Párkányban nagyjából milyen mértékű a drágulás %-ban az utántöltő folyadékokon? Megéri még kimenni?
0,2 EUR/ml. Nekem nem éri meg de lehet van akinek igen.
Az szép lesz!
Most ez a meghatározott 0.20EUR csak a nikotin tartalmú utántöltőkre vonatkozik csak nem?
Minden folyadékra .nikotin ,aroma , alap stb stb
Akkor drágább lesz vapelni mint analóg cigit szívni! Az úgy komoly akkor.
Ez hogy jött neked ki ? Ha az alap levet kiveszed a tételek közül még így is töredéke sztm az analóg dohányzásnak .
Saját matek az lenne hogy kb 150-170k magyar forint lenne nekem meg a feleségemnek a havi analóg .. és,ha nem találtunk volna a vape-re valszeg vígan ki fizetnénk.. a leszokás kósza gondolta nélkül .. mint ahogy teszik olyan nagyon sokan .
Mi is hasonlóan voltunk/vagyunk. Mármint az elejére gondolok. Feleségem 1 hónapig elvan 1 flakon supraval. Ha jövedékivel megvenném, még akkor is ezerszer jobban megérné.
Sajnos egy teljesen várható és érthető döntés volt az alternatív dohányzás bevonása a jövedéki termékek közé.
Természetesen jogosnak csak a nikotint tartom !!! A többinek szerintem nem kellene oda tartozni ! ,de ez egy másik téma amin hosszasan lehetne elmélkedni
Aztán majd jön a súlyadó a modokra.
Igazad van kicsit eltúloztam , na de akkor is legalább két háromszorosára fog a havi kiadás növekedni adóval és azzal hogy nem lehet rendelni hanem utazni kell érte. Sajnos én nekem minden lehetőség messze van az ország közepéről.
Ha tényleg az ország közepén laksz,beballagsz “A” boltba és simán megveszed az aromákat,longfilleket.
Alaplé meg már a könyökömön jön ki mi honnan vesszük.
Csapd fel a Google -t saját felelősségére még rengeteg helyről lehet rendelni adó mentesen … Nyilván mérlegelni kell kinek mi fér bele .
Azonos környékén élő vépereknek meg az összefogásban az erő.. 5 en menni és évente kétszer olcsóbb mint magányosan kéthavonta..
Meg kell találni a megoldásokat
Még egy gondolat , ha már úgy is fosom a szót ma is …
Akit ide sodor ez helyzet vagy akármi ..
Maradjatok itt velünk.. legyetek aktív tagjai ennek a remek családias és profi közönségnek .
Olvasgassatok , tanuljatok.. kérdezzetek .. mindig van valami új és valami friss Jó hangulat .. móka… Vérszívás ..
Én olyat itt még nem láttam , hogy valamire ne talált volna a közösség önzetlen megoldást
Na jó, maradok.
Miénk a megtiszteltetés
A jelenlegi elég szutyok helyzetet figyelve… nikotint kell spájzolni A többi megoldható alternatív forrásból. PG/VG van, élelmiszeripari aroma is akad.Mondjuk kicsit mintha visszafelé haladnánk az időben… Mert Mo. előre megy! Mondjuk seggel előre, de ez most nem volt a kérdés része
Pontosabban a lábánál fogva húzzák előre a honatyák .