Sziasztok! Gondolkozom egy ilyen kis rtan, valamiért megfogott
Alapvetően Kayfun Lite és Bishop a kedvenceim, ezeket használom.
Arra lennék kiváncsi, hogy aki használt már ilyet, ossza meg tapasztalatait! Egy normális review nincs a neten róla.
Sziasztok! Gondolkozom egy ilyen kis rtan, valamiért megfogott
Alapvetően Kayfun Lite és Bishop a kedvenceim, ezeket használom.
Arra lennék kiváncsi, hogy aki használt már ilyet, ossza meg tapasztalatait! Egy normális review nincs a neten róla.
Szia. En is sokat gondolkodtam rajta es eljutottam oda hogy ausztraliabol rendeltem oaker kittel… de meg ők is visszautaltak a penzemet mert nincs. Ha van lelohely oszd meg velem kerlek
Szia!
Nekem volt,és jó kis tank.Én még kezdőként vettem,amikor át akartam állni az építésre.Praktikus,hogy porlasztóval is használható,és RTA-ként is.Jó ízű kis tank,csak mivel 18 mm,kicsi a hely az építéshez,de nem vészes.Már jó régen nem láttam sehol,hogy lenne.Úgy keress videót,hogy Kizoku Oaker Kit.
A kizoku a limit rta-val már kidobott hibrid konstrukciót, de ezt a csőmodos 18mm-re való “visszalépést” nem értem. Szerintem nem volt rá kereslet ezért le is álltak a gyártással…függetlenül attól, hogy milyen jó vagy sem
Ha jól fordít a google olaszról angolra akkor itt vehető és EU-s szállítás is van.
KIZOKU - SHIMA 18MM MTL RTA PORLASZTÓ (fumobiancorosso.it)
Fekete és gumetal itt:
The Kizoku Shima MTL clearomizer is versatile and versatile (pipeline-store.fr)
SS szín Svájcban (plusz magyar áfa jön hozzá)
Shima 18mm MTL RTA Verdampfer von Kizoku - Red Vape (red-vape.ch)
15 óra alatt ez nem semmi
Nekem 2-es magon volt ideális kanthal huzallal.A láncslukkokat annyira nem szereti,hajlamos melegedni.
És semmiképp se ess neki a még meleg kazánnak fogóval,ha nem bírod szétszedni Én így vágtam tönkre az enyémet.
Khm….kíváncsi leszek mennyi ideig bírja a mod
Majd arról is írj kérlekmert én is szeretem az ilyen dobozokat
Ahogy látom, nem jött be!
Még vallatja
Már 30perce él a kilövési parancs ! Azért írtam!
Hát nem! Minden lehető módon meg tekertem, több fajta huzallal, több fajta nagysággal, nekem nem tetszik, de majd irok egy komplett kis esszét róla
Sziasztok. Zsolt, ezt a “visszalépést” mire érted? Csak azért kérdezem, mert rendeltem egy oaker kitet, és remélem nem fogtam mellé…
Arra, hogy a vape nem a 22-23 mm átmérőjű mtl tankoktól a keskenyebbek felé változott az elmúlt 12év alatt…hanem pont fordítva.
Aham, köszi az infót. A kezemnek jó lesz ez a kisebb. Majd csak valami melegítőt kell rá szerválni
Viszont engem az érdekelne, hogy annyi tank közül miért pont ezt gondolod megfelelőnek?
Szerettem volna kipróbálni egy “cső modot”. 15ezerért nem találtam vészesnek az árat egy próbáért. Átlagosan 4 csillagos értékelések voltak a tankra is. Szóval igen, egyszerűen csak egy próba nekem megér ennyit
Sziasztok. Ma végre megkaptam a kizoku oaker kitet. Djvape rendelés volt, kb 17 napig tartott míg ideért 4font szállítási költségért Tesztelgetés indulhat…
Hajrá nem olyan rossz az,csak kicsike,nem melegszik ha jól tekered