Sziasztok!Örülök,hogy ràtok talàltam!Szeretnèk vàlaszt kapni arra a kèrdèsemre,hogy èn nem liqvides e_cigit hasznàlok,hanem ilyen 2%os eldobhatós vapet.Ez okozhat allergiàs tüneteket?Köhögés,szàjszàrassàg?Köszönöm a vàlaszt.
Szia,
igen, lehet allergia fémre, vagy pgre, vagy vgre is. Viszont ha most kezdted, akkor a köhögés pár napig, egy vagy két hétig oké, majd elmúlik, a szájszárazság meg azért is lehet, mert dehidratáló hatású a folyadék, többet kell inni.
A sima cigizés is okozott szajszárazságot, mindig ittam utána/közben.
A többi tünet, ahogy veterán tanult kolléga említette, par nap, és rendeződik.
Az eldobható is liquides végülis…
Köszönöm szèpen a vàlaszt,.Azon is gondolkoztam màr,hogy lehet a mentol az ami köhögtet?Mindig ugy vettem ezidàig ezeket a cigiket,hogy mentolt is tartalmazott,
Előfordul, hogy azt nem bírja valaki, igen.
Függ a menthol erősségétől is.
Az sem mindegy, cigizel-e mellette, vagy csak ecigi. (Mert ha igen, a torokirritáció, amit a cigi okoz, érzékeny az e-cigire).
Illetve, hogy mióta vapelsz.
Mert ha nem régóta, akkor is érthető, hogy köhögtet.
Szia Zoli.Nem cigizek,csak ezt az eldobhatósat szivom,(mert amugy menő is most ez))de ez miatt nem tudom maradèktalanul èlvezni,mivel mindig megköhögtet…De akkor megprobàlom a mentolt elhanyagolni…
Meg kell próbálni.
Egyéni preferenciák is vannak, kinek mi az irritációt okozó összetevő a képletben.
Kell a türelem, és próbák
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.