Rendelés jelenleg

Párkányban nagyjából milyen mértékű a drágulás %-ban az utántöltő folyadékokon? Megéri még kimenni?

1 kedvelés

0,2 EUR/ml. Nekem nem éri meg de lehet van akinek igen.

4 kedvelés

Az szép lesz!
Most ez a meghatározott 0.20EUR csak a nikotin tartalmú utántöltőkre vonatkozik csak nem?

1 kedvelés

Minden folyadékra .nikotin ,aroma , alap stb stb

5 kedvelés

Akkor drágább lesz vapelni mint analóg cigit szívni! Az úgy komoly akkor.

4 kedvelés

Ez hogy jött neked ki ? Ha az alap levet kiveszed a tételek közül még így is töredéke sztm az analóg dohányzásnak .

7 kedvelés

Saját matek az lenne hogy kb 150-170k magyar forint lenne nekem meg a feleségemnek a havi analóg .. és,ha nem találtunk volna a vape-re valszeg vígan ki fizetnénk.. a leszokás kósza gondolta nélkül .. mint ahogy teszik olyan nagyon sokan .

7 kedvelés

Mi is hasonlóan voltunk/vagyunk. Mármint az elejére gondolok. :smiley: Feleségem 1 hónapig elvan 1 flakon supraval. Ha jövedékivel megvenném, még akkor is ezerszer jobban megérné.

8 kedvelés

Ez nekem kb egy évre elég.
Kb havi 850ft ..

9 kedvelés

Sajnos egy teljesen várható és érthető döntés volt az alternatív dohányzás bevonása a jövedéki termékek közé.

Természetesen jogosnak csak a nikotint tartom !!! A többinek szerintem nem kellene oda tartozni ! ,de ez egy másik téma amin hosszasan lehetne elmélkedni :heart::rofl:

8 kedvelés

Aztán majd jön a súlyadó a modokra.

7 kedvelés

Igazad van kicsit eltúloztam , na de akkor is legalább két háromszorosára fog a havi kiadás növekedni adóval és azzal hogy nem lehet rendelni hanem utazni kell érte. Sajnos én nekem minden lehetőség messze van az ország közepéről. :frowning:

4 kedvelés

Ha tényleg az ország közepén laksz,beballagsz “A” boltba és simán megveszed az aromákat,longfilleket.
Alaplé meg már a könyökömön jön ki mi honnan vesszük.

8 kedvelés

Csapd fel a Google -t saját felelősségére még rengeteg helyről lehet rendelni adó mentesen … Nyilván mérlegelni kell kinek mi fér bele .

Azonos környékén élő vépereknek meg az összefogásban az erő.. 5 en menni és évente kétszer olcsóbb mint magányosan kéthavonta..

Meg kell találni a megoldásokat :heart:

11 kedvelés

:grin:

https://bevasarlas.tesco.hu/groceries/hu-HU/products/2004020340837

6 kedvelés

Még egy gondolat , ha már úgy is fosom a szót ma is …

Akit ide sodor ez helyzet vagy akármi ..

Maradjatok itt velünk.. legyetek aktív tagjai ennek a remek családias és profi közönségnek .

Olvasgassatok , tanuljatok.. kérdezzetek .. mindig van valami új és valami friss​:heart: Jó hangulat .. móka… Vérszívás ..

Én olyat itt még nem láttam , hogy valamire ne talált volna a közösség önzetlen megoldást :heart:

13 kedvelés

Na jó, maradok.

10 kedvelés

Miénk a megtiszteltetés :joy::+1:
:hugs:

9 kedvelés

A jelenlegi elég szutyok helyzetet figyelve… nikotint kell spájzolni​:laughing: A többi megoldható alternatív forrásból. PG/VG van, élelmiszeripari aroma is akad.Mondjuk kicsit mintha visszafelé haladnánk az időben… Mert Mo. előre megy! Mondjuk seggel előre, de ez most nem volt a kérdés része​:rofl:

13 kedvelés

Pontosabban a lábánál fogva húzzák előre a honatyák .

5 kedvelés