Sziasztok! Egy ideje próbálgatom a Borok világát. És azt kell mondjam, számomra egyre jobban bejövős a móka. Le kell szögeznem mindjárt a legelején nem költséghatékonyabb mint a megszokott Mod+RTA világ. Viszont lehet valakinek ez a téma segít egy megfelelő eszköz beszerzésében. Kijelenthető, hogy az RBA-k több mint 50%-a hozza az MTL-RDL-DL világot. Ezzel szemben a hagyományos RTA-k 10%-a sem tudja ezt produkálni. Most már készülékekből hatalmas a választék, lényegében csak a pénztárcánk és az igényünk szab határt. Ha ezen túl vagyunk jön az igazán kényes téma a megfelelő Boro tank és a hozzá passzoló Bridgek megtalálása. Majd egy tucat Boro tank megfordult nálam és sajna egyik sem tökéletes. Van hova fejlődni. Egyedül a Limelight borora mondom azt, hogy 90%-os. De a gumi dugós felöntés ott is fejlesztésre szorul. Második nálam XO tank-Wick’D Levegőzése mindkettőnek tökéletes. Eredeti és a klon is ugyan azt tudja. Nálam az első a szűk MTL és egy jó TH.Ezt eddig a Kayfun tudta nekem 100-ban hozni. Akár hogy tekerem tökéletes. Egy mindenre is tökéletes tank ESG Skynet. Minden téren megállja a helyét. Ezekből is próbáltam eredetit is és klont is. Semmi különbséget nem véltem felfedezni. Szóval jöhetnek az ajánlások!
Ez a jövő, na…ha egyáltalán engedik majd a vape terjedését.
Bízunk benne, hogy lesz hovatovább. Egy biztos a jövő része lesz a vape ezen formációja.
közben teszteltem az 1es afc-t B80-on (kinyitott légbeömlőkkel az aio-n)…nem vészesen homlokhorpasztó a 810es drip-tippel, de nekem kicsit szűk. 1.5ös lesz a tökéletes nyitott légbeömlőkkel. Neked szerintem az 1es lenne jó…bár gumidugós a boro
Ismerős aki mélyen a boro rabit hole-ba zuhant a Dope rba-ra esküszik, én azt nem próbáltam, én személy szerint csak az első verziós Wick’D Bridg’D klónt tartottam meg uncsi napokra.
Szerény véleményem szerint az rda-k egyszerűbbek és megbízhatóbbak
Sok folyás, kondenzációs problémák, sok lépéses újraépítés el vette a kedvem a boroval való játszadozástól. Kinézet vonzó, de az egyszerűség híve vagyok .
Ugyanezek az indokok merültek fel nálam is.
De azt elismerem, hogy van létjogosultsága a boro rendszereknek
Akkor a lost vape tényleg kivételest alkotott…nincs és nem is volt 6hónap alatt semmilyen szivárgás/folyás…max a kondenz, de az sem mindig. A napi +1perc tőrődés amiatt pedig nem gond. A bord amúgy is el van jól határolva fizikailag a boro-tól…még ha folyna akkor sem okozna gondot.
Egyelőre nekem is ez a véleményem, plusz nem hiszem hogy hozza az izmos tankok keményebb TH-ját.
Szerintem részben az újszerű forma, és a divat miatt terjedt el. De nincs ezzel semmi gond
Van TH, a legtöbb rta-nál szerintem több is…a nem extrém igényeknek megfelel
Persze, nem is leszóltam, nekem van extrém igényem, azt tudom plusz ez még fejlődik sokat.
már nemigen látom, hogy hova fejlődhetne még, de biztos találnak valami piaci rést. Talán ha full ss lenne és dicodes lenne a logo rajta
Keresgélsz high end dolgok között biztos van mod maker aki belepakolta már a dicodes chip setjét… Csak sajna ezek a mod makerek zárt facebook csoportokban árulgatják a túlárazott alkotásaikat. De nem kell aggódni idövel mi közemberek is talán elérjük a dicodes-os boro modokat
A DNA-s boxtól már csak egy lépés.
Az meg kb kezdetek óta létezik, dna60-as bb-vel robbamt be a boro a köztudatba, függetlenül attól hogy volt előtte egy s más.
Ez így, nem teljesen fedi a valóságot (elnézést)
Nem csak zárt csoportokban létezik Boro Dicodes elektronikával, igaz, meg kell fizetni.
Vegyük költői túlzásnak tudatlanságomat