Rta legyen, és mi más?

Pár honappal ez elötig én is ezt hittem!! :grin:

5 kedvelés

Akkor pont neked is a 21700 lenne a legmegfelelőbb :smiling_face:
Én egy akkuval kb annyit lövök mint te egy nap alatt,de szinte le se teszem.
Hosszú az út nameg az autóban illatosítok is :grin:

5 kedvelés

Na, majd csekkolom az 1 akkura jutó slukkszámot…gyanítom, hogy nem kevés. Én is az AIO-n át veszem a levegőt :grin:

6 kedvelés

Akkor az a dotmod az jó lesz hozzá (nem nézz ki rosszul am)

5 kedvelés

Már csak a huzal érdekelne 20-30w környékén mivel érdemes próbálkozni ?

3 kedvelés

Máshol is megtalálod,és minden igényt kielégítettünk,hacsak :thinking: van kettő 21700 akkud és töltőd is van feltehetőleg.

7 kedvelés

Igen akku es töltő az van, és köszönöm mindenkinek aki időt szánt a kérdésemre és segített, üdv csaba

8 kedvelés

Csak emiatt ne hagyd abba, nekik is szükségük van rá…:sweat_smile:

8 kedvelés

Én a dvarw dl-t 28watton hajtom.

4 kedvelés

hogyan épúl föl ha szabad érdeklődni ?

4 kedvelés

A huzal sima szálhuzal, de nem tudom pontosan mi, mert csak úgy kértem a boltban, azt adták. Mivel 2,5 mm vastag vatta van itthon, 2,5 magra 5 menetet lazán tekerve, hogy elfedje az air pint. 0,6 ohm körül jön ki. Egy Geekvape Z200-al hajtom jelenleg. Volt egy Pico is, de az megadta magát. Még a régi műanyagházas volt és kiszakadtak a csavarok. Ízre nem a legjobb,de szeretem az egyszerűsége végett.

7 kedvelés

Az Intake DL/RDL tankkal én is hasonló build-del DL-eztem kb 23 Watton, SS 28ga huzallal. Bőven elég volt a gőzmennyiség…igaz 75-80 VGs alappal

6 kedvelés

Gőzzel nincs bajom mert azon keresztül veszek levegőt. 5% nikotin sima liba. Na a 9% -os kivonatos már rendesen karcol. Nekem ez a 28w megfelelő. 30-nál már kezd melegedni a gőz.

6 kedvelés

Ma megneztem mit bír slukkszámban az 1db 18650es akkum…szerintem nincs okom panaszra. Na, es ebből megy el legalább 3db naponta…ami 2200+ slukszámot jelent 18W-on

És ez egy éve így megy 7/24ben … szóval kilehet számolni mennyi izzítás ment egy év alatt ugyanabba az 1db B80 AIOba (2200+ × 365 = bőven túl a 800 ezren)
AIO és akku is toppon van szerintem.

8 kedvelés