Sziasztok!
Van esetleg ötlet honnan rendelhetünk most? aromacenter.hu-ról van valakinek tapasztalata?
Hello
Minden rendben velük.. nyugodtan rendelj
Hali csak adott külföldi cégekkel van problémája az államnak . Általad említett cég magyar és itt van az országban a telephelye .
Köszönöm! Esetleg más tipp, hogy külföldről honnan érdemes rendelni? Vagy most nagyon ráálltak a külföldről rendelésre?
Szia!
Francia, Spanyol Olasz shopokból egyenlőre még tudsz rendelni.
Ha jól tudom a megszokott francia olasz és spanyol oldalakról megjön minden, kicsit hosszabb a szállítási idővel mint a szomszédból.
Majd találnak valami magyar rokoni szálat velük is a NAV és indul a piszkálódás .
Az baj ahogy ki kerül innen .. vagy hogy fogalmazzak … Azzal lendülettel lehet számolni rá,hogy offos lesz .. lásd Kumulus ..
Tégla van köztünk.
yes yes elvtárs .. Tégla viszi az 8-10 bamba vape fosbook csoportba és mindent is tele xarnak vele ,hogy innen még lehet .. és ottan van a kampeca
Da Tavaris Da .
Fehér tojás meg most dörzsöli a tenyerét . Majd átrakja határon belülre az üzletét és dő a lóvé
Nagyon “szereted” ezt a Tojást
Van egészen hasonló arcra , személy és személyiség egyben a közelemben
Az emberek 90%-a eddig és a jövőben se fog rendelni a franciáktól. Idegenkednek tőle…
Teljesen más a kínálat egy-két márkán kívül (A&L és Vampire Vape). Inkább kiutaznak a szlovák boltokba.
A hibás biztos a
Vagy a törpe!
Igen Rémi Gaillard a hibás .
Én ilyen hibrid marha vagyok. Rendelek a franciáktól és kijárok a szlovákokhoz.
Pénteken voltam Párkányban bevásárolni, de közben úton van egy A&L csomag is.