Rocket Girl x AromaCenter

Sziasztok.

Vásároltam az AromaCenterből rocket girl sparkling lemon aromát.

• Nem is tudtam hogy ebből van aroma, csak SnV. Valóban létezik aroma? Mert…
  • A dobozon cimkéjén rajta van az AromaCenter logója, ami furcsa nekem. Lehet hogy ők keverték ki? Mert…
  • Ha ez igaz elég gáz h más márkájával pacsmagolnak, nem?
  • És ha már így jártam, tudja valaki, hogy a 10ml mennyi bázishoz lenne elég, és mennyi az érqai ideje. Mert a honlapon semmi sincs.
  • Azt hiszem az AromaCentertől többet nem rendelek. :disappointed_face:
4 kedvelés

Hali . Mielőtt mélyre menő következtetéseket vonnál le . Elötte megkérdezehetnéd magát a boltot is . Illetve szeretném felhívni a figyelmet arra valószínűleg nagy kiszerelésben érkezik hozzájuk és ők mérik ki helyszinen. De ha neagy isten ők keverik ki még akkor is receptet tartva kell dolgozni . Mert mind a két cég adja a nevét hozzá . Nem hinném hogy problémas volna . @Zolika te tudsz e valamit mondani ?

5 kedvelés

Nem ők keverik,csak saját néven,mint az inawera volt régen más cégnél saját palackjukban.

Ha nem tetszik a shop felhozatal van még sok más ahonnan beszerezhet aromákat :man_shrugging:

Nekem sose volt gondom egyikkel sem :blush:

5 kedvelés

Köszönjük a szó a stúdióé.

:sweat_smile:

4 kedvelés

Köszönöm, itt a studio.

Hali . Mielőtt mélyre menő következtetéseket vonnál le . Elötte megkérdezehetnéd magát a boltot is .

Irtam a boltnak a rendelésem előtt. Azóta se jött válasz. 5/10 meg is kérdezhettél volna hogy írtam-e a boltnak mielőtt mélyreható következtetéseket vonnál le.

Illetve szeretném felhívni a figyelmet arra valószínűleg nagy kiszerelésben érkezik hozzájuk és ők mérik ki helyszinen. De ha neagy isten ők keverik ki még akkor is receptet tartva kell dolgozni . Mert mind a két cég adja a nevét hozzá .

Ilyenről nem tudtam, és pont az ilyen infókért tettem fel a kérdésemet. 8/10 amúgy mi bánt?

Nem ők keverik,csak saját néven,mint az inawera volt régen más cégnél saját palackjukban.

Köszi az infót, ez megnyugtató. 10/10

Ha nem tetszik a shop felhozatal van még sok más ahonnan beszerezhet aromákat.

Korábban tetszett, most csalódtam. Köszönöm a kéretlen tanácsot, lehet élek vele. 3/10 fa*zé írogatok, mi?

Köszönjük a szó a stúdióé.

:sweat_smile:

1/10 az én krvanyámat hogy kérdezni merek.

Lehet, hogy zavarom és csalódásom kifejezése titeket szíven ütött, netán megeshet hogy úgy fogalmaztam hevemben hogy a kérdések mellett véleményt is formáltam de parasztnak azért nem kell lenni velem.

1 kedvelés

Szerintem korrektül válaszoltak neked…

1 kedvelés

Semmi rosszindulat nem volt a válaszok mögött. Feleslegesen húzod fel magad. Inkább húzd fel a PG/VG-vel az aromát ahogy azt korábban tetted. Feltételezem anno SNV kiadásban 60ml palackba volt 10ml aroma, most így járj el.

4 kedvelés

Frontos napokat élünk, mindenki ingerültebb a kelleténél. Az utakon is 95-tel megyek a mögöttem lévő 97-tel akar… mérgelődve megelőz , mellém érve komoly bábjáték, mutogatás…:face_with_bags_under_eyes:

1 kedvelés

Ugyanez ma…ja RO rendszám. És kamion… :rofl:

1 kedvelés

Meglehet. Ez esetben elnézést.

2 kedvelés

Sejtésem szerint a hazai szabályozott környezet miatt nem tüntethetnek fel százalékos arányt. Ilyen esetben érdemes “kísérletezni” mekkora arány a számodra megfelelő ízhatás. Saját esetem, hogy olyan gyártó terméke ahol megvan adva a keverési arány kevésnek érzem így többet teszek bele.

2 kedvelés

Hidd el,én paraszt vagyok,csak ki kell belőlem hozni :man_shrugging:

Volt akinek sikerült,de arról ITT tudta,látta mindenki (persze csak szolíd voltam )

Nem kioktatásnak szántuk a hsz-t hanem segítségnek,de ahogy gondolod.

2 kedvelés

“Csak nyugalom, a hosszú élet ritka!”
A bolttal semmi gond, az aromák is rendben vannak náluk.
A hozzászólásokba pedig mindenki azt olvas-lát bele, amit tud/akar.
Szerintem semmi gond nem volt a válaszokkal. Főleg úgy, hogy eredmény is lett belőle.

Ez így azé’ nem menő szerintem.
:saluting_face: :grimacing: :thinking: :peace_symbol:

3 kedvelés