Segítséget szeretnék kérni . 3 napja vettem egy kis aspire pockeX készüléket , kaptam hozzá full moon aromakat ..
Na most , nagyon gyenge az íz átadása számomra , porlasztót cseréltem, megfelelően kevertem a lötyit.. Szeretnék tanácsot kérni hogy szerintetek melyik gépnek van nagyon erős íz át adása, illetve ha tudnátok ajánlani nagyon finom desszert ízeket azt megköszönöm .. Úgy érzem hogy 10 év dohányzás után ha megtalalnam a megfelelő gépet , sikerülne le tennem.. Hozzá teszem régebben már próbálkoztam kevesebb sikerrel, de akkor nem is voltam ennyire elszánt köszi a segítséget mindenkitől
Minden kezdet nehéz .. milyen arányban keverted be az aromát ? Hagytad eleget érni ? Sajnos a gyári ajánlás nagyon sokszor alá van lőve a ténylegessen jó keverési aránynak …
Ez hasonló készülék, mint a Joyetech Ego Aio, legalábbis így ránézésre. Szerintem az egy borzasztó valami lett(első készülékem volt sajnos). Ha ahhoz ténylegesen hasonlít, akkor nem csodálom, ha gyenge az íz. Volt pár olcsóbb podom, de a Geekwape Wenak K1/K1 SE volt, ami brutál ízeket tolt ki magából. Nekem még túl erős is volt az Innokin Sceptre 2-őm mellett. Nem mellesleg jó meleg a gőze is a 0.8-as podfejjel, így tökre bagó érzetet kelt. Én ezzel a készülékkel szoktam át anno a bűzrúdról. Úgyhogy egy szó mint 100, a Geekwape K1/K1 SE-t nagyon tudom ajánlani átszokásra
Szerintem , ha porlasztós pod készüléket keresel akkor keress valami nagyobb márka szériái közt
Voopoo ( argus vagy Vmate sorozat ) a feleségemnek van Vmate .. nagyon jól adja vissza ízeket .. könnyen tölthető a Liquid és jól detektalható a Liquid szint
Geekvape ( wenax)
Vaporesso ( vibe ) a feleségem következő pod-ja már itthon a szekrényben két készülék egy egy raklap porlasztó .. aki használja mindenki dicséri az ízvisszaadássát és egész méretes a Liquid kapacitás
Lost vape ( ursa) a feleségem másik pod-ja .. egy fokkal szerintem még jobb íz az visszaadása mint a voopoonák , de kisebb a Liquid kapacitás .. nehezebb az utántöltés ( legalább is szokni kell ) és nem jól detektalható a Liquid szint legalább is az ursa nano pro-nál , de nagyon szereti
Innokin
Aspire ( van belőlük jó is )
Fontos ,hogy később is tudj az adott készülékhez porlasztót venni lehetőleg sok forrástól ..
Donut King, Dinner Lady márkák nekem bevált desszert ízek. A Dinner Lady Lemon Tart-ja az egyik fő kedvencem. Biggy Bear-nek is vannak desszertes ízei, mivel a gyümölcsösei nagyon finomak, biztos vagyok benne, hogy a desszertek is.