RTA ízvisszaadás

Értem én. De neked is volt olyan próbálkozásod, ami íztelen maradt. Ezt nem kellene tapasztalni.

rta kell jól beüzemelve…és van íz.

2 kedvelés

Persze, szerintem mindenkinek van ilyen. De ez nem a konstrukció hibája, hanem a useré. Ha nekimész az autóval a fának, az nem a kormány hibája lesz…az rta ilyen, ma meg itt pöfögök 4 kazánnal, mind jó lett, elsőre.

4 kedvelés

Illetve azt is hozzátenném még, hogy nem minden rta fekszik mindenkinek, ahogy a bersi, a brünci vagy akár a dram. Én ezért nem küzdök velük, megkeresem azt, ami nekem megfelel, a többit meghagyom másoknak.

Ha megnézed itt 10 embernek 10 különböző rta lesz a kedvence…

4 kedvelés

Összehasonlítottad már egy porlasztóssal? Olyannal, ahol azonnal jön az íz. És abban ha cserélsz löttyöt, akkor pillanatok alatt jön az új íz? Tudom persze, a Trabantot ne hasonlítsuk az IFA-hoz, különösen ne a 98-as benzinnel üzemelő URAL-hoz, vagy BMV-hez. Toyotához főleg ne, mert az mindig állandó minőségű és nem romlik el. :smiley:

Én csak ego aiot használtam, de ritka szar minősége volt a poriknak, az ursa nano meg biztos jó, de nekem nem hozta se az ízt, se a gőzt ahogy egy bájka, mást nem próbáltam. Igazából nem is hiányzik nagyon…

2 kedvelés

Szerintem már valaki írta, de most én is megkérdezem… Ha ennyire bevált a porlasztós, miért küzdesz az rta val? :thinking:
A kihívás miatt?

2 kedvelés

Az első nekem se jött be, a másodikat nem ismerem. Közben elgondolkodtam azon, ha kitennék egy tálcára 10 db zsíroskenyeret, mindegyik egy kicsit különbözne az alakában és a felszínében a másiktól, de mg pontossággal ugyanolyan anyagokból készülne, az emberek többsége különbséget találna és mindenki másnak más lenne a kedvence.

Igen, ismét a lényegre tapintottál. Pontosan ezért és szeretném megismerni ezt a feelinget, ami hozzá társul. Elárulom, alakul ez…

Az rtak és csak az alakjában különböző zsíros kenyér kicsit más. Az rta-knak más a felépítése is, és végtelen építési lehetőség van.

4 kedvelés

Bersivel tévúton jársz…

Igazad nem vitatom, én azonban nagyon sokféle zsíros kenyeret tudok készíteni felépítésükben és ízükben egyaránt. Attól azok még mindig zsíroskenyerek maradnak, mint ahogyan az RTA-k is.

Nem vitatkozom…:woman_shrugging:

3 kedvelés

Nem a besrin van a hangsúly, hanem az rta-n. Alkalmasint lehet, hogy veszek egy másikat is. Éppen ma nézelődtem ezen a téren.

Akkor ennyi…

Szerintem próbáld kimaxolni a brskt,és csak akkor vegyél másik rta-t ,hogy össze tudd hasonlítani a kettőt.

2 kedvelés

Nem ennyi, mert mindennek oka van és az okokat érdemes feltárni. Ez az élet szépsége vazze! :smiley:

Azt nem tudom, a zsíroskenyérhez nem értek. Amit viszont tudok, hogy nem kell azon aggódnom folyamatosan, hogy mikor, honnan és mennyi porit kéne vennem, mert van 30 méter kanthal d-m, meg egy szatyor vattám.

5 kedvelés

Ez a tudat és tény mindent visz, ezt józan ésszel vitatni nem lehet. Én is úgy gondolom, ez a lehető legfontosabb, a többi az már csak karácsonyfadísz.

1 kedvelés

Csak ezen a fórumon jobb a “más kárán” sokszor, hiszen ez az alapértelme.

(Meg a 99 százalék OFF és humor :joy:)

5 kedvelés