Rossz kezekben az Elfbar!

Off: Itthon sem lehet közterületen italozni, de itt nincs értelme a papírtasaknak, a hatóság ellenőrizheti, mi van benne.
Különösen mióta végtelen terrorizmusos-háborúsos-vé(p)szhelyzetes államforma van soro(s)n. Asz’em, hogy “így megy ez”.

(Na, ez kiszaladt. Ha ez így meredek, kérem töröljétek)

2 kedvelés

Samu én már híreket se olvasok nehogy felzaklasson :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

Azért még ne add fel :blush:van még remény :blush:azzal meg nem gazdagítom már a …
és nem is fogom :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

Amcsiban hamarabb vehetsz fegyvert mint sört aztán megy az iskolai lövölde itt meg az a legnagyobb baj hogy ízesített bármit is szívunk :smiley:

Who Knows Idk GIF

1 kedvelés

Ez már illegális szerv kereskedelem . Lassan ki írtják ezt a ritka fajt a bájdorongjáért. Szóljon valaki a PETA-NAK :laughing:

Miafax folyik itt, hogy BETILTANI? Autókat, egészségesebb nikotinbeviteli eszközöket, aztán majd mit még? Plusz ez az ország is, meg az állítólagos szavazói. Én még mindig nem akarom elhinni sokszor, ami most folyik minden szinten :nauseated_face: és sorry, ha valakinek a lelkébe gázolok, de egyik bakancslistám, hogy lássam a magyar “Csaucseszku” mozit… Retek világ van, szörnyű emberekkel. Sokszor elmenekülnék a pitsába…:rage:

Valami mondvacsinált tudományos korrekt indokot, tényanyagot, bizonyítékot nem lehetne a fasiszta stílus mellé felmutatni?

Üzenem Beüsszelnek, hogy nálunk kicsit nehezebb lesz reformálni, itt már igen sokan a létfenntartásra keresik azt 435 Eurot/hó…

8 kedvelés

Én gyakran ábrándozom, hogy egy másik naprendszerbe mennék élni. Aztán mindig rádöbbenek, hogy az nem jó, mert túl közel van. Nekem egy másik galaxis kéne.

1 kedvelés

Deepfreeze galaxis

Hmm, jól hangzik, copyright. :grin:

1 kedvelés

Google fordítás:

Hát igen-igen. Na de nem.

4 kedvelés

Ettől függetlenül szállítanak ide mindent :grin:

4 kedvelés

Most találtam a Youtúbon. Ha nem volt még, nézzétek meg, én még nem láttam róla eddig semmilyen riportot.

4 kedvelés

Van valami illata?
Hát mikor befalod csak akkor :joy:

1 kedvelés
4 kedvelés

Istenem, a csaj csak mondja a hülyeséget, még akkor is, amikor a szakember kijavítja, na ezért ilyen a közvéleményben a megítélés, megy a szarkavarás ezerrel…

3 kedvelés

Maximálisan egyetértek! Megmosolyogtató ahogyan a hölgy próbálja kijavítani a toxikológust…! Az utóbbi időben nem sűrűn lépek be a csodálatos közösségi portálra ( Facebook ), de most azért csak megtettem és osztottam is eme videót a drága ismerőseim között! :slight_smile:

2 kedvelés

Hogy lecsengett már a téma a médiában figyelitek? El lett felejtve mint a nemváltó ovodások… :smiley:
Ha szerencsénk van így is marad…

4 kedvelés

Azt hittem itt is erre felhozod megint… :grinning: csak viccelek

Persze, mert most a rezsi nemcsökkentés a téma. :grin: Meg a katinka. Szerencsére a média amilyen gyorsan felkap egy témát, ugyanolyan gyorsan el is felejti. Felszínesség rulez.

1 kedvelés

Rég várt tartalom, vagyis ahhoz hasonlít. A végén van a csattanó, nem árulom el… :joy:

2 kedvelés

Kérdés: Minden eldobható ecigi elfbarnak minősül? Ha nikotinos ha nem? Lemaradtam erről csak akkor hallottam mikor meglátták a kezemben az Aegis modomat Zeus X tankkal hogy EMBER börtönbe kerülsz ha meglátják nálad !!! Mondom tessék??? Nem értem miért üldözik ennyire a gyerekek amit nagyon akarnak azt úgyis ki fogják próbálni nem?