Értem én. De neked is volt olyan próbálkozásod, ami íztelen maradt. Ezt nem kellene tapasztalni.
Jó rta kell jól beüzemelve…és van íz.
Persze, szerintem mindenkinek van ilyen. De ez nem a konstrukció hibája, hanem a useré. Ha nekimész az autóval a fának, az nem a kormány hibája lesz…az rta ilyen, ma meg itt pöfögök 4 kazánnal, mind jó lett, elsőre.
Illetve azt is hozzátenném még, hogy nem minden rta fekszik mindenkinek, ahogy a bersi, a brünci vagy akár a dram. Én ezért nem küzdök velük, megkeresem azt, ami nekem megfelel, a többit meghagyom másoknak.
Ha megnézed itt 10 embernek 10 különböző rta lesz a kedvence…
Összehasonlítottad már egy porlasztóssal? Olyannal, ahol azonnal jön az íz. És abban ha cserélsz löttyöt, akkor pillanatok alatt jön az új íz? Tudom persze, a Trabantot ne hasonlítsuk az IFA-hoz, különösen ne a 98-as benzinnel üzemelő URAL-hoz, vagy BMV-hez. Toyotához főleg ne, mert az mindig állandó minőségű és nem romlik el.
Én csak ego aiot használtam, de ritka szar minősége volt a poriknak, az ursa nano meg biztos jó, de nekem nem hozta se az ízt, se a gőzt ahogy egy bájka, mást nem próbáltam. Igazából nem is hiányzik nagyon…
Szerintem már valaki írta, de most én is megkérdezem… Ha ennyire bevált a porlasztós, miért küzdesz az rta val?
A kihívás miatt?
Az első nekem se jött be, a másodikat nem ismerem. Közben elgondolkodtam azon, ha kitennék egy tálcára 10 db zsíroskenyeret, mindegyik egy kicsit különbözne az alakában és a felszínében a másiktól, de mg pontossággal ugyanolyan anyagokból készülne, az emberek többsége különbséget találna és mindenki másnak más lenne a kedvence.
Igen, ismét a lényegre tapintottál. Pontosan ezért és szeretném megismerni ezt a feelinget, ami hozzá társul. Elárulom, alakul ez…
Az rtak és csak az alakjában különböző zsíros kenyér kicsit más. Az rta-knak más a felépítése is, és végtelen építési lehetőség van.
Bersivel tévúton jársz…
Igazad nem vitatom, én azonban nagyon sokféle zsíros kenyeret tudok készíteni felépítésükben és ízükben egyaránt. Attól azok még mindig zsíroskenyerek maradnak, mint ahogyan az RTA-k is.
Nem vitatkozom…
Nem a besrin van a hangsúly, hanem az rta-n. Alkalmasint lehet, hogy veszek egy másikat is. Éppen ma nézelődtem ezen a téren.
Akkor ennyi…
Szerintem próbáld kimaxolni a brskt,és csak akkor vegyél másik rta-t ,hogy össze tudd hasonlítani a kettőt.
Nem ennyi, mert mindennek oka van és az okokat érdemes feltárni. Ez az élet szépsége vazze!
Azt nem tudom, a zsíroskenyérhez nem értek. Amit viszont tudok, hogy nem kell azon aggódnom folyamatosan, hogy mikor, honnan és mennyi porit kéne vennem, mert van 30 méter kanthal d-m, meg egy szatyor vattám.
Ez a tudat és tény mindent visz, ezt józan ésszel vitatni nem lehet. Én is úgy gondolom, ez a lehető legfontosabb, a többi az már csak karácsonyfadísz.
Csak ezen a fórumon jobb a “más kárán” sokszor, hiszen ez az alapértelme.
(Meg a 99 százalék OFF és humor )