Segítség kérés

Picit kend meg az ő gyűrűjét és ha jó helyen vagy belecsusszan :grin:nyomizni kell ,de belemegy az :wink:

Valahol alul akad meg, vagy nem is tudom. Belemehy, de ahogy nyomnám a pöcköt a helyére, visszarúg. Csak ilyen hülyén tudom írni​:grin: Na majd holnap adok neki mégegy esélyt, csak félek, hogy tönkreteszem.

1 kedvelés

Oda?

Igen.

1 kedvelés

Szerintem az a piros mod a fekete körömmel jobb lenne, csak az mar túl rockeres lenne…:grinning:

3 kedvelés

Nincs feketém, de majd beszerzem​:blush::blush: Nincs olyan, hogy túl rockeres​:rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Na megerőszakoltam és belement​:grin::grin: Köszi a segítséget mindenkinek, nagyon jó fejek vagytok​:blush:

7 kedvelés

Szep! Gratula hozzá! :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Köszönöm szépen! Nagyon jó a gép, nem csak szép​:grin::grin: Picit sok löttyöt fogyaszt még a 0,4-es porlasztóval is. Mondjuk úgy szívom, mintha muszáj lenne​:rofl::rofl:

1 kedvelés

Akkor jo vétel volt! :grin::dash:
Kepzeld én pedig egy Dovpo Odin 100-ast néztem ki szintén pirosban. :laughing:

1 kedvelés

Az nem csajos?:grin::grin::grin: Bár a mai világban​:rofl::rofl::rofl::rofl:
Rá is nézek, melyik az​:blush::blush:

Ránéztem, nem tűnik rossznak, de ez nem piros, hanem bordó:blush::blush: Elég pasis a formája, szóval ez még pinkben is pasis lenne​:rofl::rofl:

Neem csajos az! :rofl: Színesebbé kell tenni az életet! Jó, a pink az azért tabu lenne! :laughing:

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.