Sajnos elhagytam szeretett kis készülékemet, egy Eleaf iStick P100-t. Amit találtam: németországi nagyker, 10 db a minimum, khm… A másik, hogy több írországi oldalon is láttam. Kérdésem, hogy rendelt már valaki Írországból? Nem eu, mennyire nehézkes, időigényes?
Szia! Bár még nem rendeleltem Írországból, de ők is tagjai az Európai Uniónak (persze kivéve Észak-Írországot, mert ők nem azok a brexit óta). Így, ha szállítanak ide nem kellene, hogy gond legyen vele.
Szia Zsolt .Irorszag is az EU tagja tehat siman mukodik a rendeles innen is.Nagyon ritka hogy a csomag repulovel megy ugyhogy a szallitas eleg lassu mivel a legtobb esetben futarnak a csatornan is at kell kelni.Altalaban ha EU-bol rendelek a kiszallitas 4-5 munka nap a feladastol.Amugy minden siman mukodik,hajra!
Köszi szépen a válaszodat! Az oldalon, ahol találtam a készüléket nem volt lehetőség Mo. kiválasztására, mivel sürgős volt a dolog máshonnan rendeltem, persze nem azt, amit szerettem volna. Elvileg ma jön. Azt esetleg nem tudod, hogy Írországból mennyi a szállítási költség?
Nem hiszem hogy nagyon huzos lenne.Itt es kozei orszagokban egy bevalt dolog a 20-30 euro feletti ingyenes belfoldi posta vagy a 30-50 euro feletti vasarlasos ingyenes kulfoldi posta.