Sziasztok!
Ajánljátok légyszíves megbizható forrást aroma rendeléshez,ha ez még lehetséges.
Előre is köszi
Sziasztok!
Ajánljátok légyszíves megbizható forrást aroma rendeléshez,ha ez még lehetséges.
Előre is köszi
Ezek a posztok lassan már olyanok, mint Youtube-on a bot kommentek.
Szia!
Bár nem volt kérdés, de ha mégis felmerülne: pg-vg: floravita.
Karcos anyag: nemzeti dohánybolt.
Be fogom aktiválni Gilbertet, hogy az ilyen kérdésekre automatikusan válaszoljon.
Most felkeltette az érdeklődésemet egy másik hely is. Ma rendeltem onnan. Megérkezik majd meglátjuk . Árban nem rossz, elég gyors ahogy megjön , pontra vagy automatába akkor házhoz is rendelhető + ajandék flakon és fecskendő .
https://allegro.hu/ajanlat/glicerin-glikol-1l-1l-ingyenes-ajandekok-kevero-tartozekok-nuvio-16433528917
A @Lsxtom Tamás nem mond semmit?
Ha a Tamás “szabin” van, Gilbert is mondhatná hogy Jóis10
Szerintem @Donat épp Gilbertet abuzálja,mert kérdeztem tőle valamit és csak annyit válaszolt,hogy:Error
De, ha felhívja valaki a figyelmet a neadjisten körültekintő olvasásra, kereső használatára, betörnek azok a bizonyos fejek.
Mert ugye, hónapok óta téma ez az egész de hiába.
Az baj hogy ezek az arcok egy posztosok .. ezért az egy kérdésért jönnek .. azt csumi eszük ágában sincs bármit is olvasni .. keresni
Írnék valamit de inkább befogom a szám.
Nem mondom én, hogy napi szinten kell vágni a témát, mint az Öreg Sallai f@sza a habos szappant! DE, amennyiben 7 hónapja nem posztoltam semmit ide, csak olvasnék egy kicsit itten-innen. Írni tud, gondolom olvasni is.
Azt a dumát…
Tudom,segítsük a “fiatalokat” de bakker ! Olvassunk már akárhol-bárhol előtte mielőtt idebüfizünk egy százszor átrágott dolgot.
Nekem kezd elgurulni a gyógyszer az ilyen kérdésektől itt is és egy másik oldalon is.
@Donat,kemények vagytok
Én ezzel a párossal tettem egy próbát:
https://allegro.hu/termek/glicerin-glikol-szett-pure-chemical-1-l-5b369580-f57e-434b-b32a-e3a6c42f8a8a
Semmiféle minőségi problémát nem tapasztaltam. Ez „B” tervnek jó, de amíg lehet, Floravitás Bélát támogatom a rendeléseimmel, azon egyszerű oknál fogva, mert ő mégiscsak magyar vállalkozó, és ahogy tapasztalták itt néhányan az elmúlt napokban, még korrekt is.