Rossz kezekben az Elfbar!

Ezért is írtam, hogy ez így nettó félelemkeltés…senki sem veszi a fáradtságot, hogy utána járjon. Eleve az ecigi folyadékot, illetve annak nikotin tartalmát nem lehet egy az egyben átváltani bagóra, mert más a hordozó anyag, más a felszívódás mértéke és ideje. De persze ezekkel nem kell foglalkozni, mert még a végén szakmainak tünne a dolog. Pedig engem is érdekelne egy átfogó tanulmány erről. Nem az olyan faszságok, hogyha 10 percig forró gőzt inhalálsz, akkor felrobban a tüdőd. Ha meg egy mechacsőben túlterheled az akksit, amiből egyébként is illegális kotyvasztot thct szívsz, az veszélyes az életre…jé, tényleg? Ehelyett kapjuk a napi 3 soros cikkeket, 0 forrásmegjelőlés, 0 rudományosan elismert tanulmány, semmi. Szívd a cigit, azt már legalább ismerjük, tudjuk hogyan fog kinyírni…

5 kedvelés

Eről jutott eszembe!:rofl:

Bocs lehet nem ide kellett volna de nem tudtam ki hagyni.

2 kedvelés

Annak akit érdekel…
Lerágott csont, de a fókuszban 19-től megint a manófütty lesz a téma…

3 kedvelés

Nekem már minden lerágott csont :smiley: covid, háború, majmok, üzemanyag, migránsok… pár éve semmi nem volt mindenki élt nyugodtan. most miért akarunk minden áron meghalni valamiben? :smile:

4 kedvelés

:rage::rage::rage:Nem volt más témájuk, így sok marhaságot összevágták.
Ennyi…

3 kedvelés

Pffff ezek a …"másfél órája állunk itt és nem árul senki "
Egyem meg a sportos szívüket​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Úgy képzelték el mint télen árulják a petárdát meg tűzijátékot? :smiley:

1 kedvelés

50-500 misi büntiig azért meggondolandó arulni bármit is illegálisan :stuck_out_tongue_winking_eye:
Más meg porcukrot árul és azt lehet …ha nem tudják,vagy becsukják a szemüket pénzzel :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Igen, lesz majd egy hét minden évben, amikor szabad a kuki. :rofl:

1 kedvelés

Szerinted ez most akkor el fog tűnni? Nem hinném…

Épp úgy mint a priluki,meg a vágott ukrán dohány :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

3 kedvelés

Big brother

image

2 kedvelés

Azér menő ez :joy:

2 kedvelés

De használati útmutató szerint vagy máshogy? :rofl::rofl::rofl::rofl:

Mittomén…3 slukkos :grin:

Ha a két csaj egyszerre csinálja elég lesz 2 slukk is :joy: :joy:

1 kedvelés

Áhá, szóval erre nyílik a csajok szája :rofl:

1 kedvelés

Erre én is kíváncsi lennék…
Páromnak is ugyan ez a készüléke van és hát elég sok hideget és “úristen meg fogsz halni ha ezt szívod” megjegyzést kap mostanában csak,mert meglátják a logót rajta…

Simán visszaszólnék :rofl:mind meghalunk,csak nem mindegy mikor ,és mitől :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés