Rendelés jelenleg

Sziasztok!
Van esetleg ötlet honnan rendelhetünk most? aromacenter.hu-ról van valakinek tapasztalata?

2 kedvelés

Hello

Minden rendben velük.. nyugodtan rendelj

7 kedvelés

Hali csak adott külföldi cégekkel van problémája az államnak . Általad említett cég magyar és itt van az országban a telephelye .

6 kedvelés

Köszönöm! Esetleg más tipp, hogy külföldről honnan érdemes rendelni? Vagy most nagyon ráálltak a külföldről rendelésre?

3 kedvelés

Szia!
Francia, Spanyol Olasz shopokból egyenlőre még tudsz rendelni.

https://vaperina.cc/c/akciok/70

5 kedvelés

Ha jól tudom a megszokott francia olasz és spanyol oldalakról megjön minden, kicsit hosszabb a szállítási idővel mint a szomszédból.

6 kedvelés

Majd találnak valami magyar rokoni szálat velük is a NAV és indul a piszkálódás :rofl::joy:.

4 kedvelés

Az baj ahogy ki kerül innen .. vagy hogy fogalmazzak :joy: … Azzal lendülettel lehet számolni rá,hogy offos lesz .. lásd Kumulus ..

4 kedvelés

Tégla van köztünk. :joy:

7 kedvelés

Over It Ugh GIF

7 kedvelés

:joy: yes yes elvtárs .. Tégla viszi az 8-10 bamba vape fosbook csoportba és mindent is tele xarnak vele ,hogy innen még lehet .. és ottan van a kampeca

8 kedvelés

Da Tavaris Da .

8 kedvelés

Fehér tojás meg most dörzsöli a tenyerét . Majd átrakja határon belülre az üzletét és dő a lóvé :joy::rofl:

4 kedvelés

Nagyon “szereted” ezt a Tojást :joy:

4 kedvelés

Van egészen hasonló arcra , személy és személyiség egyben a közelemben :roll_eyes::expressionless_face:

4 kedvelés

Az emberek 90%-a eddig és a jövőben se fog rendelni a franciáktól. Idegenkednek tőle… :sweat_smile:

Teljesen más a kínálat egy-két márkán kívül (A&L és Vampire Vape). Inkább kiutaznak a szlovák boltokba.

6 kedvelés

A hibás biztos a

Steal Your Girl Costume GIF

8 kedvelés

Vagy a törpe! :sweat_smile:
im gnome GIF

7 kedvelés

Igen Rémi Gaillard a hibás . :rofl:

4 kedvelés

Én ilyen hibrid marha vagyok. Rendelek a franciáktól és kijárok a szlovákokhoz. :grin:

Pénteken voltam Párkányban bevásárolni, de közben úton van egy A&L csomag is. :zany_face:

8 kedvelés