Rta legyen, és mi más?

Nagyon más nincs is … Ami minőségben hozná azt a szintet … Elérhető áron … .

Szerintem :joy::heart:

5 kedvelés

Jah, már éppen nincs…ami van megtartom. Le is veszem a hirdetést, mindaddig amíg máskép nem gondolom majd :slight_smile:

Update: Done​:white_check_mark::blush:

6 kedvelés

Tedd hozzá, hogy szerinted!! Mert kapsz te is!! Mint én!! :grin: :joy:

6 kedvelés

Megint utáljatok,de ha csak bohóckodni kell,arra vannak olcsóbb ‘gyíkvép’ vagy bármilyen modok amik nekem is vannak,de egy yihi,dna,dicodes deszkával szerelt technika az már más tészta és árban kell eldönteni hogy meddig szeretné használni.

6 kedvelés

Ez teljesen igaz!!

5 kedvelés

Miért eddig utált itt valaki ? :ear::face_with_peeking_eye:

3 kedvelés

Mi az a b80? :grinning:

2 kedvelés

Boro Aio …

3 kedvelés

Nem beszélve egy db 18650 akus modról a 21700-al szemben.
A picoval meglehet pirítani 75 wattal is pár slukk erejéig mert nem bír ki egy napot dlben,vagy egy nagyobb akkukapacitású moddal el lehet indulni bárhová.

6 kedvelés

A decodes ra az eredetit raknám

4 kedvelés

Nemtom,de biztosan ingerlek pár embert ha nekem épp nem tetszik a hsz :joy::joy::joy::joy:

5 kedvelés

Kell a 21700 … Ez nem kérdés… DL nél nem lehet egy kalap alá venni a 18650 el … Még alacsony watt tartománynál is ég és föld a különbség 1 szem akunál …

8 kedvelés

Dicodes,biztos félrenyomtál :smiling_face:
De arra is csak akkor ha biztos kézzel tekersz!!

5 kedvelés

Na, csak azért hoztam szóba mert a leírtak szerint neked lehet nem is DL hanem RDL kell. De az is igaz, hogy a B80 nem bír ki egy akkuval egy napot 10+ ml liquidfogyasztást feltételezve

7 kedvelés

Sőt , arra csak akkor!! :thinking:

5 kedvelés

Mind1, hevít egy huzalt :grinning: (vicc)

3 kedvelés

Ez tartott vissza a vásárlásától :smiling_face:nagy felhasználó vagyok :joy:

4 kedvelés

Érdekes kérdés ,hogy hol a határ DL és RDL közt… Van erre valami definíció ? :thinking:

2 kedvelés

Ha neked húszezer,vagy százhúszezer mindegy akkor legyen bármilyen modod :man_shrugging:

4 kedvelés

Én 3db 18650-el hozom le a napot 16-20ml fogyasztás mellett 18-19W-on, MTL/RDL-ben. Értsd úgy, hogy szívástechnika MTL(810es drip tip-pel), gőzmennyiség RDL

5 kedvelés