Ez egy érdekes kérdés. Egyenlőre csak az elfet üldözik, mivel alakult köré egy maffia. Az elf dílerek hasonló módszereket alkalmaznak a rászoktatásra mint a drogdílerek, ezért ekkora a hírverés. Az e-cigi birtoklása, és használata nem tiltott, elszomorit, hogy összemossák az elfbárral. De, ha szakmai szemmel nézem, az elfbár egy zárt rendszerű POD, ha ezt a gondolatmenetet követem, akkor az jönne ki, hogy minden eldobhatós PODra is ráhúzhatnák ezt az egész mizériát, mégsem teszik. Ebből pedig az következik, hogy a többi eldobható e-cigi nem minősül elfbárnak.
Tereljük be a trafikokba 18+ . Eldobható egyszerhasználatos vackokat nem érdemleges gyártásba hozni . Nem vissza forgatható pontosabban nehezen szelektálható és nincs gyűjtés vagy leadó pont. De a trafikból is a kezébe jutna a gyereknek mint a cigi pl,; legnagyobb lányom 14 oszt doboz marbival rohangál. Ilyenkor hol van a Rendőrség még a NAV ja, hogy azon van jövedékiadó aha értem és ennek a végén én vagyok a nemi szerv mert valahogy hozzá jutott.
Ahogy Zacher is mondta az a baj vele, hogy jó és a dohánymutyi ezt nem engedheti meg magának. Továbbá mondta azt is, hogy kb. 2órát venne igénybe a bevizsgálása összetevők tekintetében. Ha a környező szinte összes országban engedélyezve van akkor igen elondolkodtató ez a démonizálása a dolognak itt nálunk. Ami tényleg negatívum hogy eldobható tehát rendkívűl környezet terhelő az akku miatt különösen. Anno ugyan ezt a háborút vívta az e-cigi ellen a hazai inkvizíció. Meg is nyomorította ott ahol csak tudta. Ám az energiaitalt és az ízesített hevítőrudakat engedik a gyerekeknek mert azon fut az adó. Vicc az egész.
@Vaperina_Kinga én félek tőle, hogy bizony párhuzamot fognak húzni vele és kezdődik elölről az üldözés. Kb. életfogytosokkal kerülök egy cellába a vape miatt majd
Engem eddig nem üldözött senki az e-cigi miatt, pedig 8 éve volt rá mindenkinek. Senki nem áll a hátunk mögött. A gyártók, és viszonteladók akiknek félniük kell. Mi majd megoldjuk fű alatt, és továbbra is az lesz, hogy senki sem szól érte…
Kis agy menés nem lehetne betetdijas mint a szóda beviszem a trafikba ad egy másikat kifizeted a töltés díjat áram aroma oszt az üres megy vissza a gyárba/töltő pont fertőtlenítés újrahasznosítás . De van tölthető verzió https://www.ukecigstore.com/products/elf-bar-mate-500
Már látom magam előtt, ahogy mennek az emberek a kisboltba.
- Csókolom Erzsi néni, 2 szódám van, és egy elfem cserére.
Hát rám a mai napig borzonkodva néznek és kérdezik a dohányzóba, hogy minek szívod azt a sz.rt??? Persze mindezt sodort cigivel a kezében teszi. Ha levonják a szükséges konklúzióikat a nagyok odafenn és azt monják a vape minden formája rossz és még a birtoklása is tilos lesz, akkor jön el csak igazából a “Ragnarök”. Kb. úgy tekintenek rám és a modomra az utcán, mint ha egy véres konyhakéssel szaladgálnék. Ide már nem kell törvény csak rendelet a főispánoktól.
Itt sokszor azért állítanak meg az utcán, hogy közöljék milyen jó illata van a gőznek. Munkahelyen sem szólnak, sőt, múlt héten valamelyik nap kávés liquidet szívtam (Liquidhallos saját márkás Pompei), mondták is, hogy kár, hogy ilyen illatú valódi kávé nincs. De először azt hitték kávét főztem. A városban is sok a vaper, Vaperina is akad szépszámmal, és a meló helyen is. Egy 60+os néni a kedvencem a kis Eleafjával, vele a játszótéren szoktam találkozni, Ő az uncsit viszi, én meg a gyereket. A 8 év alatt elenyészően kevesen találtak csak be, ezekből 2 eset volt amire a mai napig emlékszem is. A Heisenberg vs fagyálló esete egy középiskolai kémiatanártól. És egy nő aki tüzet kért nem hitte el, hogy tudom mi van a liquidemben, azt sem hitte el, hogy otthon lehet készíteni. A többi sárdobálós sztori meg csak olyan, hogy összesúgtak a hátam mögött, hogy a tv aszonta ez károsabb mint a cigi… De azért 8 év alatt, szerintem ez nem sok. Rossz, hogy a megítélés településenként változó. Lehetne egységesen elfogadott is.
Ezt nem hagyom szó nélkül.
A nemdohányzók védelme ?
Minek állsz be ha nem dohányzol abba a büdösbe ?
Te miért szívod azt a sz@rt ?(visszakérdeznék,és szoktam is )
Minap Budán le akart beszélni egy srác hogy káros,közben szívta a cigijét
Megkérdeztem mennyi káros anyag van a cigijében és az enyémben.
Hebegett habogottneki azt mondták hogy károsabb azért nem gőzöl
Ha adó lesz rajta egyből egészségesebb lesz !!!
Olvasni ,olvasni ,olvasni
Én már nem fecsérlek időt agyhalottakra akik egy dobozzal a fejükön egy tűvel szúrt lyukon keresztül látják csak a világot. Igen a vizes lesz a tüdőd mondták a tényekben este című beszólásokra gondolok
Ismerős, szivacstüdőm lesz tőle! De, hisz a tüdő eleve szivacsos szerkezetű. Aztán csak pislogtak. Háh! Na ki figyelt biosz órán? Hát, nem ők…
Nálam is attól függ milyen lábbal kelek fel,meg a habitusomtól is beleállok-e a vitába vagy nem de álltalában IGEN
Én már nem. Oké, mond csak… És elsétálok.
Az van, hogy szerintem egyáltalán nem mind hülye, birka vagy ostoba, aki ezt hiszi. Csak nincs benne a témában, és nincs ideje/energiája/kedve utánanézni. És tényleg ezt hallja mindenhonnan. Most ne menjünk bele, hogy miért, de gyakorlatilag ugyanazt fújja az összes média, pár kivétellel egy központból kapják a híreket vagy legalábbis az irányvonalat, és ez már nem csak a kimondottan közéleti témákban van így. És hát miért feltételezné az egyszeri ember, hogy az összes tévé-rádió-újság hülyeséget mond?
A legrosszabb, amit tehetünk, hogy indulatból, vagy lenézően nekiugrunk ilyenkor a másiknak. Nyelni kell egy nagyot, és szelíden elmagyarázni. Vagy ha ez nem megy, akkor hagyni az egészet, és inkább a pálinkáról beszélgetni, az alkoholiznus úgyis népnemzeti büszkeségünk
Na nézd már a nagy gyártok is elkezdték, de minek nem is értem!
https://www.tisvapo.it/prodotto/don-cristo-pistachio-pod-mod-usa-e-getta-pgvg-labs/
En pl Elfbarral kezdtem ezt az egeszet. Ki akartam probalni nagyobb beruhazas nelkul, oszt’ amint latszik itt vagyok. Mivel par napja elromlott az Iqosom, mar a napi 2 felanalog sincs meg…mondjuk sokkal jobban kell figyelnem arra, h bemenjek melozni, es ne kint gozoljek fel oraig a parkoloban:D
Ezt az aromat pl mar tok sokszor nezegettem, mert gondoltam kene valami dohanyos a gyumik melle, de utalom a szivar izet, szagat… szoval nem vennek egy full flaskat elsore
Csak nyugodtan. Én is most próbáltam ki és nincs szivar íze. Nekem a pisztácia jön át sallangmentesen.
A heten nem akarok semmit venni! Mar csak par napot kell kibirnom!
Ja, akkor szivar ízű