Romlott aroma

Én találkoztam már a jelenséggel, van olyan aroma ami egyszerűen irritál, köhögök tőle, fullaszt, ahogy írod. Valószínűleg valamelyik alkotóelemét vagy íz hordozó anyagát nem bírom.

Meg lehet próbálni szellőztetni, sárgadinnye íznél jót tesz, acetonos szaga csökken (bár az egy idő után anélkül is csökken ha jó minőségű az aroma), de szerintem ennél ez se fog segíteni, mert nem a zavaró illattal van gond, hanem irritál.
Találtam értékelések között, másokat is köhögtetett

8 kedvelés

Köszönöm! :hugs:

Ezen a kommenten elsiklott a tekintetem és igen olyan acetonos nem is alkoholos. Nem jutott eszembe a vegyszer neve. :sweat_smile:

6 kedvelés

Hasonlóan jártam anno a pisztáciás fagylalt(sárgadinnye,mandarin) nevezetű aromával, eredmény:lefolyóban kötött ki.
Pont ahogyan írod fullaszt, folytós a gőz és néha köhögtem is tőle.
Nem hiszem, hogy instant romlott, ahogy @Zsee írta valamelyik alkotóelemre van irritáció. Szellőztetés sem segített. :wink: :shaking_face: :saluting_face:

8 kedvelés

Aszem
Simpsons Trash GIF by PERFECTL00P

6 kedvelés

Lehet hogy elég lett volna 7-10 százalékban… :thinking:

6 kedvelés

Legutóbb volt olyan szerzeményem aminek aromaként acetonos pillanatragasztó szaga volt, bekeverve egy hónap után már “csak” pillanatragasztó szaga. És íze… :rofl: az is lefolyó lett :laughing:

8 kedvelés

Pisztácia fagyi én is dettó, de erősre is kevertem eléggé…

7 kedvelés

De nem Azhads Körömlakk volt a neve, ugye? :thinking::grin:

7 kedvelés

Nem :grinning_face_with_smiling_eyes:
Ez volt

És ne kérdezd meg, miért rendeltem vagy hogyan kötött ki a kosaramban… :rofl: :rofl:

7 kedvelés

Kajak ez volt? :scream::joy:

8 kedvelés

Mindenképp kipróbálom! Van még 115ml belőle szóval lesz mivel kísérletezni. :grinning_face_with_smiling_eyes::sweat_smile:

@Zsee még adok neki esélyt hátha valahol egymásra találunk. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Helyes, én is próbálkoznék azért még vele (pl. keverési arányok változtatása, szellőztetés, más aromával vegyítés, talán még vákuumolás fecskendővel stb)
Mai viszonyok között nem szabad pazarolni, meg finnyáskodni :grinning_face_with_smiling_eyes:

8 kedvelés

Thank You Thank You GIF by Sesame Street

7 kedvelés