Rta kerestetik

Sziasztok rda-ról szeretnék váltani rta-ra de tanácstalan vagyok segítsetek légyszí :heart:
Szeretnék:
-single coil
-rda szint íz visszaadás vagy meg közelítő

• ne zabálja a liquid-et
  • dl vagy rdl használatára
  • és esetleges ha alacsonyabb az átlagos rta-nál az sem brobléma
    Egy bd vape rayden 100 modon szeretném hajtani
    A segítséget előre is köszönöm :heart_exclamation:
2 kedvelés

Szervusz !

Sajnos ez ebben a formában nem lesz megvalósítható. Az RDA-k a legjobbak ízvisszaadásban, Tapasztalatból mondom, egy RTA maximum a legjobb esetben is csak a fele ízt fogja adni. Talán egy squonk mod és egy egytekercses RDA lehet a megoldás, szabályozható levegővel, de ha sok a levegő (RDL) az is zabálni fogja a levest… :wink:

7 kedvelés

Szia ! Én csak érdeklődnék,hogy mi lenne az oka az RDA-rol RTA-ra váltásnak ?

1 kedvelés

Értem köszönöm a választ :heart_hands:

2 kedvelés

Hát rta kompaktabb lenne, folyás/hordozhatóság
Máshol podot használok és itthon rda de szerettem volna valami alternatívát

3 kedvelés

Akkor csatlakozom @Atis kollégához,talán egy Squonk mod + RDA lenne a legjobb megoldás. Folyás mentesen lehet hordozni ide oda .. egy titka van , hogy pumpálas után le kell szipkázni ami benne van ..

Nekem csak 1 DL RTA-M van egy Blaze Solo RTA . Egy tekercs szerintem nagyon finom ízek , de valóban nem egy RDA ..

2 kedvelés

Még az jutott a fejembe, hogy talán a boro készülékek még szóba jöhetnek, de azok meg kondenzelnek. Egyedül a kayfun híd aminél nincs kondenz, de az meg MTL vonal…
Viszont ízben elég jók.

3 kedvelés

Jó gondolat .. egy kis kondensz nem nagy teher legalább is én nem érzem annak .. :heart::joy:

3 kedvelés

A B80 boronál sincsen kondenz, nálam legalább is.Pedig használom sokat.:saluting_face::thinking:

3 kedvelés

Szervusz Zolee !

Nekem a Vandy Vape Nova nál volt kondenz, nem is kevés, de csak addig amíg meg nem kapta a kayfun hidat. A G80 kondenzel még mindig.

3 kedvelés

Szia @Atis!
Nálam a kezdetektől fogva semmi gond vele.
Próbáltam BP Mods boroval is, no probléma.:wink:

4 kedvelés

a soursmoore oldalon találtam egy Smoant Knight AIO Boro Kit-et esetleg ebbe tudnál ajánlani rba bridge-t rdl-ben?

3 kedvelés

Szia az SM oldalán kapható a Lost Vape RBA

szerintem az egyik legjobb ár érték arányú Boro RBA . Viszont itt lehet segítséget kérnék @TheSoftParade1968 vagy @Zsolt68 kollégától,hogy hogy is van ez .. a Lost Vape boro RBA tank jó minden Boro készülékbe , de nem minden boro Rba tank jó a Lost vape készülékekbe .. ez így van vagy fordítva ?

1 kedvelés

A boro tank szerintem szabvány méretű és bele is az rba

3 kedvelés

Igen. Méretileg eggyeznek , de a csatlakozás eltér .. nem tudom mi rá a helyes kifejezés .. akinek van Lost Vape Boroja az érti :joy: a hagyományos boro-n egy bizbasz van a Lost vape-n kettő alul .

4 kedvelés

Erre gondolsz akkor…

4 kedvelés

Igen a két kis réz bizbasz .. egyszer csak rá találok mi a neve :joy:.. szóval ezt csak a Lost vape alkalmazza és nem tudom ,hogy ettől még kompatibilis e pl egy Lost vape boro tank egy sima 1 ilyen réz bizbaszos Aioval

2 kedvelés

Jól írtad, a Lost Vape Centaurus boro tank jó másik boro készülékbe is. Az rba rész a hozzá adott plussz kéményrésszel lesz jó másik boro tartályba. A Lost Vape tankjába csak a Lost Vape rba jó.
A b80-ba másik rba nem biztos, hogy működik. Nekem se mindegyik jó vele.

4 kedvelés

Köszönöm . Akkor ,ha legközelebb rendelek SM ről akkor jön nekem is egy LV tank .. tarcsiba a munkás Aio-ba .

@CTRL_Best akkor így már azt mondom , ha úgy is az SM-röl rendelsz akkor adott az LV boro tank ..

5 kedvelés

Szervusz !

Sajnos nemigazán tudom melyik híd lenne jó bele. Nem ismerem a készüléket, ahhoz még nagyon új.

3 kedvelés