Szia @Gabiee!
Most már lassan egy éve, hogy nem tudok teljesen átállni, szóval ne csüggedj! Javaslom a hibrid keverést nic só és sima nick 3:2 arányban. Ez nekem elég jó. Kb 10es nick ami még nem kapar. És ha sóval kevered, akkor az azonnal üt, mint a cigi és a sima nick pedig egyenletesen szívódik fel a szervezetben. Ha th-at szeretnél akkor fordítsd meg az arányt vagy menjél föl 12esre! Jah és ezt most mtl-ben értettem. Ha Dl-be akarod, akkor kb felezd meg a nick mennyiséget!
@Zolika én bevallalom hát nem megy!
Még most sem ? Akkor nincs meg a megfelelő akármilyen kazán mod kombód.
Vagy csak az akarat ami hiányzik
Hát most uncsi ízvaksag megy, semmi sem esik jó és ilyenkor mihez nyúlok?.. Na mindegy nehéz nekem
Amennyit én már belefeccöltem
Azért sem térnék vissza egy slukk miatt sem ja ! Már legalább 3 napja semmit sem vettem !
Hát ne is, az anyagi katasztrófa lenne neked Micsoda? @Zolika nem vettél semmit 3 napja???
Bizooooony megtértem
Hegyre -halmot ?
Hallod! Én már 2 hónapja nem vettem semmit
Aki nem tud átállni az nem bagózik rendesen és nem zavarja a füst meg minden ami vele jár Különben már elhagytad volna @Ivett
Rendesen bagozok és nem zavar a füst. Pontosan amiatt amit mondtál (mert rosszul mondtad) ha nem cigiznek rendesen, nem hianyozna a nikotin és konnyebben tudnék atallni. Én vagyok az élő példa, hogy nem csak pozitív élmények és mesevilág van, mert azok nem nyilatkoznak itt és nem mernek, akiknek nem sikerült
Kerestél e már olyan aroma keveréket ami még közelíti a pipás ízeket pl.; Szivar/cseresznye keveréket vagy origi tabaco füstölt jellegűt ?
Jó nálam a rendesen bagózni mást jelent csak próbálom megérteni és tényleg nem akarok ezzel senkit megbántani, nagyon kíváncsi vagyok rá de ha nem nyilatkozik erről senki akkor hiába
Elmondom én neked: mert csak. Szívesen.
Mindenki más, ki így, ki úgy, de mindenki másképpen.
Coelho István
Szia Tamás!
Évekig pipáztam és a cseresznye volt a kedvencem, szinte csak ezt szívtam:
Pipázni teljesen más füst-gőz élmény, mint vépelni, de az ízt még mindíg keresem…
Mindig van cherry cigar aromám is bekeverve, szeretem is, de a Saljut teljesen más. Nekem jobban bejön. Drágább, de talán hasonlóbb, mint a Mac Baren.
Mindkettő rendszeres visszatérő ízem. Persze az aroma gazdaságosabban adja.
Gondoltam valami hasonlót nézek de a háztartás vezető, kitaláló bizottság elnök és egyben pénzügyi miniszter határozottan el utasította. Ha cseresznye/ vaníliás dohányos combót meg próbálom akkor gyorsan csontsűrűség kell csökentenem és tollat kell növeszteni azért 100kg róll kihívás
Tulajdonképpen a Discovery RY4 nálam nagyon bejött. De ahhoz, hogy kipróbálhassam a többit is, már megint lépnem kell. Vagy olyan hazai boltot, ahol minden van, vagy a gyártót kell megkeresnem. A Vape42 -őn sajnos csak ez az egy fajta van. De legalább megkóstolhattam. De a TPA -k is mind nagyon jók, még az M-type is használható, ha azzal csak fűszerezem a többit.
Én meg már elfelejtettem, mit is szívtam még az Óbester előtt, amikor még tellett külföldire: Tilbury cherry -t.
Lehet, hogy a következő rendeléseimhez átpártolok majd én is a theliquidcity.com - hez.
Hála munkatársaknak sok minden kostolhattok meg és ez a fent említett kifejezetten ízlett. A másik amit kostoltam pedig ez https://www.aromaparadise.hu/ripe-vapes-san-juan-30ml-aroma?keyword=Szivar
Az finom
Nem tom mit jelent akkor nálad a rendesen bagózni én napi 30-35 szál töltött mikroslim cigit szívtam. Szeretek cigizni, de csak azt a cigit amit én csinálok. A dobozostól behorpad anhomlokom, úgy kell szívni és még köhögök is tőle. Szeretek cigizni, szetetem a füstör és eszem ágában sincs leszokni. DE! Költséghatékonyságot nézek. A dohány + hüvely egy hónapra a megemelt árakkal kb 20.000.- Az e cigivel az egy havi fogyasztás kölsége még bőven számolva is 3.500.-4.000.- Szóval itt a lényeg. Persze érvelhetnék, hogy az e cigi nem olyan káros, sőt az ökolábnyom is kevesebb, mert nincs égéstermék, és a vele járó hulladék is kevesebb. És mindez igaz is. De ha egyszer ócó akkor ócó bármikor szívesen rágyújtanék a magam töltötte cigire, de az nem lenne racionális, hisz pont azért vape-elek hogy ne költsek cigire. Mikor átszoktam, 06.16.-tól ami még megvolt kis dohányom azt még betöltöttem és egyet egyet elszívtam, hogy ne pataroljak, de ennyi. És persze már érzem a füstszagot máson és a múlthéten egy szál dobozos cigit is meggyújtottam, de hányingerem lett tőle. Szóval nálam így van ez. Ja 3mg-os lötyit szívok, majd később talán felezem a nikotint, de ha nem az se gond