Segitség szeretnék kérni

Bocsánat, helyesbítek, Ispy…

Gyakorlatilag a kazán közepén levő airpin-en keresztül megy el a liquid, ezért gondolom hogy valami vákum probléma lehet.
Az alap airpint (1,2) hagytad benne?
Egy próbát megér ha kedveled a szűkebb mtl-t hogy belerakod a 0,8-as airpint és megnézed hogy azzal hogy működik. Lehet csak az 1,2-es pin miatt van a probléma :grin:

Én egyel nagyobbat tettem bele. Talán 1,4? Nem emlékszem fejből. Az az igazság, sosem vattáztam még semmilyen eszközt sem. Túl rövidre hagytam, így kiszerelve a fény felé tartva átláttam azon a nyíláson, amit a vattának valamilyen mértékben dugaszolnia kellene. Betömtem, utána rendbe jött. Azért nyilván nem teljesen, mert a folyás megszűnt ugyan, de szerintem így meg kevesebb levet kap a coil, mint kellene neki, mert szörtyögést hallok.

Megérkezett a vatta. 3x elcsesztem, elfolyt közben vagy 20 ml likvidem. A végén összejött. Természetes dolog ez az égett fém íz? Ha igen, nem lesz ez a cumó a kedvencem, az biztos.

Pár gondolat a b3-ról, saját tapasztalat. Nem a pinnél megy ki a folyadék hanem oldalt a két levegőzőn. Ritkítani nem szabad és elég szép hosszú vattát kell betekerni, hogy szép íve legyen, és rendesen fedje a levegőzőket. (lehet alkalmazni a @Vaperina_Kinga által javasolt vattagátat is) Feltöltéskor ahogy Tamás is mondta viszonylag gyorsnak kell lenni. Én úgy szoktam hogy kb 3/4- ig töltöm ( a nagyobbik palást) majd ráillesztem a topcapet és ahogy csavarom rá, finoman szívom. Aztán ki sem veszem a számból és nyomom a tűz gombot, majd pár rendes slukk és utána rendben kell lennie. Szerintem baromi jó ízeket tud adni Kb egy éve használom és a kezdeti nehézségek után gyorsan megszerettem.

2 kedvelés

Esetleg próbáld meg így:
vandy-vape-berserker-v3-b3-mtl-rta-tank
Sokkal kisebb a megfolyás veszélye.

3 kedvelés

Ezt a tankot (márkát) az analógra visszavágyóknak ajánlják :smiling_imp: Lehet vele szívni csak nem pont úgy :slightly_smiling_face: Viszont, ha ráérzel az építésére akkor bármilyen tankot megépítesz a jövőben…már csak a türelmed megléte miatt is. Drukkolok

3 kedvelés

Bizony tény, hogy kell hozzá türelem. Szerintem megéri. Én a leglevegősebb pinnel használom, így egy nagyon jó tág mtl-t ad.

1 kedvelés

Köszönöm, valami ilyesmit csináltam legutóbb én is. Bent hagytam a munkahelyemen, az a kísérleti műhely, a hétvégén nyugalom kell :laughing: Semmi tapasztalatom nem volt eddig ezekkel a bonyolult rta-kkal. Már annyit szarakodtam, hogy egy Parker tollbetéten megtanultam tekercselni 0.9 ohmra! Holnap mindenesetre viszek be magammal egy nagyítós ékszerész szemüveget és egy ellenállás mérőt, mert vanak még aggályaim ezzel.

2 kedvelés

Köszönöm az ötletet, ezt is meg fogom próbálni.

1 kedvelés

Tudod Zsolt, nekem is voltak hasonló gondolataim. Szerencse, hogy ott volt mellette a két podom, ami most is nálam van. Ezek megbízható holmik, nem alázzák így le az embert, mint ez a drága szar.

3 kedvelés