Türelmedet ismerve a kazánokkal szemben, akkor mégsem lehetett az olyan szar.
Nem azt mondtam, hogy szar, azt se mondtam, hogy nem használható, annyit állítottam, hogy 20k és felette van jobb vétel szerintem. Sőt olcsóért csájnából kifejezetten ajánlható. Nem mindenki olyan béna, mint én.
Most nézem, lh-n 25k, sm-en első vásárlás esetén 50dollár meg szállítás, na ennyit nem adnék érte, ahhoz túl nagy zsákbamacska.
Főleg ha egy taifunt be lehet húzni 31k-ért akcióba, de picit többér már kapsz egy dvarwot.
Olyan is van aki a heisenberget toplistás aromába pakolja, na
Ha kell forrás 3 nap alatt nálad van mint nekem
Már csak 0.5 clr van de hibátlan pótolni tömítés ilyeneket
Azt nem találtam én sem de működik az a lényeg így voltam a K-val is,abból is kellett 10 db pori
Ja-ja! Sajna ezekkel ez a gond. Figyelem én is sk. oldalakat ott néha felbukkan.
Nem minden esetbe, van így!
Vape pályafutásom alatt azaz 10-éve, azt mondanám hogy nagyon szerencsés ember vagyok, mert mindig belenyúltam a tutiba, eddig szart nem vettem és nem is adtam el egyet sem, Helix v3, Vivi Nova-val keztem, ezek a mai napig is megvannak, amim van azokat használom 4.db/ MTL RTA Tank + Dwarv v1, ami gyári szűz még!
Hát Tomi, nem mindeki született ilyen szerencsésnek
Nem is értem miért nem hívják Dánielnek!
Megvan még az az ÚJ autó illata?
Ha én kezdtem volna 10 éve,mára már hűű de sok lenne
Már autóm sincs, eladtam 5-éve, BKV, séta egészségesen közlekedek!
De lehet lesz egy v6, gondolkodom rajta, a szerencse akkor is velem lesz e, IGEN nem kérdés!
Nekem is toplistás a heisenberg.
Én a dohányos aromáktól vagyok rosszul, mások meg imádják.
Tudom hogy elvileg nincs desszert dohány,de a dohányt nem nagyon érzed benne.
Ezért szép ez a műfaj
Annyira szubjektív. Nekem a heiziből csak a mentol meg az édesítőszer jön ki, a férjem szerint meg csak mentol, mint a kék negró.
Vagy fél éve kevertem be 1 flaskával, osztogattam már de még mindig van
Szerintem kinek mi. Nekem is volt dvarw 22 es 24. Nekem nem jott be. Lehet en voltam a bena. Akkor kezdtem az mtl- t. Nekem nem jottek belole az izzek. El is adtam mind. Mint tank nagyon tetszett. Minimal stilus. Mindig gondolkozok ujra veszek egyet aztan le beszelem magam. Kayfun lite velemenyek? Csak 22 mm
Akkor már a plus. Teljesen vállalható. De akkor inkább Prime. Lényegében a deck ugyan az. Csak a tankszekcióban és levegőzésben tér el a két tank egymástól.