Ezért is írtam, hogy ez így nettó félelemkeltés…senki sem veszi a fáradtságot, hogy utána járjon. Eleve az ecigi folyadékot, illetve annak nikotin tartalmát nem lehet egy az egyben átváltani bagóra, mert más a hordozó anyag, más a felszívódás mértéke és ideje. De persze ezekkel nem kell foglalkozni, mert még a végén szakmainak tünne a dolog. Pedig engem is érdekelne egy átfogó tanulmány erről. Nem az olyan faszságok, hogyha 10 percig forró gőzt inhalálsz, akkor felrobban a tüdőd. Ha meg egy mechacsőben túlterheled az akksit, amiből egyébként is illegális kotyvasztot thct szívsz, az veszélyes az életre…jé, tényleg? Ehelyett kapjuk a napi 3 soros cikkeket, 0 forrásmegjelőlés, 0 rudományosan elismert tanulmány, semmi. Szívd a cigit, azt már legalább ismerjük, tudjuk hogyan fog kinyírni…
Annak akit érdekel…
Lerágott csont, de a fókuszban 19-től megint a manófütty lesz a téma…
Nekem már minden lerágott csont covid, háború, majmok, üzemanyag, migránsok… pár éve semmi nem volt mindenki élt nyugodtan. most miért akarunk minden áron meghalni valamiben?
Nem volt más témájuk, így sok marhaságot összevágták.
Ennyi…
Pffff ezek a …"másfél órája állunk itt és nem árul senki "
Egyem meg a sportos szívüket
Úgy képzelték el mint télen árulják a petárdát meg tűzijátékot?
50-500 misi büntiig azért meggondolandó arulni bármit is illegálisan
Más meg porcukrot árul és azt lehet …ha nem tudják,vagy becsukják a szemüket pénzzel
Igen, lesz majd egy hét minden évben, amikor szabad a kuki.
Szerinted ez most akkor el fog tűnni? Nem hinném…
Épp úgy mint a priluki,meg a vágott ukrán dohány
Big brother
De használati útmutató szerint vagy máshogy?
Mittomén…3 slukkos
Ha a két csaj egyszerre csinálja elég lesz 2 slukk is
Áhá, szóval erre nyílik a csajok szája
Erre én is kíváncsi lennék…
Páromnak is ugyan ez a készüléke van és hát elég sok hideget és “úristen meg fogsz halni ha ezt szívod” megjegyzést kap mostanában csak,mert meglátják a logót rajta…
Simán visszaszólnék mind meghalunk,csak nem mindegy mikor ,és mitől