni azt kész. Igaz kicsit drágább ez a megoldás,de kezdőknek nagy segítség és még mindíg olcsóbb mint a porlasztózás.

7 kedvelés

Telefonom van csak. Most az Aspire boxxer-t néztem ki. De nem tudom porlasztó ügyben meddig lesz aktív a hozzá tartozó cucc

6 kedvelés

Szia!

Ez így van ahogy mondod.Én is porlasztósal kezdtem max 2 hónapig volt meg. @tibor_balogh tanácsára áttáltam építősre.Vettem egy Stubby AIO 21700ast amit a mai napig imádok.:heart:

7 kedvelés

Sziasztok!! Én 1 évig porlasztóst használtam, és akkor megtaláltam a Vaperinát!!! Hála az itt lévő korábbi tagoknak, azóta csak rta!! Pár éve!!

8 kedvelés

Találsz itt 1-2 infót a coil kompatibilitásról is.

:saluting_face: :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Ezzel úgy számoljál hogy venned kell hozzá 18650-es akksit is.
Csak azért szólok, hogy kalkuláld bele annak az árát is.

4 kedvelés

Igen, köszönöm :blush: (volt csak elajándékoztam ahogy a cuccaim nagy részét mivel eladni nem tudtam hol):sweat_smile:

5 kedvelés

Szia mindenkinek!
Én még csak annyit tennék hozzá @Reni99, sehonnan, keresel kutatol, ez egy ilyen sport! :waving_hand: :grin:
Rta-hoz, Rda-hoz, volt, van, lessz cucc!

9 kedvelés

Csak az építős . Had szóljon a törpe .

8 kedvelés

Vagy egy SC Aromamizer Supreme V3 RDTA
:rofl:

5 kedvelés

Vezetsz aspire terméket is, abba a bvc porlasztó jár, vagy akár a 0.7 ohm-os mesh porlasztó, ami akar 3-4 hétig is birja szusszal. Ilyeneket talán még a nemzeti dohány boltban is kaphatsz.
Erről eszembe jutott egy vicc is.
Csávó tér be a dohány boltba, és kerdi, hogy Zeti dohány van-e?
Mire az eladó… ez nem_zeti dohány bolt..

9 kedvelés

Aspire BVC (Nautilus) porlasztó egyébként egy nagyon jó és ritka példa. Kb. már 10 éve változatlan formában (mint külső méretei, alakja) gyártják és nem hogy kukázták volna, hanem még “fejlesztették” is, mert idővel megjelent belőle a mesh széria is.

9 kedvelés

Porlasztós témában kérdezném: BTC vagy BTDC porlasztót keresek már pár éve, eredménytelenül.
Lehet én vagyok béna, vak, stb.(szabadon választható)
Segítséget, linket szívesen fogadok esetleges beszerzési forrásról.
Nem életbevágó a dolog, csak esetleges.
HorizonTech Arctic Sub Ohm Tank a kérdéses RTA.
:saluting_face: :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Gyártó oldalán fellelhető ha erre gondolsz.

6 kedvelés