Szeretnék egy dwarv klónt, a dl verziót, ezen kívűl mindenben kérnék tanácsot, milyen huzallal érdemes kezdeni? milyen vatta volna jó hozzá ami könnyen kezelhető? Egy jó egy akkumulátoros mod? Előre is köszönöm a tippeket!
Szia ! Huzal kérdésben , majd a tapasztaltabb véperek segítenek … én DL re eddig csak Fused Clapton huzalt próbáltam … Nekem bevált ,de lehet csak azért szeretem ,mert mást nem próbáltam még…
Vatta tökéletesen jó a BP MODS Pro vagy a VapeFly Cotton Clods
Mod kérdés még nagyon szubjektív és pénztárca függő DL-hez annyit mindenképp néznék ,hogy 21700 as akumlátorral legyen hajtható…
Eleaf istick pico plus-t olvastam ami illik hozzá
Szia!
Szerintem ezt lesz a legnehezebb találni.
Itt van,de,hogy milyen minőségű,azt sajnos nem tudom.
wolfcoolvape Dvarw DL FL rta 316ss material Single Coil Building Tank 3.5ml/6ml mtl atomizer rta vape atomizer
A Pico nem rossz választás MTL tankokhoz, de DL-hez egy kicsivel erősebb mod kell, ahogy fentebb Tibor is írta, minimum egy 21700-as akkumulátorral működő.
Az pont nem oké DL-hez! Mondjuk DL-eztem én is 23-25W-on, de gondolom te 40+W-ban gondolkodsz, amihez 21700as akku dukál
Igazából egy visszafogottabb dl-t szeretnék, van egy vaporesso luxe xr max-om 0.2 porlasztokkal, de akkora gőzt nyom ami néha tul sok. De am meg szeretem csak a munkahelyen néha gaz mikor beteritek masik 3 embert a felhővel.
Aksival az a nagy szerencsém hogy nekem ingyen van igy vagy ugy
Én már nem is értem, de lehet bennem a hiba.
Veszek egy klónt, mert sok jót olvastam egy kazánról, de nem akarok sokat költeni…
Lehetőleg használt legyen egy csalódást követő értékesítésből…
Ezt követően egy felkészületlen okosba megoldjuk gyártó termék adottságait – hiányosságait mérlegelve mondunk ítéletet egy kazánról. Most komolyan, kaphatunk reális képet ???
Én nem olvasom itt, ogy valaki használtat keres!!
Ali-tol fogom rendelni, volt osszehasonlitás az eredetivel, elvileg teljesen jo.
Aliexpres-rol lesz rendelve, Állítólag teljesen jól működik, itt is írtak többen róla, és youtube is van teszt.
Egyet kell értsek veled pár dologban.
Klón-olcsóbb mint az eredeti ez igaz.
Valaki lehet megunta,és azért adja el,ha használt.
Akkor tudsz véleményt alkotni egy kazánról ha tesztelted,használtad és nem egyszer kell megépíteni egy “kezdőnek” és utána a sarokba vágni mert ez szar kijelentéssel,
Próbálja ki de ne mondja hogy nem jó,max nem felel meg az elvárásainak.
Egy xr maxhoz képest több melót kell beletenni hogy kicsiholja ugyan azt az ízt belőle,de ki lehet hozni megfelelő huzallal és vattával,de erre neki kell rájönnie mi a jó.
És mint ahogy @Arpee -tól elleshettük most már a vattázása is pofonegyszerű, “egy kézzel, csukott szemmel”
Azt hiszem nekem van,de még nem megy csukott szemmel,vagy még csak most ismerkedem vele
Az a lényeg tetszik a szerelhetősége, ahogy néztem a videokat. Volt egy ahol kihúzta a kis lukon a vattát ott elvágta és kész. Annyi maradnék dl vonalon de kevesebb gőzzel. Mod nál meg annyi a lényeg egy napig bírja, és ne lógjon le.
Ha ez ennyire egyszerű lenne
Dotmod dotbox 100 w ha valami jobb 21700 kellene,(márpedig kell a dl-hez)vagy nézz szét itt a bazárban is hátha van valami…
Belegondolok pont egy éve kezdtem az rtat, Dvarw mtl fl , pont az általad felhozott hibákat követtem el!! 2-3 szór megtekertem , nem volt jó ízű és folyt!! Ment a dobozba!! Később elővettem addig addig kísérleteztem ,hogy a mainapig a kedvenc kazánom!! És azt sem értem akkor hogyan csináltam, hogy megfolyt!!
Mondanám, hogy vegyen B80at de úgy túl hamar jutna el a tutihoz Kell a több saját tapasztalat, hogy megfelelően tudja értékelni a kiválót
Erről beszélek…
Van akinek jó,van akinek csak egy faék…
De annyi külföldi nem tévedhet vagy nem próbáltak mást
…és véletlen,van is Neked nem is egy,de mindjárt kettő eladó is.