“majmok” :DDDDD
Bízom benne, hogy a hírcunamis uborkaszezon végére hamvaiba dől ez a téma, de rettegek, hogy addig dagasztják a semmit, hogy a csomagküldős cégek is kénytelenek lesznek elzárkózni az ilyen tipusú szállítmányoktól…
Pl.: A Löpeti bót, nem fogja ráírni a csomagra (mint a kínai), hogy szelepszárszimering vagy ilyenek…
…és akkor “végre” megint mehetek cigarettát venni és (sokkal) előbb leiratkozni a nyugdíjintézet várólistájáról.
Ne parázz Samu, ha más nem megy beülünk egy autóba és addig megyünk, amig egy vépshopot nem találunk és ott bizony tele pakoljuk a csomagtartót. Esetleg megfűzzük Janit és egy egész buszt pakolunk tele.
Az egy másik szakma. Én nem vagyok hidegburkoló, hogy csempé’zzek…
Hát nem akarlak elkeseríteni, de most is illegálba nyomod, csak a gép mögül.
Különben is ez nem csempészet, csak megyünk kirándulni…érdekes kérdéseket vet fel a szabad áru áramlás és mozgás kérdése az EU-n belül, bár ki tudja meddig leszünk benne…ameddig az ecigi használata nem törvénysértés, csak a forgalmazását akarják korlátozni, addig azt veszek magamnak amit akarok.
Ha én egy eus országban hivatalosan árusított és adóztatott nikotin boostert veszek, akkor nem tudom ezt hogyan tudnák itthon megakadályozni, hiszen minden törvényt betartottam, csak épp arra jártam. Igaz nem vagyok jogász, a tévedés jogát fenntartom.
Mint ahogy alkoholt vagy cigit is vehetsz máshol saját fogyasztásra, korlátozott mennyiségben.
A nikotinon kívül meg mást nem nagyon tudnak szerintem megakadályozni, vatta, huzal, aroma meg alap, ezek hétköznapi dolgok. Hárdver, nost azt nem tudom, bár én el vagyok látva vele bőven.
Szóval részemről ennek a dolognak egy féleképpen lehet vége, hogy abbahagyom az egészet, ha olyan kedvem támadna.
Ha Minden is ígymaradna, ahogy most van, én már elégedett leszek, hiszen most is az vagyok.
“Ilyen jó dolgom még sosem volt.”
Eleged van a gúnyos megjegyzésekből? Eleged van, hogy az utcán az emberek megszólnak mert látják hogy mit szivsz? Használd az ELS-t azaz elfbar legalizáló segédeszközt ezek elkerülésére. Ha az ELS-t használod garantáljuk, hogy senki nem fogja látni azt a feliratot ami miatt kaptad az eddigi gúnyos megjegyzéseket…
Használata egyszerű, nem igényel különösebb szaktudást. Csupán helyezze a kényes pontokra és a gond máris letudva.
A csomagban található 3 méter ELS azaz elfbar legalizáló segédeszköz mely kb 120 alkalomra elegedendő cenzúrázó szalagot tartalmaz a kényes pontok elfedésére.
Figyelem! Az ELS erősen tapadó hatású készítmény. Gyermekektől távol tartandó!
Ez nem csak az USÁban gond? Itthon se lehet inni közterületen?
Az emlőjük vagy himlőjük mittom én már
De jó lesz amikor a DL-esek akarnak majd egy 2 köbdeciméteres zacskóba befújni 4,3 köbméter sürű gőzt…
Hát akkor… öröm volt önökkel szolgálni uraim! Viszlát!
Ennyit a kerdőívekről…majd ők jól visszaszorítják a dohányzást, istenem, idióták gyülekezet.
Megoldást akar? Tiltsa be a cigaretta árusítást! Ja, azt már nem meri…vagy azért nem kap pénzt senkitől.
“A hagyományos cigaretták aromás változatait 2016-ban tiltották be” Azért ez érdekes, a mai napig tudsz venni például fekete cseresznyés Djarumot! De van belőle vaníliás is! Csak azért tudom mert ismerősöm azt szív, és bizony ha valami, akkor az hagyományos a javából!
Érdekes ez…lopni sem szabad mégis lopnak.
Ezelőtt is volt fekete piac ezután is lesz .
Mindenhez hozzá lehet jutni…masszázsolaj,élelmiszeripari,
sütő aroma gyógyszerizémizé lesz itt minden csak hergelés ugyanúgy ahogy a netadó volt,elterelési hadművelet szerintem.
Abból már csak szivarkát árulnak nem? Én is vettem párszor tavaly de hagyományos cigaretta változat akkor sem volt belőle
Neked legyen igazad Én rád szavazok ha indulnál a választásokon legközelebb
“A javaslat azonban nem terjedne ki minden e-cigarettára, csak azokra, amik dohányhevítéssel működnek”
Ezért szeretek én Telexet olvasni…
Van remény…
Hát igen, ha mázlink van mi “megússzuk” adóemeléssel azt a bizonyos még előttünk álló javaslatcsomagot.
Pont ma olvastam a Liquid city FB csoportban, hogy azért késik 1 hónapja a német gyártású Ultrabio alapfolyadék utánpótlásuk, mert az országban a 2022.07.01 után készült minden nemű ecigi utántöltő folyadékra, nikotinos, mentes, aroma, kivágtak első körben 0,16 EUR/ml extra adót és “kissé” megugrottak a rendelés számok. -titokban szurkolok, hogy ne legyenek jók az infóik -