Sziasztok.Szeretnék rendelni erről az oldalról: https://aroma49.hu/ aromát az e-cigimbe,de nem igazán tudom eldönteni hogy melyik aroma alkalmas a vapre .Eddig vape oldalakról rendeltem amikor még lehetett.Ha segít valaki eligazodni azt meg köszönöm.
Szia.
Én elengedném ezt az oldalt.és itt nézelődnék!4-5 nap a szállitás,és nagyon nagy a választék!![]()
https://www.aromes-et-liquides.fr/en/37-making-your-e-liquid
Szia képen látható 2 fülön elvileg csak pg vagy pg/vg bázisú aromák vannak
De ahogy @Bravo1974 is említette A&L vagy Calumette oldalrol nyugodtan rendelj nagyobb választék így ízvilágban is könyebben megtalálod ami neked szimpatikus.
Mivel EUs ország így a szabad piaci kereskedelem miatt nincs kötelező vámvizsgálat olykor szúró próba szerűen ellenőriz a nav 1-1 csomagot.

Hogy ne kelljen nagy mennyiséget esetlegesen kukáznod, rendelhetsz nyugodtan innen.:Aroma10ml
Kukázásról eszembe jutva én most kipróbáltam a Kawaii Yakuza Tenshi puding próbája az evés címen nem tudom hova higítsam már
olyan tömény édes de még nem is az a jó fajta édesség hanem fura utó íze van és én marha megvettem a 30ml koncentrátumot mondván olcsobb így mint 3x10ml venni. Mostmeg nézegetek mint a luki nyúl
Ajánlom figyelmedbe:
![]()
Szia.
Bátran rendelhetsz,nem kell elengedni azt az oldalt,hivatalosan tudsz rendelni.
Ha nem vagy nagy gourme,vagy nagyon extra kívánságod nincs,nem drifter bar,de élvezhetőek még így is.
Ohh, hogy ilyen is van. Lehet ez lesz a megoldás, de első körbe házon belül megpróbálom lepasszolni. Édesanyám is most próbálkozik az e cigi vel eggyik settemet oda adtam neki hátha bejön neki meg igen furcsa az ízlése az ízek terén.
Én Urban VPN használatával rendelek a vapingunderground-ról..Zökkenőmentesen. Eddig minden megrendelésem meg érkezett.A másik az e.liquidbolt.online..Szintén minden rendelés meg érkrzett,gond nélkül.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors és segítőkész válaszokat.A segítségeteknek köszönhetően tovább tudom majd folytatni a vapelést.Elsőre maradok az álltlam említett oldalnál rendelek onnan valamit próbára,a későbbiekben rápróbálok majd az álltalatok említett oldalak valameikére is.