Sziasztok!
Ezt mi okozhatja?
Ránézésre különváltak aminek egyben kéne lennie.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Egyszer volt egy ilyen aroma, valami citrusos. Nem tudom mi volt a neve de rajta vagyok.
Ez már egy jó támpont. Ez is citrusos.
Étel aroma, olajos, zsíros trutymója. Az aroma tutira nem pg bázisu.
Citrusos. nekem.egy big mouth viselkedett így. Az alkoholban van oldva olaj alapu. Ez ilyen
Citrusos liquidek csinalnak ilyet. Elvileg az ultem palást nem bántja, de az üveget biztos hogy nem.
Ettől még gőzölhető ez az elegy max töltés előtt jól rázzam össze, vagy kuka?
Amúgy ízre nem rossz csak kinézetre elrettentő…
Bakker, benéztem. Azt hittem, hogy berepedezett a palást. Bocsi. Kinagyítva látom, mi a gond. Bocsi.
Ha friss keverés, akkor próbáld meg pihentetni 2-3 napot. Talán segít, de nem hiszek a csodákba.
- **Alap 70% PG / 30% VG Ajánlott a citrus féléknél.**ha olyan az aroma.
Szerencsére 70vg/30pg arányban kevertem.
Kb. 1 hetes. De a flakont megnézve különválnak a frakciók. Holnap próbálom fotózni. Jelenleg összeráztam. Olyan, mint az elefánto…ó…
Èrdemes lenne jól összerázni,utánna kupak le,ès szellőztetni legalább egy napig.A folyamatot többször megismètelni.Hátha èszhez tèrne.
Ezt folyamatosan rázni kellene, kivéve mikor töltöd az tuti, hogy sosem lesz sima emulzió
Szarul néz ki, annyi biztos. Nem fog keveredni. Kis melegítés talán?
Csakhogy tanuljunk az esetből megkérdezhetem milyen aromáról van szó? Melyik gyártó terméke?
Alap is érdekelne, mi honnan merre meddig
Ez nem az alaplé hibája. Hacsak nem kis vénusz olajat kevert bele.
Ez egy szeghirdetés?
Amúgy a hiteles citrusos aromák egy részébe úgy látszik, kerül a héjából is olaj.
Ez nem alaplé hiba, az aroma ilyen. Van hasonlóm, cc.2 hónap, mire rendesen összeáll Van, amivel megéri ennyit bíbelődni, meg aztán nem is nagyon sietek sehova… Ha nem lesz nagy kedvenc, akkor meg el kell engedni