Hali . Mielőtt mélyre menő következtetéseket vonnál le . Elötte megkérdezehetnéd magát a boltot is . Illetve szeretném felhívni a figyelmet arra valószínűleg nagy kiszerelésben érkezik hozzájuk és ők mérik ki helyszinen. De ha neagy isten ők keverik ki még akkor is receptet tartva kell dolgozni . Mert mind a két cég adja a nevét hozzá . Nem hinném hogy problémas volna . @Zolika te tudsz e valamit mondani ?
Hali . Mielőtt mélyre menő következtetéseket vonnál le . Elötte megkérdezehetnéd magát a boltot is .
Irtam a boltnak a rendelésem előtt. Azóta se jött válasz. 5/10 meg is kérdezhettél volna hogy írtam-e a boltnak mielőtt mélyreható következtetéseket vonnál le.
Illetve szeretném felhívni a figyelmet arra valószínűleg nagy kiszerelésben érkezik hozzájuk és ők mérik ki helyszinen. De ha neagy isten ők keverik ki még akkor is receptet tartva kell dolgozni . Mert mind a két cég adja a nevét hozzá .
Ilyenről nem tudtam, és pont az ilyen infókért tettem fel a kérdésemet. 8/10 amúgy mi bánt?
Nem ők keverik,csak saját néven,mint az inawera volt régen más cégnél saját palackjukban.
Köszi az infót, ez megnyugtató. 10/10
Ha nem tetszik a shop felhozatal van még sok más ahonnan beszerezhet aromákat.
Korábban tetszett, most csalódtam. Köszönöm a kéretlen tanácsot, lehet élek vele. 3/10 fa*zé írogatok, mi?
Köszönjük a szó a stúdióé.
1/10 az én krvanyámat hogy kérdezni merek.
Lehet, hogy zavarom és csalódásom kifejezése titeket szíven ütött, netán megeshet hogy úgy fogalmaztam hevemben hogy a kérdések mellett véleményt is formáltam de parasztnak azért nem kell lenni velem.
Semmi rosszindulat nem volt a válaszok mögött. Feleslegesen húzod fel magad. Inkább húzd fel a PG/VG-vel az aromát ahogy azt korábban tetted. Feltételezem anno SNV kiadásban 60ml palackba volt 10ml aroma, most így járj el.
Frontos napokat élünk, mindenki ingerültebb a kelleténél. Az utakon is 95-tel megyek a mögöttem lévő 97-tel akar… mérgelődve megelőz , mellém érve komoly bábjáték, mutogatás…
Sejtésem szerint a hazai szabályozott környezet miatt nem tüntethetnek fel százalékos arányt. Ilyen esetben érdemes “kísérletezni” mekkora arány a számodra megfelelő ízhatás. Saját esetem, hogy olyan gyártó terméke ahol megvan adva a keverési arány kevésnek érzem így többet teszek bele.
“Csak nyugalom, a hosszú élet ritka!”
A bolttal semmi gond, az aromák is rendben vannak náluk.
A hozzászólásokba pedig mindenki azt olvas-lát bele, amit tud/akar.
Szerintem semmi gond nem volt a válaszokkal. Főleg úgy, hogy eredmény is lett belőle.