Aromák és minden más

Sziasztok!

Ajánljátok légyszíves megbizható forrást aroma rendeléshez,ha ez még lehetséges.
Előre is köszi

4 kedvelés

Ezek a posztok lassan már olyanok, mint Youtube-on a bot kommentek. :frowning:

11 kedvelés

Legyünk rendesek .. mint mindig

Csak a szoki

Aromapalota

Aroma49

Flavorhook

12 kedvelés
8 kedvelés

Szia!
Bár nem volt kérdés, de ha mégis felmerülne: pg-vg: floravita.
Karcos anyag: nemzeti dohánybolt.

7 kedvelés
8 kedvelés

Be fogom aktiválni Gilbertet, hogy az ilyen kérdésekre automatikusan válaszoljon.

21 kedvelés

Most felkeltette az érdeklődésemet egy másik hely is. Ma rendeltem onnan. Megérkezik majd meglátjuk . Árban nem rossz, elég gyors ahogy megjön , pontra vagy automatába akkor házhoz is rendelhető + ajandék flakon és fecskendő .
https://allegro.hu/ajanlat/glicerin-glikol-1l-1l-ingyenes-ajandekok-kevero-tartozekok-nuvio-16433528917

10 kedvelés

A @Lsxtom Tamás nem mond semmit? :thinking: :grin:

10 kedvelés

Ha a Tamás “szabin” van, Gilbert is mondhatná :thinking::grin: hogy Jóis10

8 kedvelés

Szerintem @Donat épp Gilbertet abuzálja,mert kérdeztem tőle valamit és csak annyit válaszolt,hogy:Error :rofl:

8 kedvelés

De, ha felhívja valaki a figyelmet a neadjisten körültekintő olvasásra, kereső használatára, betörnek azok a bizonyos fejek.
Mert ugye, hónapok óta téma ez az egész de hiába.

9 kedvelés

Az baj hogy ezek az arcok egy posztosok .. ezért az egy kérdésért jönnek .. azt csumi eszük ágában sincs bármit is olvasni .. keresni

9 kedvelés

Írnék valamit de inkább befogom a szám.

10 kedvelés

Nem mondom én, hogy napi szinten kell vágni a témát, mint az Öreg Sallai f@sza a habos szappant! DE, amennyiben 7 hónapja nem posztoltam semmit ide, csak olvasnék egy kicsit itten-innen. Írni tud, gondolom olvasni is.

Angry Spongebob Squarepants GIF

12 kedvelés

Azt a dumát… :rofl:

9 kedvelés

8 kedvelés

Tudom,segítsük a “fiatalokat” de bakker ! Olvassunk már akárhol-bárhol előtte mielőtt idebüfizünk egy százszor átrágott dolgot.
Nekem kezd elgurulni a gyógyszer az ilyen kérdésektől itt is és egy másik oldalon is.
@Donat,kemények vagytok :hugs:

12 kedvelés

Peter Falk Detective GIF by PeacockTV
:rofl:

9 kedvelés

Én ezzel a párossal tettem egy próbát:

https://allegro.hu/termek/glicerin-glikol-szett-pure-chemical-1-l-5b369580-f57e-434b-b32a-e3a6c42f8a8a
Semmiféle minőségi problémát nem tapasztaltam. Ez „B” tervnek jó, de amíg lehet, Floravitás Bélát támogatom a rendeléseimmel, azon egyszerű oknál fogva, mert ő mégiscsak magyar vállalkozó, és ahogy tapasztalták itt néhányan az elmúlt napokban, még korrekt is.

13 kedvelés