Le tekertem az épített decket, most 0.30 az ellenállás és 3.14V
Szuper! Akkor várjuk a beszámolót! Kíváncsi vagyok, mennyire jön be ez a huzal.
össze jött az akkor
32watton van épp, egész jó gőzt és izt ad igy is
örülönk ha jó lettügyesen meg csináltad
Köszönöm nektek újra a segítséget
Nagyon szívesen! Hozza amit elvartál tőle?
Kicsit lassan hevül fel
Hány watton hajtod?
35-40 között
Hello
Pl én így tekerek az anyagát majd ki választod neked mien jó és mien tank a hogyan akarod használni ( SS vagy nichrome…)
Vagy
Fehér Tamás is jól elmagyarázza
Keresd az ő videóit is Youtubon
Az így érdekes. Egy mesh nyilván gyorsabban fog izzítani, mint egy sima tekerés, de nekem nagyon fura, hogy ezt lassúnak találod. Ízre/gőzre milyennek találod?
Lehet hogy az előre tekert coilhoz és a porlasztós tankomhoz képest lassú csak nekem. Ha valaki más próbálná ki, ő lehet azt mondaná, hogy ez a normális.
Eddig Big Mouth Jungle Tea-val próbáltam, most töltöttem fel Big Mouth Retro Juice Pineapple Coconut-al.
A Jungle tea egész finom vele a másik tankomhoz képest.
A másik pedig kicsit halvány, de ez lehet az aroma miatt van.
Azt nem tudom, az előre tekert coil milyen volt, de furcsa, hogy annál is lassabbnak tűnik. Én pont azért szeretem ezt a coilt, mert gyorsan izzik/hűl.
Én meg 3ddig nem találkoztam olyan porlasztós tankkal, ami jobb ízt adott volna, mint egy ilyen huzallal megtekert RTA.
Lehet hogy kell neki a 40-45 watt és akkor nem lassan hevülne fel.
De lassabban is hűl mint az előre tekert.
Érdekes, hogy nektek nem ilyen tapasztalatotok van ezzel a huzallal
na majd ha meg tekerem az artemis rdta m ugyan azzal a coilal ami neked van akkor rakok ide be képet mit hogy csináltam meg hátha segít az is majd neked.
nekem ilyen lett így sikerült most meg tekerni most próbálom ki először majd a vatta megy bele aztán a leves és a teszt.
A tesztről itt is olvashatunk majd ugye?
persze egyenlőre olyan levegős nekem ez a tank,ez sokkal levegősebb mint az intakem volt,rá kell erre jönni még vagy gyengébb leves kell nekem szerintem.Dl ben lehet elég a 6 mg os alap is az mtl ben pedig marad a 9 mg alap nekem. 9 mg os levessel alig bírom szívni be köhögök vele De egyébként nem lenne ez rossz majd bele rázódok ebbe,még tesztelgeterm ha bírnám szívni.