A kérdés meddig lesz meg ez a lehetőségünk. Mert ugye Kumulus már nem szállít ide… Persze van még lehetőség ezen kívül is, épp csak jelzés értéküen írtam.
Reméljük lenyugszanak ezek a majmok és sokáig. Egyelőre a kumuluson kívűl, más francia bolt nincs fent az sztfh oldalán, ha jól láttam.
A végén te leszel a
Végülis, a hajam már megvan hozzá. Igaz a maradékot inkább leborotválom. Nem kell oda a szélverte madárfészek.
Még nem jutottam el Párkányba ,pedig rég tervben van .. de eddig mindent sikerült online megoldani … Közel laksz ? Vagy Pestről mész ?
Pestről megyek autóval. M0, M1, aztán Zsámbék fele lemegyek az autópályáról. Így még elég a pest megyei matrica is.
Esetleg valaki nem tud Szlovák boltot Szabolcs megye közelében? 8 év után eljött az a pont, hogy utazni kell
Nézd meg Kassát, vannak boltok ott is.
Lehetőség mindig lesz mindenre csak a piac átalakul. Most lesz nyáron 7 éve, hogy vapelek és minden évben felmerültek olyan események amik miatt “veszélyeztetve” éreztem a függősségemet/hobbimat. Mit tehet ilyenkor az ember? Tartalékol egy minimális egy éves készletet. Ennyi idő alatt kialakulnak új csatornák illetve új lehetőségek amiknek köszönhetően a hobbim továbbra is fenntartható. Persze látom, hogy vannak a vaper közösségben olyan felhasználók akik hónapról hónapra vásárolnak és megdöbbennek amikor egyik napról a másikra elvágják a beszerzési forrást. Nem értem ők miért nem látják azt amit én?
Tesco parkolóban meg nem az aprót fogják elkérni Tőled, hanem egy kis aromát. Kérlek főnök, már 2 napja csak alaplevet szívok.
Egyébként elkeserítő látni, hogy milyen sok magukat “tájékozottnak” bemutató felhasználó van akik a tájékoztatlan felhasználókat hamis információval látnak el.
Évekig elélek a mélyhűtőm tartalmából De teljesen egyet tudok érteni, elég sokan vakaróznak most a környezetemben, hogy honnan is kéne venni a következő havi adagot
Mi az a mennyiség amiért még nem szólhatnak a határon? Eliquidre , aromára a bázisra és kellékekre gondolok!
Esztergomnál szoktál átmenni Párkányba? Van ellenőrzés?
Igen, ott. Eddig még nem találkoztam a rend őreivel.
Amíg nem ipari mennyiségben hozol csak saját felhasználásra addig semmi gond nem lesz HA igazoltattnak .
Szia!Köszi az infot.Nagyjából milyen árak lettek párkányban az adó bevezetése óta?
Gálik Tamás üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2025. máj. 30., P 4:36):
300ml. (Ha hinni lehet nekem…)
De a NAV honlapja megmondja a tutit
A 300ml ben benne van minden? Lehet 200 short és 100 niksó is?
". Jövedéki termékek
A más tagállamban szabad forgalomba bocsátott, magánszemély által
más tagállamban megvásárolt és általa belföldre behozott, a magánszemély saját felhasználására szolgáló jövedéki termék belföldön adómentes.
Annak megítéléséhez, hogy a belföldre behozott, illetve belföldről kivitt jövedéki termék kereskedelmi célú vagy magánszemély saját felhasználására szolgál, az alábbiakat együttesen kell figyelembe venni:
– a jövedéki termék tulajdonosa az adott jövedéki termékkel gazdasági tevékenységet folytató gazdálkodó szervezet-e;
– a birtokban tartás indoka;
– a szállítás módja, a birtokban tartás, illetve tárolás helye;
– a jövedéki termék bizonylatai (eredetének igazolása);
– a jövedéki termék jellege, mennyisége,
az utóbbi esetében tekintettel a jövedéki adótörvényben meghatározott
kereskedelmi mennyiségekre (a folyékony tüzelő-, fűtőanyagok, valamint az üzemanyag kivételével).
13
A jövedéki adótörvény alkalmazásában kereskedelmi mennyiségűnek:
– a cigaretta 800 darabot,
– a szivar 200 darabot, a legfeljebb 3 gramm súlyú szivarka 400 darabot,
– a fogyasztási dohány 1000 grammot,
– a sör 110 litert,
– a köztes alkoholtermék (és egyéb habzó erjesztett ital)
20 litert,
– az alkoholtermék 10 litert,
– csendes és habzóbor, egyéb csendes és habzó erjesztett ital (bor és
pezsgő) esetében együttesen 90 litert (ebből habzóbor és egyéb
habzó erjesztett ital (pezsgő) legfeljebb 60 liter),
• töltőfolyadék esetében 300 millilitert,
• új dohánytermék-kategóriák esetében 800 darabot
meghaladó mennyisége minősül. "
Mivel a Nagy Adószedő Vállalat jelenlegi hozzáállása szerint minden is utántöltő folyadék, ami folyik … Igen
Bocsi, szétcsúszott a link