Bocsánat, helyesbítek, Ispy…
Gyakorlatilag a kazán közepén levő airpin-en keresztül megy el a liquid, ezért gondolom hogy valami vákum probléma lehet.
Az alap airpint (1,2) hagytad benne?
Egy próbát megér ha kedveled a szűkebb mtl-t hogy belerakod a 0,8-as airpint és megnézed hogy azzal hogy működik. Lehet csak az 1,2-es pin miatt van a probléma
Én egyel nagyobbat tettem bele. Talán 1,4? Nem emlékszem fejből. Az az igazság, sosem vattáztam még semmilyen eszközt sem. Túl rövidre hagytam, így kiszerelve a fény felé tartva átláttam azon a nyíláson, amit a vattának valamilyen mértékben dugaszolnia kellene. Betömtem, utána rendbe jött. Azért nyilván nem teljesen, mert a folyás megszűnt ugyan, de szerintem így meg kevesebb levet kap a coil, mint kellene neki, mert szörtyögést hallok.
Megérkezett a vatta. 3x elcsesztem, elfolyt közben vagy 20 ml likvidem. A végén összejött. Természetes dolog ez az égett fém íz? Ha igen, nem lesz ez a cumó a kedvencem, az biztos.
Pár gondolat a b3-ról, saját tapasztalat. Nem a pinnél megy ki a folyadék hanem oldalt a két levegőzőn. Ritkítani nem szabad és elég szép hosszú vattát kell betekerni, hogy szép íve legyen, és rendesen fedje a levegőzőket. (lehet alkalmazni a @Vaperina_Kinga által javasolt vattagátat is) Feltöltéskor ahogy Tamás is mondta viszonylag gyorsnak kell lenni. Én úgy szoktam hogy kb 3/4- ig töltöm ( a nagyobbik palást) majd ráillesztem a topcapet és ahogy csavarom rá, finoman szívom. Aztán ki sem veszem a számból és nyomom a tűz gombot, majd pár rendes slukk és utána rendben kell lennie. Szerintem baromi jó ízeket tud adni Kb egy éve használom és a kezdeti nehézségek után gyorsan megszerettem.
Esetleg próbáld meg így:
Sokkal kisebb a megfolyás veszélye.
Ezt a tankot (márkát) az analógra visszavágyóknak ajánlják Lehet vele szívni csak nem pont úgy Viszont, ha ráérzel az építésére akkor bármilyen tankot megépítesz a jövőben…már csak a türelmed megléte miatt is. Drukkolok
Bizony tény, hogy kell hozzá türelem. Szerintem megéri. Én a leglevegősebb pinnel használom, így egy nagyon jó tág mtl-t ad.
Köszönöm, valami ilyesmit csináltam legutóbb én is. Bent hagytam a munkahelyemen, az a kísérleti műhely, a hétvégén nyugalom kell Semmi tapasztalatom nem volt eddig ezekkel a bonyolult rta-kkal. Már annyit szarakodtam, hogy egy Parker tollbetéten megtanultam tekercselni 0.9 ohmra! Holnap mindenesetre viszek be magammal egy nagyítós ékszerész szemüveget és egy ellenállás mérőt, mert vanak még aggályaim ezzel.
Köszönöm az ötletet, ezt is meg fogom próbálni.
Tudod Zsolt, nekem is voltak hasonló gondolataim. Szerencse, hogy ott volt mellette a két podom, ami most is nálam van. Ezek megbízható holmik, nem alázzák így le az embert, mint ez a drága szar.