Belevágtam ebbe a nagy boro lifestyleba egy BPmods Razor aio-val. Első blikkre érdekess, maradjunk annyiban. A problémám az, hogy nem ad ízt. Jelenleg nincs a közelemben más készülék, hogy jól leteszteljem a liquidet, de valahogy kétlem hogy cső bázis íze legyen.
Amit észrevettem, hogy elvileg 3 ohmos pori van benne, de rendre 0.4-0.6 közé méri. Na már most én törölgettem a podot, a modot, szétszedtem, összeraktam, de mégse adja. Nem tudom lehet-e összefüggésben a kettő. Az egész kicsit furcsa nekem, olyan lötyögős, nem passzolós ez az egész mod, de lehet ez a boro sajátossága(?). Valakinek van valami tippje? Köszi!
A 3 Ohm az rengeteg!…gondolom eliras. A 0.4-0.6 mar dl eseten rendben van, de nem ugy hogy mindig mast mer. Szoval kikene probalni egy masik porlasztoval is (megjobb ha az masik dobozbol valo)…hogy a gyari hiba ki legyen szurve mint ok
Hali!
Azoknak a dolgoknak passzolni kell, mindenféle szinten, nem lehet “laza” semmi, mert akkor nem jól fogja mérni az Ohm-ot.
Első körben legalább 1 kisfilmet megnéznék róla, hogy mi merre hány méter.
Esetleg porlasztó csere is, de rendesen össze kell rakni a tartályt a készülékkel.
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Úgy néz ki sikerült. Én néztem be, 0.3 helyett 0.5 pori került bele valóban, viszont azt összevissza mérte - megigazítgattam, b*sztattam, kivettem-beraktam, törölgettem megint, illetve akksit is cseréltem, most tűpontosan 0.5-öt ír.
A másik oldalról, kicsit gyér lett az alaplé, valamit elszámolhattam az aromával, vagy direkt ilyen lájtosabb, de kellett még bőven bele aroma. Pedig az illata nagyon erélyes volt, na mindegy, ebből is tanultam!
Szokni kell még ezt, nem egy szimpla 510-es kazán amit betekersz azt’ szívod (legalábbis nekem)!
Ez igaz, mert ez még egyszerűbb!
-beáztatod a porlasztót
-belerakod a tartályba, feltöltöd, összerakod a “géppel”
-vársz kb. 5-10 percet
-szívod, bódottá
A porlasztósnál egyszerűbb, “kényelmesebb” szerintem csak az eldobhatós.
DE AZ MEG MILYEN MÁÁÁN!?
Igazad lehet, viszont elsőre nagyon megviccelt. Bár az is igaz, hogy egy pár év eltelt mióta utoljára gőzlérkedtem, úgyhogy benne van a balfütyi faktor is bőven.